Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu sıralar üzerine fazla gitmeyin. Aradan belli bir sürenin geçmesi yararlı olabilir. Onu ne ölçüde incittiğinizi bilmez gibi tavırlarınız, yeniden gönlünü alma çabalarınızı geciktirebilir.

Çok çıkarcı insanlarla sürtüşmeleriniz var. Ama, onların bu konudaki direnişini bir yerde dondurma olanağı bulacaksınız. Kendiliğinden gelişmesini beklediğiniz gelişmeler, sizi ummadığınız kadar bekletebilir.

Daha kendinden emin yaşamak istiyorsunuz. Destek anlamında güven duyduğunuz insanların sayısı oldukça sınırlı. İmkanlarınızı zorlama konusunda, sizde dinamo etkisi yapan koşullarınız var.

Belli amaçlara yönelik ortaklıklarınızda kendinizi tekrar tekrar anlatma ihtiyacı duyacağınız toplantılar söz konusu. Belirlemek istediğiniz konuların bir kısmına oldukça uzaksınız, başarı şansınız az.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi seçiminiz olmayan arkadaşlıklarda sorunlarınız var. Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:44 itibariyle işimize, uğraşılarımıza, yapacaklarımıza eğilmenizi sağlayan bir gündesiniz. Ay-Akrep burcu geçiş etkinliği altındayız.  Bugünün işini yarına bırakma sözüne uygun şekilde hareket etmemizde yarar var. Saat 04:15 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü, bütünlük, iz bırakma, sevilme ve iktidar olma hırsımızı körüklüyor. Kendi gücümüzle baştan çıkabilecek kadar köklü dönüşümden yanayız. Çevremizdeki insanlara dokunduğumuzda veya onlarla temasa geçtiğimizde telkin gücümüz oldukça yüksek. Yasaklara, bilinçaltındaki korkulara hayatımızda yer yok. Ne olursa olsun ayakta durmaktan yanayız. Saat 12:26 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, hesap dışı harcamaların göstergesi olabilir. Bunlar aslında gerekli ihtiyaçlardır.  Ancak sizin düşündüğünüzden daha fazla para harcamanıza neden olabilir.  Bu enerji, bir meselenin  farklı yollarla halledilmesinin işaretçisidir.  Siz ağırdan almak istersiniz. Ancak şartlar gereği hızlıca yoluna koymanız gerekir. Ev içinde hararetli konuşmalar yapılabilir. İşiniz veya ailenizle ilgili meseleler üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, yeni bir çevreye ve insanlarla kaynaşma anlamında destekleyici olup, mali konular üzerinde de durmanızı, geleceğe güvenle bakacak şekilde kararlar almanızda, gözden geçirmelerde size moral olabilir ve maneviyatınız güçlenebilir. Not: 21 Ocak saat:17:54 â�� 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Başlangıç tarihinin bir hafta öncesi, 14 Ocak ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası 18 Şubat gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Alttaki linki tıklayarak aylık yorumunuzda yer alan bu geri hareketin yansımalarını gözden geçirmeniz faydalı olur.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı kuralcı veya fazlasıyla ciddi kişiler sizi rahatsız etse de, bu kişilere bu konuda açıklama yapmak veya tepki göstermek zorunda değilsiniz, unutmayın! Tüm burçlar için gün geneli: Merkür Uranüs etkileşimi günü sürpriz fikirlere açık hale getiriyor, fikirlerimizi özgür bırakıyor veya yaratıcılığımızı arttırıyor. Güne enerjik ve hareketli programlarla başlayabiliriz. Elektrik, bilişim ve elektronikle ilgili başlıklarda olumlu adımlar atabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise, birbirimizi daha iyi anlayabilir, birbirimize şefkatle yaklaşabilir veya sevgiyle birbirimize bağlanmamızı ya da birbirimize yardım etmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda yoğunluklar artıyor. Spritüel veya artistik konularla ilgilenmek için de uygun bir gün. Sadece, akşam saatlerinde olası fikir çatışmalarını engellemek için, kelimeleri daha dikkatli kullanmakta, tartışmalı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güçlü egonuz yüzünden romantizmi unuttunuz. Sürekli sevdiğiniz kişi sizin eleştiri oklarınıza hedef oluyor. Herkese meydan okuyor gibisiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Toplantı, görüşme, etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabileceğiniz, iletişim ve görüşmelerden fayda elde edip, öne çıkabileceğiniz bugün, beklediğiniz bir haberi alabilir, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabilir ve görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile işle ilgili planlarınız ciddi biçimde çatışabilir ve evle alakalı konular kariyer gelişiminizi olumsuz etkiliyormuş gibi gelebilir. İşinizin dışında olan konular kafanızı meşgul edecektir. Konsantrasyonunuzu kaybedebilirsiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>