Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde artık kanıksandığını düşündüğünüz tartışmalar, olumsuzluk anlamında belirleyici değil. Sevgiliniz ve arkadaşınız arasındaki geçimsizliği, haklı üzüntünüzün ötesinde hayati bir sorun gibi yaşamamalısınız.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, kendi kişisel harcamalarınızda zaaflar gösterebiliyor. Sonuç beklediğiniz bir para meseleniz var. Bu sonuç, biraz uzun vadeye yayılmış görünüyor.

Pek olasılık vermediğiniz bir gelişme, sürpriz bir biçimde sizden bazı hazırlıklar isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. İçinizde barındırdığınız endişeler sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Birkaç gün içinde sonuçlanacak beklentileriniz var. Aşırı duyarlılığınız çoğu zaman karşılığını bulamıyor. Bu durum, insan ilişkilerinde birtakım umutsuzluklara götürebilir sizi.

11 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:25-11:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcıdır. Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir.  Ancak  gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için bu zaman dilimi etkili değildir. Yanlış değerlendirmede bulunmamıza neden olabilir. Birilerinin çektiğimiz sıkıntıları anlamasını beklesek de, bunu elde etmemiz pek kolay olmaz. Saat 11:55 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz. Hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Saat 21:58 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, aşk hayatımız, kariyerimiz, yeni insanlarla yeni planlamalarda bulunabilmemiz adına bize cesaret veren, bilinçli düşünerek üstümüzdeki ağırlıktan kurtaran bir destektir. Hangi yol, hangi ilişki, hangi karar bizim için daha doğru olur bu görünüm sayesinde netleştirebiliriz. Bir fırsat, bir kuvvet, bir çıkış yolu anlamına da gelir. Yeniliklere açık olmayı bilen, buna niyetlenen Oğlaklar için yeni bir gelişimin de işaretçisi olabilir. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

11 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz.Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

11 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir. Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz. Aklınızda sayısız yeni fikir olması, önceden yapılmış plan ve projelerinizde de değişikliklere neden olabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açsından olumlu günlerde olmanız özel yaşamınıza iyi geliyor. Aradığınız özgürlüğü, etrafınızdaki kişilere de vermenin karşılığını kısa sürede görebilirsiniz. Her anlamda başarılı olabileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar yavaş hareket edebiliriz veya ne yöne gideceğimize karar vermekte zorlanabiliriz. Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir. Öğle saatlerinden itibaren ise, aktif ve enerjik bir gün de olacağız. Gün içerisinde ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri yerine yalnız başımıza hareket etmeyi seçmemiz daha faydalı olabilir. Dün uzun uzun yazdığımız özel ilişkilerimizi veya önemli işlerimizi veya görüşmelerimizi destekleyen etkiler de devam ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizle birlikte zaman geçirebilir, birlikte aktiviteler yapabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Gün içinde toprağa ait konular gündeme gelebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kendinizle ilgileneceğiniz zamanlar yaratabilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Bugün telefon görüşmelerinizde duygu yoğunluğu yaşayacaksınız.

11 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda duygusal anlamda kendinizi şanslı göreceksiniz. Ailenize karşı davranışlarınız inişli çıkışlı olabilir. İhtiyaçlarınızdan daha çok gereksiz bir sürü şey almaya yatkın olacaksınız.

11 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş dolayısıyla bağlantıda olduğunuz kişilerle diyaloglarınızda duraksama, isteksizlik ve soğukluk hissedebilirsiniz. Ancak öğleden sonra saatlerinde bu alanda iletişim aktivitelerinizde canlanma fark edeceksiniz. Akşam saatlerinde ailenize ve kendinize zaman ayırmak, çocuk gibi şımartılma ihtiyacında olmak isteyebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bu sabah saat 07:25'te Balık burcunda boşluğa giriyor, 12:55'te Koç burcuna geçmiş oluyor. Öğleye kadar daha yavaş tempoda kalabiliriz. Elimizdeki işlere odaklanıp yeni kararlar almayalım. Değişiklik yapmak, işlerinizi daha çabuk halletmek için hız ve canlılık vadeden Koç enerjisine geçmesini bekleyelim. Öğleden sonra bekleyen, zihin dağınıklığı veya elde olmayan nedenlerden ilerlemeyen işleriniz varsa hızlıca yoluna girecektir. İstediğiniz ilerlemeyi kaydedebilirsiniz. Detaylara dikkat etmeli, düşüncesizlik yapmaktan uzak durmalı. Çünkü acele ederken gözden kaçırdığımız pürüzler oluşabilir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınızı işlerinize veya iletişimlerinize veremeyeceğiniz, ev ve aile ile ilgili konulara takılıp kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Evin dışında olduğunuz zamanlarda, içinizde bir yerlerde rahatsızlık veya huzursuzluk duyabilir, sürekli ailenizle birlikte evde kalmak isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 58' 43" R
Ay
Kova
03° 03' 22"
Merkür
Koç
17° 07' 12"
Venüs
Boğa
01° 42' 07"
Mars
Koç
00° 09' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 25"
Satürn
Balık
16° 37' 32"
Uranüs
Boğa
22° 22' 47"
Neptün
Balık
28° 55' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 27"
Lilith
Başak
23° 24' 03"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>