Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde ikinizin de yıprandığı tartışmalar, elle tutulur nedenlere bağlı değil. Sakin, dingin günler yakında. Arkadaş çevrenizdeki olumlu yaklaşımlardan etkileneceksiniz.

İlişkilerde duyarlısınız. İş ortamınızdaki kişisel sorunlar sizi çok fazla etkiliyor. Bugün etkileneceğiniz kişiler, sizi özgün düşüncelerinizle ilgili olarak umutlandırabilir.

Yeni arayışlara ihtiyacınız var. Bütçenizdeki dengesizlikleri yerine oturtmanız gerekiyor. Akraba ilişkilerinizde para amaçlı yakınlaşmalar, bugünlerde canınızı sıkabilir.

Partneriniz bu sıralar çok anlamlı yaklaşımlar içine girebilir, karşılığını vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çok açıdan yoğun bir gün geçireceksiniz ve kendinizi gelişmeler karşısında sabırsız hissedeceksiniz. Özellikle maddi konularda yeni atılımlar yapmak konusunda önemli bir istek duyabilirsiniz ancak girişimleriniz için bir süre beklemeniz daha doğru olacaktır. Risk almaktan kaçınmalı ve daha kalıcı adımlar atmalısınız. Beklediğiniz bazı haberlerin gecikmesi sizi rahatsız edebilir ancak kafanızdaki sorunları zamana bırakmalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 12:59 olana dek etkili  Ay-Boşluk ilerleyişiyle Çarşamba gününe adım atıyoruz.  Özellikle parasal ve toplumsal aktivitelerinizde, paylaşım içeren konularda ne dediğinize ne yaptığınıza dikkat ediniz. Sizin iyi niyetli bir hareketinizi, sözünüzü başkaları, farklı yönlere çekebilirler. Alacak verecek anlamında hesaplarınızı iyice kontrol ediniz. Saat 10:49 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Neptün kavuşumu,  ilahi düşüncenin, bütünü idrak etmenin, çevrenizdeki insanlarla sevgi birliği içinde buluşmanın işaretçisidir. Merkür-Balık burcunda astrolojik olarak düşüncelerin dağılmasıdır. Ancak  güçlü Neptün ile bugün buluşunca sezgileriniz yükselir, zararlı durumlardan korunmuş olursunuz. İdeallerinizin peşinden koşmanızı sağlayan, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenizde size destek verecek bu görünüm, â€'Hayatımda yepyeni bir sayfa açıyorum ve ben şifa verici enerjileri ruhumda hissediyorum diyebilmenizde yardımcı olur. Moral duygunuzu yükseltici ve sizi ipek bir tülün sarmalaması gibi ruhunuzu okşayıcı bu görünüm, şefkat duygunuz ve empati gücünüzü büyütür, besler. Siz de insanları rahatlatabilir onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Saat 12:59 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, yalnız olmadığımızı, hayatın asıl anlamını, kendi özümüzün değerini ve eğer istersek hiçbir şeyi kafamıza takmadan günü değerlendirebileceğimizi bize fısıldayan hoş bir sestir. Saat 15:08 Ay-Venüs görünümü sizi hem moral hem de maddi anlamda rahatlatıcıdır. Aşkta yüzünüzü güldürür, hayatı kucaklamanızı sağlar ve ayrıca  huzurlandırıcıdır. Saat 20:47 Ay-Satürn görünümü, çevremizde bulunan kişilerle ilişkimizi ılımlı, sevgi dolu şekilde düzenlemeye çalışsak da, bir şeyler mecbur olmak, sorumluluklar bizi bir hayli yoruyor. Çanakkale Zaferimizin 100. yıldönümünde, başta yüce Atatürk  olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Bugün, seyahat planları yapabilir ve bilgilerinizi kullanacağınız konularla karşı karşıya kalabilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İniş çıkışlı durumlar veya tam olarak neler olabileceğini kestiremediğiniz olaylar varsa, belli davranış stilleri geliştirmek yerine, düşük profil çizmeniz yararınıza olur. Ani tepkilerden kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki sorunların nedeni fazla kıskanç oluşunuz. Karşınızdaki insana baskı yapıyorsunuz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızla ilgili olumlu bir teklif alabilir, görüşmelere gidebilir, sosyal etkinliklerde yer alabilir ve yakın çevrenizin desteğini daha fazla görebilirsiniz. Maddi konularda artıya geçme fırsatınız varken, ikili ilişkiler açısından olumlu bir haberleşme trafiğiniz gelişecektir. İnternet ve arkadaş çevrenizi ilgilendiren konularda gerilim yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ancak; bu konularla ilgili detaylar arasında sıkışıp işin içinden çıkamayabilirsiniz. Maddiyatı başka bir güne bırakın ve bugün sadece rutin ile meşgul olun; yoksa, yanlış hamleler yapabilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 25' 42" R
Ay
Aslan
16° 15' 24" R
Merkür
Koç
28° 50' 03"
Venüs
Boğa
18° 48' 44"
Mars
Koç
10° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 25"
Satürn
Balık
17° 43' 46"
Uranüs
Boğa
23° 11' 00"
Neptün
Balık
29° 18' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 35"
Lilith
Başak
24° 56' 31"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>