Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlı, hayat dolu kişiliğiniz, fazla planlı, programlı ilişkilere uyum göstermekte zorlanabiliyor. Aşkta mantığı fazla benimsemeyen görüşleriniz, bugünlerde yine tartışmaların nedeni olabilir.

Çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizle de başarı elde ediyorsunuz. Çok belirleyici olmayan bazı desteklerle düşüş gösterenhacminizi, yine belli seviyelere getireceksiniz.

Şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak boyutlarda değil. Ama kazancınızı arttırma çabalarınıza hız vereceksiniz. Sağlam kişilerle kuracağınız diyalogların arkasından belli planlar gelebilir.

Yanıltıcı haberlerin yönlendirmesine girmemeye çalışın. Bu nedenle umudunuzu yitirdiğiniz bir çözümsüzlük, bu günlerde değişik boyutlar kazanabilir. Üzerine gitmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde daha sağlıklı diyaloglar geliştirme çabalarınız, önümüzdeki günlerde karşılığını verecek. Bugün iyimser yaklaşımlarınız, küçük ayrıntılarda boşuna boğulduğunuzu ortaya çıkartabilir. Sorunlarınızın birçoğunun dert edilmeyecek şeyler olduğunu biliyorsunuz. Bir kısmını oluruna bırakmanız zarar getirmeyecek.

18 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay hareketini Terazi burcunda sürdürüyor olacak. Sizler için de kariyer konularınızın ön planda olduğu bir gün başlayacak. Özellikle tempolu ve sorumluluk almanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Yöneticinizden size karşı olumlu destekler görebilirsiniz. Diğer insanlara göre işlere daha farklı bir bakış açısından bakmanız bugün sizin yararınıza olacaktır. Çalışmıyorsanız bugün bir anda her şeyi bırakıp hep yapmak istediğiniz şeylere vakit ayırabilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarının haklılığını anlayacaksın!Bugün Merkür-Chiron kavuşumu gerçekleşiyor. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, bugün zorlu bir sınav vermen gerekebilir. Ani gelişecek durumlar karşısında soğukkanlılığını korumalısın. Eğitimin devam ediyorsa, yurtdışı eğitim programını düşünebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaş çevren arabuluculuk yapmak isteyecekler. Her ne kadar bu tarz durumlara sıcak bakmasan da, kalbinin kapısı birden bire aralanabilir. Akşam saatlerinde ailenin küs olduğu kişilerin özel yaşamına dair ilginç gelişmelerle ailenin haklı olduğunu bir kez daha anlayacaksın. Diğer yandan ailen ya da kardeşlerin ile yaşadığın tartışmalar bugün sonuca bağlanabilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda beklemediğiniz gelişmeler ve sürpriz tanışmalar söz konusu olabilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde anlayış içinde olmak size de iyi gelecektir. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Karşılıklı yapacağınız anlaşmalar özenli davranmakta fayda var. Çalışma hayatınızda yoğunluk söz konusu.

18 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde evinizle ilgilenmek ve yaşam alanınızı dizayn etmek isteyebilirsiniz. Ailenizle kuracağınız ilişkilerin de sağlıklı olacağını görecekseniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; kalabalıklar içinde olmayı tercih edeceğin, çalışıp ürettiğin işlerine duyduğun özgüvenle mücadele etmekten kaçınmayacağın bir gündesin. Senin için olumsuz sonuçlar doğuracağını bildiğin durumlarda bile kendi doğrularından şaşmayabilirsin. Kariyerinden elde ettiğin kazançta artış yaşanabilir.

18 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde yanlızlık ve mahremiyet arzunuz yüksek. Öğleden sonra pratik fikirler, işleri yetiştirme telaşı belirginleşiyor, önemli işleri gün sonuna bırakın.

18 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcunda seyahat ederken kariyerinizde parlak bir gün sizi bekler. Organizasyon yeteneğiniz sayesinde kalabalık bir etkinliği başarıyla yürütürsünüz. Seminer, workshop gibi çalışmalar için oldukça uygun bir gündür. Ayrıca annenizin ihtiyaçlarını gidermek onunla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

18 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

18 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 29' 58" R
Ay
Terazi
18° 53' 44" R
Merkür
Boğa
05° 44' 20"
Venüs
Boğa
25° 17' 13"
Mars
Koç
14° 50' 00"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 56"
Satürn
Balık
18° 05' 02"
Uranüs
Boğa
23° 29' 19"
Neptün
Balık
29° 25' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 06"
Chiron
Koç
21° 42' 30"
Lilith
Başak
25° 31' 32"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>