Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir. Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz.

Sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz. Yetenekleriniz,alanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor.

Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor.

Hata olduğuna kırk dereden su getirtilerek zor ikna edildiğiniz bazı davranışlarınızla ilgili objektif iç hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir tanıdığınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülüyor, ilginin ötesinde bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Yakında çok özlem duyduğunuz birini görme fırsatınız olabilir. Bir arkadaşınızla ilişkinizin geldiği yerden hiç memnun görünmüyorsunuz. Onun, olacağına varsın gibi bir tavır içine girmesi sizi iyice kızdırıyor. Bu akşam konuşmak için uygun olabilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, uygun olmayan koşullar nedeniyle tepkisel davranmaya yol açabilir. Başkalarının söyledikleri, tavırları, tuhaflıkları canımızı kolayca sıkabilir. Mümkün olduğu kadar bütçemizi aşabilecek harcamalardan kaçınmalıyız. Kısa süreli flörtleri işaret eden bu görünüm, çabuk kaptırmamıza neden olabilir. Bilinçli ve gerçekçi olmakta yarar var. İlişkisinde problem yaşayanlar, bu görünüm nedeniyle ufak bir şeyden ayrılmaya kalkışabilirler. Sakin olmalıyız, inatlaşma ve tartışmalardan uzak durmalıyız. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünümü, ilişki vehayatınızla ilgili konuları hayat görüşümüze göre ele alacağız. Ancak biraz toleranslı düşünmemiz de gerekecek. Bize uymayan durumlara mantıklı bakmak lazım. Saat 12:40 Ay-Neptün görünüm etkisinde, güzellikler, renkler, olumlu duygular yükselişe geçer. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Hassasiyet yükselebilir. Sevgilimiz, eşimiz veya ortağımız da hassas davranabilir. Sizden daha fazla ilgi bekleyebilir veya en ufak bir söz onu etkileyebilir. Siz de doğal olarak kendinizi baskı altında hissedersiniz. Enerjiniz bir miktar düşebilir. İlişkinizle ilgili bir problem varsa, boşluk süresince kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilir, kendine zaman ayıramayabilirsin. Bu yüzden kafanı toparlamalısın.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak yaşamın gerektirdiği bazı kararları uygulama noktasında daha fedakar olmalı ve karşınızdaki kişilere daha sevgi ile yaklaşmalısınız. Beklentilerin sürekli yüksek tutulması karşılıklı olarak büyük bir mutsuzluğa ve keyifsizliğe neden olacağından daha orta yollu davranışlar sergilemeli ve küçük şeylerle mutlu olmayı bilmelisiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. Olaylara verdiğiniz tepkiler önem kazanıyor. Denge ve uyum içinde olmak için fazladan gayret göstermelisiniz. Ortaklaşa bir konuda aşırı ısrar karşısında kalabilirsiniz. Konuşmalarınızın, tavırlarınızın yapıcı olmasına dikkat ederseniz her şey kolay olacaktır. Karşınızdaki insanlara daha toleranslı olmanızda yarar var.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık uyandırıyor.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta, sevginizi göstermekte zorlanabilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı kontrol etmeye çalışın. Sosyal ortamlarınızdan destek alın.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim size sıra dışı bir aşk taşıyabilir. Size son derece aykırı gelen bir insana aniden aşık olabilirsiniz. Aranızda hızlı bir cinsel çekim de oluşabilir. Bu özgür ve isyankar sürecin keyfini çıkartmalısınız. Yeni bir hobi edinme zamanı. Sportif aktivitelere ilgi duyabilirsiniz. aşk

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 49' 48" R
Ay
Koç
29° 52' 42" R
Merkür
Koç
20° 52' 08"
Venüs
Boğa
09° 08' 07"
Mars
Koç
04° 48' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 15"
Satürn
Balık
17° 07' 60"
Uranüs
Boğa
22° 43' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 31"
Lilith
Başak
24° 04' 13"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>