Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin çok üzerine gidiyorsunuz. Gereksiz kıskançlıklarınız ilişkinize mal olabilir. Sevdiğinizin gözü sizden başkasını görmüyor ki…

İş yerinde yaşayabileceğiniz tatsız bir konuşma bütün gün canınızı sıkacak ama siz karamsarlığa kapılmayıp günlük temponuzu tıkır tıkır sürdüreceksiniz. Kafaca dinç olduğunuz bir dönemdesiniz.

Elinizdeki bir miktar parada gözü olanlar var. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Paranızı iyi değerlendirmelisiniz.

Çıkmak istediğiniz yolculuğun gününü belirlemeden önce biraz daha bekleyin. O dönemde başka bir işiniz çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor. Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz bir görüşme bu akşam yine gündeme gelebilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 12:40 Ay-Venüs görünüm etkisinde, ev içinde veya sosyal yaşamda ilgi görmek, kendinizi iyi hissetmek istersiniz. Aileniz, dostlarınız veya partnerinizin yakın davranmasını, sizi dinlemelerini, yanınızda yer almalarını beklersiniz. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü iş, sağlık, ailevi konuları gündem maddemizde baş sıraya oturtuyor. Tabii ki geleceğimizi düşünüyoruz ve şu andaki sıkıntılarımıza çare bulmak için mücadele veriyoruz. Eğer bugünlerde bir sıkışıklığınız varsa ve bir türlü çıkış yolu bulamıyorsanız üzülmeyiniz. Çünkü 16 Mayıs sonrası karşınıza çıkacak fırsatlar sayesinde problemler kendiliğinden çözüme kavuşacaktır. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karmaşık duygulardan arınıp işlerini halledebilirsin. Bu anlamda sevdiğinden ayrı bir gün geçirebilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza katılan yeni dostlarla güzel paylaşımlarınız olabilir. Güven duygusunu sorgulamayacağınız istisnai bir gün.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylar sizi güçlü bir mücadele içine sokabilir. Gün içinde yaşanan huzursuzluk sizi rahatsız edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. İşlerinizi tamamlamanız gerekebilir. Kısmetli durumlar söz konusu. Gün içinde sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında ihanet söz konusu olabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişmeleri de dikkate almanız gereken bir gün olabilir, dalgınlık ve unutkanlığa dikkat etmelisiniz. Sakin ve kendi halinizde bir gün geçirmek isteyebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan beklediğiniz enerjiyi ve hareketi sağlayabilirsiniz. Fikirlerinizi uygulamak gönlünüzü ferahlatabilir. Sizi zorlayan olayları fazla büyütmeyin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi zihninizde ve bilinçaltınızdaki farklı inanç yapıları ile yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affetme yeteneğini geliştirebilirsiniz. Kendinize samimi olma günündesiniz. Bilinçaltı ve sezgisel konularda daha cesaretli olabileceğinizi keşfedebilirsiniz. Bugün zihninizde saklı tuttuğunuz korkular ve düşüncelerle yüzleşebilir ve rahatlama sağlayabilirsiniz. Günü keyifli ve üretken geçirmek için yakınınızdaki insanlara ihtiyacınız var. İlham verici sosyal organizasyonlara yönelebilir, hayallerinizi değer verdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çabuk sinirleniyor, bu nedenle çok zor durumda kalıyorsunuz. Eleştirilere hazırlıklı olun. Yalnızca kendinizi değil etrafınızdakileri de düşünün. Her zaman siz haklı olamazsınız. Bunu değerlendirmesini bilin. Çalışmalarınız ve enerjiniz kimsenin gözünden kaçmıyor.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 28" R
Ay
Koç
14° 52' 23"
Merkür
Koç
20° 04' 25"
Venüs
Boğa
07° 52' 41"
Mars
Koç
04° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 52"
Satürn
Balık
17° 03' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 05"
Neptün
Balık
29° 04' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 10"
Lilith
Başak
23° 57' 25"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>