Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni başlangıçlar için oldukça uygun bir dönem. Yüreğinizde birikmiş bazı kırgınlıklar, sizi zaaflı davranışlara yönlendirebilir. Bazı şeyleri zamana bırakmanız gerekiyor.

Yoğun etütler içine girebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle özgün projelerin yükümlülüğünü üstlenebilirsiniz. Doğru zamanlamalar sizi doğru sonuçlara götürecek, övgüler alabilirsiniz.

Yeni kaçınılmaz harcamaların miktarı, aile içinde bu kaçınılmazlığı yeniden tartıştırmanıza neden olacak. Tahsilat konularındaki problemler kent dışı yolculuklar yaptırabilir.

Bugünlerde mutlaka ele alıp çözmeniz gereken problemlerle karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir. Yakın bir arkadaşınızınsorunlarını çok edilgen bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına çözümler düşünüp üretebilirsiniz. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:21 Ay-Jüpiter kavuşumuyla Cuma günümüz başlıyor. Bu enerji, her ne kadar iyi niyetli olsak da, çıkarlarımızı korumamız gerektiğini bilmeliyiz. Kimseden kimseye fayda yok diye içimizden geçireceğiz. Her ne olursa olsun, ayaklarımın üzerinde durmalı, kimseye taviz vermemeliyim diye düşüneceğiz. Saat 13:24 Merkür-Jüpiter görünümü, çevremizdeki insanların gerçek yüzlerini, samimiyetlerini görme arzumuzun işaretçisidir. Biz hem ruhen hem de fiziksel anlamda gelişmek, büyümekten yanayız. Bu kibirli bir duruş değildir. Sadece zorlukları geride bırakmak arzusu ve ben buradayım diyebilme cesaretidir. Bildiklerimizi diğer insanlarla paylaşmaya, ideallerimizi gerçekleştirmeye, içimizdeki özümüzle buluşmaya ihtiyacımız var. işte bu görünüm, hem kendimize hem dış dünyaya samimi  duygularla yaklaşmamızı sağlıyor. Saat 14:48-17:18 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Bu zaman dilimi içinde, özellikle maddi konularda bilinçli düşünelim. Saat 17:18 de başlayacak Ay-Başak burcu seyrinde, durumları kritik edeceğiz. İşlerimizi düzgün bir şekilde yapmaya çalışacağız. Sağlığımızla ilgileneceğiz. Endişeli olduğumuz konuları nasıl çözüme kavuştururuz bunları düşüneceğiz. Çözümden yana olacağız. Karışıklıktan hoşlanmayacağız. Saat 22:50 Ay-Venüs olumlu görünümü sizi rahatlatıcı, güven duygunuzu yükseltici, dikkatli bir şekilde ilişkinizi gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Ayrıca kendinizden emin olmanızda yardımcıdır. Şu işi doğru yapmışım, bu konuda haklıymışım diye içinizden geçirirsiniz. Cuma günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,  

12 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yollardan beklediğiniz duygusal haberlerin gecikmesi, canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Aşk ve duygusal ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini unutmamalısınız. Şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız. Her şeye rağmen bu dönem,çekiciliğiniz ve ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak.

12 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı gerektiren, ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir veya bu anlamda güzel fikirler edinebilirsiniz. Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var. Tüm burçlar için gün geneli: Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz. Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplayacaksınız. İletişim ve etkileşimlerinize uyum ve samimiyet hakim olacak. İçinizdekileri dökebilirsiniz.

12 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınızla ilişkileriniz ve partnerinizle devam eden özel yaşamınızda fırsatlara, görüşmelere açık olduğunuz bugün, ikili ilişkilerde fırsatlarınız olacak. Bekarsanız bir teklifle karşılaşabilir, devam eden bir ilişkinizde birlikte etkinliklere katılabilir, etkili paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde toplantı ve görüşmelerde fırsatlara sahip olacaksınız.

12 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>