Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk konusunda şanslı bir gündesiniz. Partnerinizle duygusal iletişiminiz çok güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz. Yakın gelecek için planlar yapmanız olası.

İş hayatınızda kısa bir yolculuk yapabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Önemlianlaşmaları gündeme gelebilir. Bugün rutin işleriniz konusunda başarılı olabilir fakat beklenmedik koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

Birçok konuda dostlarınızın ve ortağınızın parasal desteğini görebilirsiniz. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, parasal işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Çevrenizle olan ilişkilerinizin hızlı değişiklikler göstereceği bir gündesiniz. Kısa yolculuklar mümkün görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sınırladığınız konular, sizin için tehlike içermiyor. Komşuluk türü bir ilişkinizde yaşanacak sevinçleri siz de gönülden paylaşacaksınız. Bu günü diğerlerinden ayıran bazı özellikleri olabilir. Bunları yaratıcılığınızla ortaya çıkartabileceksiniz. Yapay tavırları kolay algılayan bir yeteneğiniz var. Bu, önümüzdeki günler içinde çok işinize yarayacak.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Bu enerji hem romantizmin hem hayata güven duymanın işaretçisidir. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşumunda, davranışlarımız etrafımızdaki kişileri de rahatlatıcıdır. Bu enerjinin etkisi altında huzursuzluktan uzak, kendimizle ve dünya ile barışık, hayatı güzel yanlarıyla ele alarak günü karşılayabiliriz. Şefkat ve yardım severliğiniz bir çok insan için şifalandırıcıdır. Sözleriniz hoş, yaklaşım tarzınız kucaklayıcıdır. İşte bütün bunlar değer görmenizi sağlar. İnsanlar sizi dinlerken ne kadar özel birisi olduğunuzu düşünürler. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, sizi hem moral hem de maddi anlamda rahatlatıcıdır. Aşkta yüzünüzü güldürür, hayatı kucaklamanızı sağlar ve ayrıca huzurlandırıcıdır. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, güç verir. Doğru kararlar vermenizi destekler. Tutkulu ve kendinizden emin bir şekilde ilerlersiniz. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcı olacaktır. Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir. Ancak gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için bu zaman dilimi etkili değildir. Yanlış değerlendirmede bulunmamıza neden olabilir. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde işlerinde endişe duyduğun bazı konularda yaşayacağın kaygı ve sabırsızlık üst seviyede olabilir.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yollarınızın kesiştiği kariyer öykülerinizin başkahramanları ile yollarınız tekrar birleşebilir. Zamanında yapamadığınız bazı projeleri bugün size tekrar teklif etmek isteyebilirler. Bu konuda hemen karar vermek yerine biraz etraflıca düşünmek isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işinizde üstleriniz ile görüşmeler yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak ve hedeflerinizin peşinden gitmek için hevesli bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak size iyi gelecektir. Sağlığınızla ilgili kontrolleriniz yaptırmalısınız, sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde yakın çevreniz ile planlar yapmak keyfinizi arttıracak. Gün içinde annenizle ilgilenebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün oldukça kırılgan bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Fakat duygusallığınızı kendi içinizde yaşayacak adeta içinde bulunduğunuz çıkmazdan bir hamle de çok daha güçlü bir halde çıkarak cesur adımlarla isteklerinize doğru koşar adım ilerlemeye başlayacaksınız. Kırıla kırıla güçlü olmayı öğrendiniz… Özel yaşamınızda ise; Bugün katıldığınız bir davet ya da toplantı da ilgi odağı olabilir işinizle ilgili pek çok maddi anlamda da kazançlı çıkacağınız teklif alabilirsiniz. Şans sizden yana… Evli ve çocuk sahibi Oğlaklar sizler içinde çocuğunuzla iletişimin mükemmel olduğu aile olmanın keyfini çıkaracağınız keyifli bir gün…

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam olumlu destekler alırken, kariyerinizi ilgilendiren konularda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir,hayatınızda istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden keyifle ayrılabileceğiniz bir zamandasınız.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle eğlenceli programlar devrede olacak. Bugün fazlasıyla dalgın ve hayalperest olabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğinizle paylaşımlarınızı devreye sokun.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yay burcunda seyahat ederken bugün kolektif bilince açılmak için size destek olur. Geri planda kalan bir kadının desteğihayatınızda sizi ön plana çıkartır. İyimser olmak daima iyidir.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

AYIN ilk günlerinde başlamış olan ve bu haftanın sonuna kadar devam edecek etkiler, haftanızın ana olaylarını, ev alım-satımı, dekorasyon değişklikleri, tamiratlar, tadilatlar veya ince bir temizlik, hatta sorun yaratan bir evsahibinden kurtulup başka bir mülke taşınmak ve yeni bir kira kontratı imzalamak gibi konuların etrafında şekillendirebilir. Aile ilişkilerinde de keyif verici gelişmelerle karşılaşabilir, iletişimin derinleştiğini ve durulaştığını fark edebilirsiniz. AKRABALARINIZLA geçirdiğiniz vakit, size, her zamankinden daha büyük keyif vermeye başlayabilir. Ek olarak, yakın akrabalarınız, size hiç beklemediğiniz bir anda ve tahmin bile edemeyeceğiniz bir şekilde, önemli bir destekte de bulunabilir. Bu destek, sizi oldukça rahatlatacak ve keyiflendirecektir. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en büyük tehlike, doğanızdan gelen katılık ve inatçılık olabilir.

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 01" R
Ay
Terazi
06° 43' 22"
Merkür
Boğa
04° 18' 38"
Venüs
Boğa
24° 01' 53"
Mars
Koç
14° 03' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 29"
Satürn
Balık
18° 01' 05"
Uranüs
Boğa
23° 25' 46"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 28"
Lilith
Başak
25° 24' 45"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>