Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi sevimli, çok ilgili, güvenilir, çekici ama biraz uyuşuk buluyor. Biraz da bundan ona sevimli geliyorsunuz. İlişkiniz de mutlusunuz. Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey mükemmel olacak.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Paraya bakışınızla ilgili kanılar hızla değişiyor. Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama süründürüyorsunuz. Bu konuda sevgilinizin ve yakınlarınızın uyarılarını dikkate almak zorunda kalacaksınız.

Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu çalışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili. Bu işbirliğini ummadığınız yerlere bakarak daha kolay bulabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdikleriniz ve aşk hayatınız, tutku ve heyecanlarınız haftanın ilk gününde egemen konular. İstek ve beklentileriniz konusunda ısrarcı olabilirsiniz ancak egoların saplantılara dönüşmemesine dikkat.

12 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 00:54 Ay-Merkür görünümü, maddi ve manevi güvencenin önemini vurguluyor. Saat 05:42 Ay-Mars görünümü, işlerimizi sabah erken saatlerde halletmekte güçlük yaratabilir. Hangi işe öncelik vereceğimizi bilemeyiz. Geç uyanabiliriz, işe geç kalabiliriz. Bunlara dikkat etmek gerekiyor. Biraz huysuzluk,yerinde veya evdeysek gergin tepkiler vermeye açığız. Aynı andan birden fazlaüstlenmek zorunda kalabiliriz. Aslında ortada bir şey yokken kolayca sinirlenebiliriz. Elden geldiğince sakin olmaya çalışalım. Saat 19:53 Ay-Neptün zorlu görünümü gerçekçi düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Bastığımız yere dikkat etmeyi, meseleleri akılcı bir şekilde ele almayı bilmek faydalıdır.

12 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça yoğun bir gün. Gün içerisinde Ay'ın konumu ev düzeni ile ilgili ani kararlar alabileceğini vurguluyor.

12 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı özgüvensizlik ve korku üzerinizde baskı ve stres oluşturabilecek noktaya gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Kardeşlerinizle ilişkinize dikkat edin.

12 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişilerle işbirliği yapabilir ve şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konulara ilgi duyabilirsiniz. Sürpriz aşklar ve maceralar size çekici gelebilir.

12 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olumlu duygular ve beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yeni girişimlerde bulunmak üzere harekete geçebilirsiniz. Planlarınızı ve fikirlerinizi kolayca kabul ettirecek, ikna edici tutumunuzla etkileyici olacaksınız. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler güçleniyor.

12 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken ufak tefek işler için harekete geçebilirsiniz. Birçok işinizi bir an önce halletme derdindesiniz. Seyahatlerinizde zorlanmalar olabilir. Önemligörüşmeleri yapabilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati gündelik hayatınızdaki akışı hızlandırır. Özellikle kadınlarla ilgili diyaloğunuz artar. Rutin işlerinizi hızlı bir şekilde çözersiniz. Kadınların desteğini arkanızda hissedeceğiniz bir gün. Duygusal ve ruhsal dengenizi korumakta zorlanabilirsiniz. Annenizle tartışmaktan kaçının. Ciğerlerinizi beslemek için oksijeni bol mekanlarda yürüyüşe çıkın.

12 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

12 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>