Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aldığınız bazı kararlar vardı. Bunları çabuk unutmuş görünüyorsunuz. Kendinizi bir miktar gevşetir, rahatlarsanız yeni gönül ilişkinizi etrafı kıskandıracak boyutlarda yaşayabilirsiniz.

Bir meseleyi yanlış anladınız. Daha doğrusu huyunuzu bilenler tarafından yanlış bilgilendirildiniz. Bu yanlış anlamanın yol açacağı aksamalar olacak. Bu sorun kariyerinizi biraz etkileyecek.

Parayı iyi koruyorsunuz. Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntı çekmiyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz borç epeyce gecikti. Borçlunuz iyi niyetle bu ödemenin hazırlığı içinde. Onu uyarmamakla isabet davrandınız

Kendinize sürekli hastalık arama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sevgiliniz hastabakıcınız olmayı istemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinde fazlaca titizlendiğiniz bir konu, acaba biz yeterince önemsemiyor muyuz diye, başkalarını da telaşa düşürüyor. Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir sağlıksızlığı böyle büyütmeye devam ederseniz, belki de yakında gerçekten yataklara düşeceksiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:40 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket dönemine rastladığı için, ve bir de bayram tatilindeyiz. Miras, vergi, vasiyet gibi konuların hukuki anlamda halledilmesi, önemli işlerin yürürlüğe konması, yenilik anlamında adımların atılması, iş, ticari ve eğitimle alakalı meselelerin halledilmesi mümkün olmayabilir. Ancak bu işlerin tekrar gözden geçirilmesi yönünde olumludur.  Akademik kariyer, yayıncılık, sağlık, iş, ticari anlamdaki işlerinizi verimli şekilde düzenlemek için de ben geri hareket dönemini artı ve eksileriyle duruma tekrar bakmakta olumlu buluyorum. Saat 19:30 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 23:39 Güneş-Mars görünümü, bayram olsa dahi bazı meselelerle uğraşmak, onları halletmek zorunluluğu bizi yorabilir. Bu saatlerde kendi içimize dönerek, nasıl bir yaşam istediğimizi ve buna nasıl ulaşabileceğimizi düşünürüz. Bayramımız güzel buluşmalara, huzurlu gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Eylül 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak, sizi son derece mutlu kılıyor. Bugün disiplin duygunuzu bir kenara bırakıp, içinizden geldiği gibi hareket etmelisiniz. Hoş sohbet toplantılar sizi bekliyor. Birçok davet alacak ve değişik eğlence ortamlarında bulunacaksınız. Yorum yapmaktan çekinmeyin.

13 Eylül 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünümünüzde veya yaptığınız planlar noktasında ani değişiklikler yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak, hızlı değil, planlı programlı bir yol takip etmeniz gerekiyor, unutmayın. Bazı yatırımlarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Parasal kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi yetenekleriniz sayesinde büyütebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacağınız bir gündesiniz.

13 Eylül 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

13 Eylül 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda etkili iletişim kurarak, çalışanlar, patronlar ve kurumlarla ilişkilerinizi geliştirebilir, özel yaşamınız vehayatınızda yapacağınız görüşmelerden etkili sonuçlar elde edebilir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz.

13 Eylül 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya girişken ve olumlu etkilerle başlıyorsunuz ama birkaç gündür siniriniz üzerinizde olabilir. Bugün bu siniri kontrol etmeye çalışın, ağzınızdan istenmedik şeyler çıkabilir.

13 Eylül 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi potansiyellerinizin akılcı tasarımını yapabilirsiniz. Gelişmiş teknik ve interaktif finans sistemlerini kullanırken dikkatli olmanız gerekebilir. İletişimlerinizde dikkatli fikir alışverişleri yapmalısınız.Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve geleneksellikten soyutlanmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Özellikleve hizmet alanınızda iletişimsel yanlış anlama ve aktarma durumları nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz. Fikirlerinizi ve bilgiyi aktarma konusunda net davranmanız gerekebilir.

13 Eylül 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İmajınızda ve planlarınızda son dakika gelişmeleri yaşanabilir. Acele etmeyin, sistemli olun. Finansal yönden bazı yatırımlar ya da girişimler olumsuz sonuçlanabilir.

13 Eylül 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>