Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde dolanıp duranların hiç birini beğenmiyorsunuz. Arkadaşlarınız bu yalnızlığınızın ne kadar süreceğini merak ediyorlar. Hoşlandığınız bir kişinin varlığından henüz kimseye söz etmiyorsunuz. Önce kendiniz emin olmak istiyorsunuz.

Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kısa vadede kariyeriniz açısından bir gelişme görülmüyor ama parasal bir gelişme söz konusu olabilir.

Sizin için zor bir dönem sayılabilir. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizi artık bitirmek istiyorsunuz. Bir süre daha bu zorluğunuz devam edebilir.

Bazen çok mesafeli ve ulaşılmaz oluyorsunuz. Bu huyunuz sizi yalnız kalmanıza neden olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde işlerin yolunda gitmesini ya da daha hızlı ilerlemesini istiyorsanız, risk almanız gerekebilir. Bunun için yaratıcı ve maceracı yönünüzü kullanırsanız güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 09:24 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde günü karşılıyoruz. Maddi konularda hesabı bilmekte yarar görüyorum. Özellikle kredi kartlarına yüklenmeyelim. Tarafsız düşünmeye çalışalım. Duygular bugün pek sıcak olmasa da, arkadaşlık olgusu bir hayli yoğun. Eğer beraberlikte sorunlar varsa, bunu objektif bir şekilde ele alalım. Alış-Satış gibi parasal alışverişlerde piyasanın durumuna iyice bakalım. Saat 14:23 Ay-Mars görünümü, mali konularda veilişkilerinde belli bir tolerans göstermenizde yarar var. Kazanç konularında yenilikçi ve yapıcı tarzda düşününüz. Saat 16:53 Güneş-Merkür kavuşumu, amacınızı belirleme, işlerinizi tekrar bir gözden geçirme, ilişkilerinize dikkat etme, sorumluluklarınızın farkında olarak düzenlemelerde bulunma anlamında etkileyicidir. Yeni bir fırsatla karşılaşmanız, yeni birteklifini değerlendirmeniz, eğitim vehayatınızla alakalı yeni bir çevreye girmeniz mümkündür. Saat 20:10 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle  

17 Kasım 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

17 Kasım 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı işlerin yolunda gidebilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için, risk almanız gerekebilir. Yaratıcılığınızı kullanabilir, maceracı yönünüzden faydalanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sezgilerimize güvenebileceğimiz bir gündeyiz. İş hayatımızda veya bizim için önemli işlerimizde en zor kararları dahi hızla alabiliriz. Önemli görüşmeler, konuşmalar ya da yazışmalar yapmak için de güzel günlerdeyiz. Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Kasım 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi düzenleyeceğiniz bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu konuda bazı düzenlemelere gitmek sizi rahatlatacak. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken durumlar olabilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarını fazla düşünmekten kendi yaşamınızı unutuyorsunuz. Hayatınızı başkalarıyla kıyaslamaya kalkışmayın. Hızlı davranarak toparlanın.

17 Kasım 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla olan konuşmalarınızda önemli fikir ve çözümler üretebilirsiniz. Geleceğe yönelik işlerinizde konuşmalarınızla herkesin ilgisini çekebilirsiniz.

17 Kasım 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aldanmalara açık olabilirsiniz, verdiğiniz kararları tekrar sorgulayabilir, özellikle ikili ilişkilerinizde kendinizi hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz, çevrenizde ki insanlardan umduğunuz tepkileri alamayabilirsiniz. Ama sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetli olacak.

17 Kasım 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

17 Kasım 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>