Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi paylaşmaktan, tartışmaktan, anlatmaktan, başkalarına yön göstermekten keyif alabilirsiniz. Vizyoner kişiliğiniz öne çıkabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz saat 09:40 Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde başlayacak. Her konuda kararlısınız. İçgüdüleriniz güçlüdür. Nereden ne gibi yarar ve zarar göreceğinizi hissedersiniz. Sizi rahatsız eden durumları mutlaka çözüme kavuşturursunuz. Hiçbir şeyden çekinmeyip, gerektiği zaman, tavrınızı belli edersiniz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, maddi açıdan gerek evimiz gerekse özel ihtiyaçlarımızla ilgili harcamaların işaretçisidir. Online alışverişler bir hayli etkilidir. Aldığınız ürüne mutlaka dikkat ediniz. Garantili olsun. Bu görünüm ev içinde parasal veya bir takım önemli meselelerin konuşulmasını sağlar. Ayrıca aceleyle verilen kararların ve yapılan yeniliklerin de göstergesidir. Ancak, bütçemizi zorlayıcı olmamasına dikkat edelim. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinden biri ile fikir alışverişi yapabilirsin. Senden farklı düşündükleri için çatışma yaşayabilirsin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizdeki iletişim eksiklikleri size zorluk çıkartabilir. Dikkatli olmakta fayda var! Ebeveynleriniz ve otoriter figürlerden baskı görmeniz sizi daha kontrolcü bir hale getirebilir. Aile fertleri ile ilişkilerinize dikkat!

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda değişiklikler olabilir. İşlerinizde mücadele vermeniz gereken konular olabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Destek aldığınız konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Maddi getirisi olan işler gündeme gelebilir. Yine de harcamalarınıza dikkat edin. Teknik aksaklıklar olabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Yarım kalan işlerinizi halletmeden rahat etmeyeceksiniz. Parasal konularda istediğiniz gelişmeler yaşanacak.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal kriz yaratan konularla ilgili imkanlarınız dahilinde güçlü ve manevi bağlar kurarak sorunların üstesinden gelebileceğiniz bir organizasyona liderlik edebilirsiniz.Hayatınızdaki krizlerin üstesinden gelebileceğiniz bir bilgi birikimine sahip bulunuyorsunuz. Arkadaşlarınız, toplumsal kulüp ve etkinliklerdeki derin mevzularda daha hızlı ve derinden yol alabileceğiniz ruhsal etkilere sahip olacaksınız. Yakın dostlarınıza onların bile sezemediği, göremedikleri bakış açılarını gösterebilirsiniz. Gizemli konular konuşmaya yatkın olacaksınız.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aşk ilişkisi yaşadığınız insanı herşeyin üzerinde tutacaksınız. Onunla ilgili yeni şeyler de öğrenmeniz mümkündür. İletişim sırasında ona ne dediğinize dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, hoş bir ortam yaratma çabanız boşa gidebilir.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>