Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayrılığı bol ilişkinizde, duygularınızı dönemsel farklılıklar içinde yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde uzun süreli beraberlikleri müjdeleyen gelişmeler olabilir.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşın,yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Birtakım şeyleri kökten değiştirmeden çalışamayacağınız artık iyice netleşiyor.

Yakın bir zamanda yaptığınız görüşmelerden bugünlerde yanıt gelebilir. Yatırım, paranızı değerlendirme düşüncenizde, yeni birilerine danışma niyetleri içine gireceksiniz.

Bu sıralar, ertelediğiniz önemli bir konuyu aceleyle ele almak durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünecek, zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuzu uğurlayacaksınız. Bu kısa ayrılık, size aylarca uzunlukta gelebilir. Çünkü yolcunuz hayatınızda çok özel yeri olan biri.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:00 Merkür-Mars görünümü,takibi, önemli  görüşmeler, planlama, ailemiz ve evimizle ilgili işlerin göstergesidir. Amacımıza uygun şekilde hareket edeceğiz. İhtiyaçlarımızı karşılayacağız. Çıkarımızı göz önüne alarak hareket edeceğiz. Saat 08:44 Ay-Satürn görünümü, işimizdeki yoğunluğun işaretçisi. Her işin sakin ve gözümüzde büyütülmeden planlanmasında yarar vardır. Saat 10:29 Merkür-Uranüs görünümü, bilinçli düşünmeniz ve olayları fazla dramatize etmeden gerçekçi bir şekilde ele almanız  gerektiğini hatırlatıcıdır. Bu meselelerin ilki, aile yaşamınız, ikincisi ilişkiniz ve sonuncusu sizsiniz. Evet siz kendi kendinize eziyet ettiğiniz sürece bir çıkış yolu bulmanız oldukça zor. Saat 19:33 Merkür-Chiron görünümü, birileriyle aramızdaki her türlü teması iki yönlü değerlendirmemize yol açar. Güven arzusu o denli üzerimizde hakimdir ki, en ufak bir pürüz dahi gözümüzde büyür. Kendimizi kurtarma çabamız açıkça bellidir. İnandıklarımızı savunmak zorunda kalmak istemeyiz. Ayrıca ihanetten korkarız. Çünkü yanılmak demek, tekrar geriye dönüp uğraşmak anlamına geldiği için, bazen hem kendimize hem de hayata kızarız. Saat 19:46 Ay-Pluto görünümü, güçlü olmak ve verdiğimiz mücadeleden başarılı çıkabilmek niyetindeyiz. Bir yandan kişisel anlamda doyuma ulaşmak istiyoruz diğer yandan üzerimizdeki baskılardan kurtulmak. Dış etkenler çoğu zaman bizi, başkalarıyla iyi geçinmek zorunda bırakıyor. Bu da yoruyor tabii ki.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Aktif düşünmeniz sayesinde başarılı oluyorsunuz. Kendinize yakın kişilerle fikir birliği içinde olacaksınız

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik hayatınıza ilişkin yapacağınız bir takım değişiklikler daha önce asla mümkün olduğunu düşünmediğiniz alanlarda ilerlemenize olanak sağlayabilir. Eski planlarınızı veya fikirlerinizi yeniden devreye sokarak, işe yarar hale getirebilirsiniz. İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almanızda yarar var.

10 Temmuz 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler olabilir. Adımlarınızı daha sağlam atmalısınız. Ticari konularda mücadeleci yapınızı ortaya koyabilirsiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ani değişiklikler söz konusu olabilir. Anlaşmalarda dikkatli olmanızda fayda var. Akşama doğru yenilikler yapabileceğiniz imkanlar gündeme gelebilir.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Diğer burçlara göre öz gezegeniniz Neptün bugün Mars'la uyum içinde. Dengenizi kurmuş durumdasınız. Aşk konusunda kendinizi yenilmeyi hissedeceksiniz ve hislerinizde yanılmayacaksınız. O da sizi anlıyor.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda sıkılganlıklarınız yüksek olabilir. Farklı olaylar ilginizi çekebilir. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizi harekete geçirip kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olabilir.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda veyerinizde çalışanlar arasında diplomasiyi sağlayabileceğiniz, hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz.Üst çalışanlarınız ve otorite figürleriyle kurabileceğiniz dengeli diyaloglar sayesinde takdir görebilirsiniz. Çocuklarınıza ve aşka odaklanabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. İlişkinizin veya ortaklığınızın aile bireyleri tarafından onaylanmaması mümkündür. Diğer taraftan sahibi olduğunuz bir elektronik eşyanın bozulması veya çalınması riski bulunmaktadır.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 38' 01" R
Ay
Başak
01° 18' 18"
Merkür
Boğa
00° 22' 06"
Venüs
Boğa
20° 21' 00"
Mars
Koç
11° 46' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 07"
Satürn
Balık
17° 49' 01"
Uranüs
Boğa
23° 15' 21"
Neptün
Balık
29° 20' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
21° 30' 25"
Lilith
Başak
25° 04' 50"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 16/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>