Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız bazı kararlar vardı. Bunları çabuk unutmuş görünüyorsunuz. Kendinizi bir miktar gevşetir, rahatlarsanız yeni gönül ilişkinizi etrafı kıskandıracak boyutlarda yaşayabilirsiniz.

Bir meseleyi yanlış anladınız. Daha doğrusu huyunuzu bilenler tarafından yanlış bilgilendirildiniz. Bu yanlış anlamanın yol açacağı aksamalar olacak. Bu sorun kariyerinizi biraz etkileyecek.

Parayı iyi koruyorsunuz. Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntı çekmiyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz borç epeyce gecikti. Borçlunuz iyi niyetle bu ödemenin hazırlığı içinde. Onu uyarmamakla isabet davrandınız

Kendinize sürekli hastalık arama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sevgiliniz hastabakıcınız olmayı istemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne sakin bir başlangıç yapacaksınız ve çevrenizdeki gelişmelerle fazla ilgilenmeyeceksiniz. İçsel analmda yalnızlık hissedebilirsiniz ancak bu sizi rahatsız etmeyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise zihinsel aktivitenizde önemli ölçüde artış olacaktır. Hayatınızdaki olayları yeniden değerledirebilirsiniz ve düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Önceden yaptığınız bir atılımın yeterince sonucunu alamamış olmanız genel olarak canınızı sıkan etkilerden biri. Ancak bunun çözümü daha çok zamanla ilişkili olacaktır.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni gün Boğa burcunda ilerleyen Ay ışığının rahatlatıcı yansımaları altında başlıyor. Hayata bakış açımızı zenginleştiren ve bizi büyümek üretmek adına destekleyen bu enerji, huzur duygusu içinde ilerlememiz adına bize destek veriyor. Kendimizle hayatla barışığız. Karmaşa, zorluklar, tuhaflıklar bizden uzak olsun istiyoruz. Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, huzur, sevgi, güven içinde yaşama arzumuzu vurguluyor. Kimseye belli etmesek de, yüreklendirilmek, canlanmak istiyoruz. Biz söylemeden bize can olacak insanlar arıyoruz. Saat 06:39 Ay- Chiron arasındaki şifalı görünümü, hem maddi-manevi hem de aşk hayatınızla ilgili konularda güven duygumuzu yükseltecek. Zayıf noktalarımızı şifalandıracak. Birilerine hesap vermekten uyarı almaktan, yanlışa sapmaktan uzak duracağız. Bu görünüm, bize kuvvet verecek, kalkan olacak. Saat 11:16 Merkür-Uranüs karşıtlığı,  mesleki ve toplumsal yaşamınız, otoritelerle olan ilişkiniz yönünde tesirlidir. Son yıllarda,  kendinizi geliştirmek, insanlarla iyi geçinmek, ılımlı ve nazik davranmak zorunda kalıyorsunuz.  Sürekli yoğunluk, çalışma hayatının stresi, insanlarla olan ilişkilerde saygınlığı korumak tabii ki kolay değil. İşte bugünkü karşıtlık artık kimseyi idare etmek istemediğinizi gösteriyor.  Yüreğinizdeki ses, Yeter diyerek sizi teşvik etmek ve sesini çıkar diyerek uyarmaktadır. Ancak sevgili dostlarım, bunu yapmadan önce lütfen derin bir soluk alınız lütfen.  Bazen öyle mucizeler yaşanır ki, hiçbir şey sandığınız gibi olumsuz değildir. İsyan etmeden önce olan bitene mantıklı bakmakta fayda vardır. Saat 13:24 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında hem yaptığımız her şeyden zevk almak hem de doğru düzgün bir şekilde işlerimizi yoluna koymak isteyeceğiz. Eğer acil olarak halledilmesi gereken işler varsa, bu görünüm öyle aktif hareket etmemizi sağlamaz. Bilakis, her şeyden emin olmak isteyeceğiz. Bu biraz yorabilir bizi. Ancak altından kalkarız.  Yeter ki, hangi meselelere veya işlere önem vermemiz gerektiğini bilelim. Saat 16:31-14 Eylül saat 09:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Henüz olgunlaşmamış şartlar nedeniyle beklemede kalmanız gerekmektedir. Her şeyin yoluna girmesi için, adım adım ilerlemeyi kabul etmeli ve içinde bulunduğunuz duruma razı olunmalıdır. Cumartesi günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. .Venüs'ün dördüncü evinize geçmesiyle, aşk ve sosyal konularınız gündem kazanıyor.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz. Ancak, daha ılımlı ve uyumlu görünmezseniz, karşı taraf sizin eleştiri yaptığınızı veya şikayet ettiğinizi düşünebilir. Tüm burçlar için gün geneli: İlişkileri veyabirliklerini ilgilendiren düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerekmesi huzur kaçırabilir, ama gerekli değişiklik her ne kadar ilkeleriniz, daha önceki fikirleriniz veya bakış açınızla uyuşmasa da, değişikliği kabullenmek için gayret göstermek gerekiyor. Rahatsız edici pek çok konu ya da değişikliğin devamında daha iyi olaylara neden olduğunu hatırlamak iyi gelebilir. Ancak, yapılan her değişikliği ve getirilerini yazılı olarak garanti altına almakta kesinlikle fayda var.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARKADAŞLARINIZDAN biri ile aranızdaki hisleriniz yoğunlaşabilir. İleride eyvah dememek için yol yakınken bu yakınlaşmadan vazgeçin.

13 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

12 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 54' 10" R
Ay
Balık
15° 38' 30"
Merkür
Koç
18° 41' 52"
Venüs
Boğa
05° 24' 53"
Mars
Koç
02° 29' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 53' 04"
Uranüs
Boğa
22° 33' 10"
Neptün
Balık
29° 00' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 34"
Lilith
Başak
23° 44' 07"
True Node
Koç
15° 22' 52"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>