Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinizle ilişkinizin ters gittiğini görerek üzüleceksiniz. Partnerinizin anlayışsızlıklarıyla karşılaşmanız olasılığı var. Bu sebeple onunla aranızda bazı münakaşalar geçebilir , dargınlık yaşayabilirsiniz.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacaksınız. Birlikteyaptığınız insanlara değişik açılardan yaklaşarak istediklerinizi elde edebiliyorsunuz.

Ev içinde beklenmedik bir durumdan dolayı aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, fakat gereksiz lüks harcamalarınızda olabilir. Harcamalarınız konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

Sakarlığınız nedeniyle ufak tefek kazalara neden olabilirsiniz. Daha dikkatli ve sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haksızlığa karşı tahammülsüz bir yapınız var ve zaman zaman bu özelliğinizi frenleyemiyorsunuz. Ancak akşam saatlerinde bazı dostlarınızla ilişkilerinizdeki sakinlik sizi bu psikolojik gerilimden kurtaracak. Bu arada bazı maddi beklentilerinizde gerçekleşecek.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba günümüz, saat 00:29 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle başlayacak. Bu enerji, hangi konuda olursa olsun kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığınızın göstergesidir. Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur. Saat 03:59 Ay-Jüpiter karşıtlığı maddi konularda durumumuzu gözden geçirerek ona göre hareket etmenin, kararlar almanın önemini vurguluyor. Yoksa açılabilir, sonra da zorlanabiliriz. Gün boyu etkili olacak Ay-Kova burcu geçişi, ister bir projenin bizzat yaratıcısı siz olun,  isterseniz birilerinin hazırladığı projeye dahil olun farketmez. Farklı seçenekleriveya özel yaşamınızda ele alarak, şu anki mevcut meselelerinizi kolayca çözüme bağlayabilirsiniz.  Bazılarınız karşı cins üzerinde etkili olmak ve  güçlü çekiciliğinizle ilgi uyandırmak isteyebilir. Nitekim ışıl ışıl parlayan gözleriniz, her istediğinizi sevgilinize kabul ettirebilmenizi sağlayabilir. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğal yapınızı ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların sizin için önemli olduğunu bildiğiniz için, ilişkilerinizde ortalama davranıyor ve kapınızı hiç kimseye kapatmak istemiyorsunuz. Bugün, partnerinize karşı koruyucu duygularla hareket edecek ve ona sahiplenici davranacaksınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir. Olayların sizin kontrolünüzde gelişmiyor olması sizi korkutmamalı. Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bu gece Çarşamba gününü Perşembe ye bağlayan saatlerde (01.30) civarında Kova burcunda oldukça ilginç bir yeniay oluşuyor. Yeniay'ın oluşumundan hemen sonra burç değiştirerek Balık'a geçmesi ve Güneş'in de Kova'dan çıkıp Balık'taki seyrine başlayacak olması, bu sefer ki yeniayı ilginç kılıyor ve etkilerini de biraz azaltıyor. Dolayısıyla, yeniayı yarın değil bugün ele almak istedim. Bugün kararsızlıklarımız artabilir, belirsizlikler veya dalgınlıklar söz konusu olabilir. Bazı başlangıçlar yapmak istememize rağmen adım atmakta zorlanabiliriz. Günlük anlamda ve genelde gündem değişiyor. Zihinsel aktiviteler ve alışverişler yerini 30 gün için duygusallığa bırakabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufak tefek şeylere moraliniz bozulabilir. Biraz küçük şeylerden mutlu olmaya çalışsanız hayat size daha kolay gelecek ama siz hep zoru seviyorsunuz.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, ailenizle, patronlarınızla ve kurumlarla ilişkilerde tatminsizlik hissedebilir, dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinde ilişkilerinizde romantizm, teslimiyet ve sevginin hakim olduğu, problemlerin aşılacağı kaliteli bir zaman sözkonusu olacak.

18 Şubat 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

18 Şubat 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 13' 55" R
Ay
Aslan
26° 19' 21"
Merkür
Koç
29° 50' 58"
Venüs
Boğa
19° 50' 15"
Mars
Koç
11° 27' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 13"
Satürn
Balık
17° 47' 17"
Uranüs
Boğa
23° 13' 54"
Neptün
Balık
29° 19' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 09"
Lilith
Başak
25° 02' 04"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>