Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğinize karşı olan duygularınız inişli çıkışlı bir seyir gösterecek. Bazen onu ne kadar çok sevdiğinizi hissedip mutlu olacaksınız bazen de onda ne bulduğunuzu düşünüp içinizi karartacaksınız. Sevgilinizin tabii ki bu duygularınızdan haberi olmayacak.

Sakin huzurlu ve verimli bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızı beklenenden erken bir zamanda tamamlayıp kendinize yönelik bazı uğraşlara yöneleceksiniz. Ancakdışı çalışmaları ne olursa olsunyerinize taşımamalısınız.

Parasal konularda rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün eviniz veya kendiniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Çok yardımseversiniz. Özellikleyerinizde başkalarına yardım diye yaptığınız işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bazı hayallerinizi artık gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yatırımlarınızı gerçekleştirirken ev ve aile ile ilgili maddi birikimleri korumaya dikkat edin. Yapmak istediğiniz işler için en uygun araçları ve yöntemleri bulmanız gerekiyor.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar,   8 Şubat saat 16:39 da, Kova burcunda oluşacak Yeniay, finansal konular üzerindeki değişim ve gelişimin işaretçisi olup, gelişen durumlara göre alınacak kararların da göstergesidir. Bütçemizi evimiz ve kişisel ihtiyaçlarımızın karşılanması yönünde tabii ki dikkatlice ele almayı bileceğiz. Bir karar vermeden önce enine boyuna düşüneceğiz. Elimize geçen miktar, yapılan işler sonucunda elde edilecek paranın doğru yönlendirilmesi gerekir. Yeniayın görünümleri, mali konular başta olmak üzere diğer alanlarda nasıl bir yön tespitinde bulunacağımızı bize gösterir. Merkür-Kuzey düğüm görünümü, gayet ciddi ve ilerisi adına umut vaat edecek gelişmeleri işaret etmekte. Demek ki, vereceğimiz kararlar bugünü değil, yarınlarımızı kapsayacak. Oğlaklar zaten ciddi düşünen, hesap kitap yapan insanlardır. En doğru yolu, en faydalı kararı vereceklerdir. Ay-Uranüs görünümü, yerleşim yerimiz, evimiz, ailemizle ilgili yenilikleri vurguluyor. Heyecanlıyız. Ay-Mars görünümü, proje ve planlarınızı başarıyla öne sürerek kendinizi kanıtlamanız ve mali açıdan rahatlamanız yönündeki azminizi güçlendiriyor.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunuzdaki Venüs ve Pluton gezegeni kavuşumu geçmişten gelen kin, nefret, dargınlık gibi konular aniden zaman aşımına uğramışçasına ortadan kalkar. Her tür ilişkinizin olumlu olarak ilerlemesi için çaba ve emek sarf edersiniz. Dayanışma ve barışma dönemidir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya başlarken planlı ve dikkatli olmalısınız. Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Planlı ilerlerseniz haftan ortasında bu gayretleriniz takdir edilecek. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni Ay bugün Kova burcunda meydana geliyor. Bu da elektrik ve elektronik, teknolojik, bilişim veya uzay ile ilgili konularda yeni durumlara ve yeniliklere destek oluyor. İnsancıl tarafımız baskın olacak. Belirttiğim konularda hayatımıza yenilikler girebilir, yeni teknolojik cihazlar edinebilir veya kullanmaya başlayabilir, yeni bir web sitesi, blog, Instagram hesabı edinebiliriz. Bu 10 günlük süreçte yeni fikirlerle ilgi odağı olabilir, daha fazla sosyal ilişki geliştirebilir veya ihtiyacı olan kişilere yardımlarda bulunabiliriz. Fakat dün de belirttiğim gibi ufak kazalara ve sakarlıklara karşı tedbirli olunmalı bu süreçte. Mücadele etmeyi gerektiren rekabet ortamları olabilir. Kalp ve akıl arasında kalınabilir. Karar verirken ve hareket ederken duygularımız ve mantığımız farklı yönlere gidebilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumayı unutmayın lütfen... Hepinize keyifli günler günler. Sağlık ve sevgi ile kalın...

8 Şubat 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Kendi bütçenizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni kaynaklar bulmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişikliler gündeme gelebilir. İşlerinizde yardım alabilirsiniz. İşlerinizde başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verdiğiniz kararları gözden geçirip uzun vadeli olanları bir süre hayatınızdan çıkartımalısınız. Sorunlarınızı çözünce aklınız daha rahat olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parayla ilgili konularda yeni adımlar atabilir, kararlar alabilir, ticari adımlarınızı başlatabilirsiniz. Kendinizi mutlu, şanslı ve coşkulu hissedeceksiniz. Çok güzel birteklifi alabilirsiniz.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınız ve hedeflerinizle ilgili yoğun bir çalışma içinde bulunuyorsunuz. Maddi manevi kararlar alıp bunları hızlı bir şekilde işler hale döndürmeye çabalıyorsunuz. Ancak hayatınızdaki krizleri aşma konusunda sıkıntılarınız olduğunu unutmamalı, ısrarlı ve baskıcı davrandığınız konularda daha ince eleyip sık dokuyan bir strateji içinde bulunmanız gerekiyor. Yatırım zamanında bulunuyorsunuz. Genel olarak ise; hafta başında bu Ay gününde saat 16:38'de, 19 derece Kova burcunda yeni ay gerçekleşiyor. Mars'da yeni aya kare adını verdiğimiz mücadeleci bir açı yapıyor. Dolayısıyla oldukça dinamik bir yeni ay bu. Güçlü, yaratıcı fikirler ortaya koyma şansımız var. Kendi düşüncelerimize, ilkelerimize önem vereceğiz. Fikirlerimizi kabul ettirmek için mücadele edebiliriz. Sosyal bağlar kurmak, arkadaşlıklar başlatmak için uygun bir gün. Rasyonel yanımızla sezgisel yanımız arasında ikilem oluşturan duygusal karmaşa yaşayabiliriz. Akıl ve mantığı ön plana çıkaran bir tutum sergilemek isterken, iç sesimiz bize başka bir şey söyleyebilir. Web sitesi veya sosyal medya ağı gibi ortamlarda yenilikler yapabiliriz. Bir dava konusu varsa, mahkemede hak aramak ve haksızlığı gidermek için yetkili kişilerle veya kurumlarla görüşmeler yapabilirsiniz. Bilimsel düşünce ön planda olacaktır.

8 Şubat 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli ve aktif olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Çok çeşitli konulara yoğunlaşabilir ve birden fazla durumla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat, bütün bunların hepsiyle başa çıkabilmeniz mümkün.

8 Şubat 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 42' 20" R
Ay
Oğlak
01° 34' 36"
Merkür
Koç
16° 20' 43"
Venüs
Koç
28° 49' 05"
Mars
Balık
28° 21' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 14' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 31"
Lilith
Başak
23° 08' 29"
True Node
Koç
15° 25' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>