Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geriye dönüp baktığınızda pek parlak ilişkiler yaşamamış gibi gözüküyorsunuz. Düzgün bir ilişkiye başlamanız çok yakın. Bir tanıdığınızın arkadaşı olabilir.

İşyerinizde herkese karşı sergilediğiniz asabi hareketler sizi çevrenizde sevilmeyen insan durumuna düşürüyor. Çevrenizin sizin hakkınızdaki düşüncelerine önem vermelisiniz artık.

Savurgan ve paraya önem vermeyen kişiliğiniz sizi hiç beklemediğiniz bir anda maddi sıkıntıya sokabilir. Dikkatli olun.

Ailenizden bir kişi sizi sevmiyor. Bu uzak bir akrabada olabilir. Yakınlarınıza karşı tedbirli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki arkadaşınızın ortak bir girişimini yanlış bulacak, engellemeye çalışacaksınız. Bu müdahalede yararsız ısrarlardan kaçınmanız doğru olacak. Oldukça cesaretli biri olmanıza rağmen yapmak istediğiniz birçok şeyi yapamıyorsunuz. Vaktiyle göze alabildiğiniz şeylere bugünlerde cesaret gösteremeyişiniz, koşullarınızın elverişsizliğinden çok, içinizdeki karmaşadan kaynaklanıyor.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 00:08 Ay-Neptün görünümü, kendi içinizde bazı meseleleri hassas şekilde ele alırsınız. Belki de bu mesele sandığınız gibi değildir. Onun için lütfen biraz sakin olunuz ve gerçekçi şekilde analiz ediniz. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünümü, plansız işlerden, gelir geçer ilişkilerden hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Size göre bir şeyin sağlamlığı ancak zamanla anlaşılır. O nedenle kaliteli ve seçkin olana yöneliyorsunuz. Buhayatında da aynı şekilde göze çarpıyor. Gerçekçisiniz. Toplumsal ilişkilerinizde saygınlık, değer bilirlik sizin için çok kıymetli. Ya en iyisi olsun veya hiç olmasın tarzında düşünebilirsiniz. Sizin fikirlerinize karşı çıkılmasından hoşlanmazsınız. Uyumu, huzuru ve kaliteyi önemseyeceksiniz. Birilerine yaranacağım diye, kendinizden ödün vermezsiniz. Saat 01:45 itibariyle Ay-Mars karşıtlık etkisi, aşırı çalışma ve bir çok işe aynı anda yetişme zorunluluğu sizi baskı altına alıcıdır. Bir anda öfkelenebilir veya tam tersine her şeyi bırakıp kaçmak isteyebilirsiniz. Arzu ettiğiniz gibi yaşayamamak hem mücadele etmek zorunda kalmak, birilerine laf anlatmaya çalışmak sizi yorgun ve bir o kadar gerginleştirebilir. Elden geldiğince dinlenme molaları vermekte fayda var. Yoksa sağlığınız hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bozulabilir. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili radikal kararlar almak zorunda kalabilirsin. Başka bir ülkede çalışmak gibi bir durum gelişebilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız konuşma ve görüşmeler önem kazanabilir. İlişkiler üzerine önemli farkındalıklar kazanabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gereksiz çıkışlardan kaçınmaya ve daha akılcı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Bazı gizli konularla da karşılaşabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne isteksiz bir şekilde “Merhaba” diyebilirsiniz. Kafanızda kurup biriktirdikleriniz rahat nefes almanızı engelleyebilir. Aile hayatınızdaki değişimleri hoş karşılayacağınız bugün,ilişkilerinizi de çok zorlamamalısınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızda sizi sınırlayan ve belki de korkutan bir takım konu ve fikirler mevcut olabilir. Aile bireylerinizden veya iç dünyanızda bu olumsuzluğu giderebilecek bir takım bilgi ve yöntemlere sahip olabileceksiniz. Ancak dış dünyaya yansıttığınız katı ve baskıcı tutum nedeniyle bu aşamayı giderebilmeniz zor gözükebilir. İyisi mi siz bütün günü bilinçaltınızı fazla yormayacak konularla geçirmeye çalışın. Hem kendine güvenen hem de birlikte çalıştıklarına güven ve empati duyan yapınızla başarıya ulaşabilecek yolda ilerliyorsunuz. ,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz.Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 08' 14" R
Ay
Koç
19° 22' 00" R
Merkür
Koç
20° 18' 19"
Venüs
Boğa
08° 15' 16"
Mars
Koç
04° 15' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 10"
Satürn
Balık
17° 04' 31"
Uranüs
Boğa
22° 41' 08"
Neptün
Balık
29° 04' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 11"
Lilith
Başak
23° 59' 27"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>