Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı net olarak sevdiğiniz insana anlatabileceğiniz bir gündesiniz. Mantığınız duygularınız üzerinde etkili olacaktır ve kararlaırnızda duygusal davranmaktan kaçınacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle daha önceden yaptığınız bazı planlarınızı gerçekleştrebileceksiniz. İlginizi çekecek bazı haberler alabilirsiniz ve bunlar sizi duygusal olarak mutlu edecektir. Duygusal anlamda olumlu etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı aynı doğrultuda etkileyecektir.

İş yaşamınızda genel olarak hareketlenmenin olacağı bir gündesiniz. Küçük sorunlarınızı bügin çözümleyebilirsiniz veya çözüm yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Özellikle haberleşmelerinizdeki yoğunlaşma sizin için olumlu olacaktır ve girişimlerinizde başarılı sonuçları beraberinde getirecektir. Bugün işiniz konusunda yeni bir teklif alabilirsiniz.

Maddi konularda kişisel gelişiminize yönelik konularda harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize yeni gelir kapıları açabilirsiniz yada bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz.

İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. Yeni kararlar almak için uygun bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda sergilediğiniz rahatlığı duyarsızlık olarak algılayan insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Bu problemlerde, tartışma açan taraf olmamaya gayret gösterin. Bir yakınınızın parasal darlığı sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek. Konuyla ilgili birkaç gününüzü alacak yolculuklarınız olabilir.

15 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 03:27 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimizde, dış dünya olan her türlü temasımızda maddi-manevi anlamda huzur, güvence olgularını başımızın tacı yapıyor. Hiçbir şeyi hafife almıyoruz. Geleceği olmayan, gelir geçer hiçbir şeyi ciddiye almayacağız. Saat 08:02 Ay-Neptün karşıtlığında, dinlenme arzunuz  yüksektir. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Saat 11:00 Ay-Jüpiter kavuşumu, enerji düzenli, sağlıklı, verimli olana yönelmemizi sağlayan bir kuvvettir. Dış dünyadaki gelişmeleri titizlikle gözlem altına alırız. O nedenle detayları önemseriz. Yararlı bilgileri, gerçek olan haberleri takip ederiz. Saat 13:20 Ay-Satürn görünümü, insanlarla aramızdaki görüş alışverişinde durgunluk, zorlanma, endişelenme hallerine sebebiyet verebilir. Sanki görünmeyen ve bir türlü düzeltemediğimiz meseleler, zamanımızı alabilir. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, birkaç hafta öncesi adım attığımız, düşündüğümüz konularda haber beklediğimizi, en ufak bir gelişmenin bizi sevindireceğini işaret ediyor. Elimizden geldiğince sabırlı olmaya çalışmalıyız. Saat 18:59  Ay-Pluto görünüm etkisi, gücünüzün farkına varmanızı, bu gücü başarılı şekilde neticelendirecek işlere yönelmenizi, bu konularda derinlemesine analiz yapacağınızı işaret ediyor. Saat 21:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bilginizi yararlı işlerde kullanarak, sıkı çalışarak size güzel kapılar açabilir. Saat 23:20 Ay-Venüs görünümü oldukça şans verici, huzurlandırıcı ve zevklendiricidir. Kişi böyle bir etki altında doğru kararlar verebilir. İlişkileri güçlendirici bu enerji, her sorunu kolaylıkla çözüme bağlanmanızda yardımcıdır. Ancak ben yine de, Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, her konuda sağlamlık ve güven olgusuna önem vermenizi tavsiye ediyorum. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

15 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız. Aşk yaşantınızla ilgili zihinsel dağınıklık söz konusu olacaktır. Bacak ağrılarınız olabilir.

15 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam tarzınızda özgün değişiklikler yapabilirsiniz. Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapma şansınız varken kendi kendinize söylenmeyi bırakmanızda fayda var. Sevdiğiniz kişilerle güçlerinizi birleştirebilir ve hayattan keyif almanın yeni yollarını bulabilirsiniz. Duygusal yaşamınız ruhunuzu besliyor. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde, tamamlanması gereken işler, sorumluluklar yaşanabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle bir arada olmak güzel.

15 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

15 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

aşam için planladığınız ne var ise disiplin içinde hedeflerinizi birer, birer gerçekleştireceksiniz. Evliliğe dair sorunları olanlar sorunlarını çözerek devam kararı alacak, bekarlar ise daha sağlam beraberlik isteyip evliliğe doğru emin adımlar atacaklardır.

15 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda daha çok sanatsal ve eğlenceli tarafa kaymak istiyorsunuz. Bugün, aşk hayatınızda partnerinizle aranız çok iyi olacak. Partneriniz bazı davranışlarıyla sizi çok mutlu edecek.

15 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz.Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz. Uzak doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere hafta sonunuzu planlayabileceksiniz.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Başak burcunda kalacak. Başak burcunun titiz, detaycı, dikkatli ve endişelenmeye müsait etkisini yumuşatacak Ay/Jüpiter kavuşumu sabah saatlerinde etkili olacak. Duygularınız daha olumlu olacak. Cömertlik, anlayışlı ve toleranslı olma bakımından bu kavuşum size iyi gelecek. Kendinizi fit ve zinde hissetmek için bir takım aktiviteler yapabilir, rejime başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

15 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>