Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz. Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.Yakında şehir dışında bir satış işiniz olabilir, ama yeterince ilgi göstermeyebilirsiniz.

İlgisiz davranacağınız satış işinizin pekala önemli olabilir. Çevrenizde dolanan büyük paraların peşine düşmeyebiliyorsunuz. Ama çok küçük kayıplar da sizi allak bullak edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir arkadaş toplantısında güzel saatler geçirebilirsiniz. Tek başına gitmeniz durumunda, bazı söylentilere yol açabilirsiniz. Kendinizi beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var.

19 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 04:07 Ay-Satürn kavuşumu, bize uymayan ancak kabullenmekte zorlandığımız bir takım meseleleri içe dönerek düşünmemizi sağlıyor. Kafamızın içinde sorular cevap bulmadan rahat etmemiz mümkün değil gibi. Aslına bakarsanız, biraz da biz kendi kendimize yükleniyoruz bu saatlerde. Öylesine kritik ediyoruz ki bir çok konuyu, biraz rahatlasak, şöyle sakinleşsek her şey düzelecek gibi. O zaman deneyelim lütfen. Saat 04:14 Ay-Neptün görünümü, kendi içinizde bazı meseleleri hassas şekilde ele alırsınız. Belki de bu mesele sandığınız gibi değildir. Onun için lütfen biraz sakin olunuz ve gerçekçi şekilde analiz ediniz. Saat 11:15 Ay-Jüpiter görünümü, bize kuvvet veren, umutlanmamızı sağlayan, olumlu hislerle hayatı kucaklamamıza vesile olan bir etki. Her işimizde bize kolaylık getiriyor. İyi niyetimizin karşılığı olan güzellikleri bize sunuyor. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bizim için bir umut, bir ışık gibi. Gelişimin göstergesi, farklı ve yeni işlerin, değişimlerin göstergesi oluyor. Mücadele edeceğiz ve gayret göstereceğiz. Mutlu keyifli Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz. Bazıları da; gruplaşmalar yaşayarak, gerilimli ve huzursuz bir ortam içine düşebilirler. Sağlığınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız; dinlenmek için kendinize zaman ayırın. Metabolizmanızı yoracak yiyeceklerden uzak kalın.

19 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, bazı konularda ilerleme sağlamanız zor olabilir veya hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Nedenleri üzerine düşünüp zaman kaybetmemenizde ve enerjinizi sonuç getirecek işlere yoğunlaştırmanızda fayda var. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunu kendi özel konularınıza ayırmak için uygun koşullar var. Kendi iç sesinizi ve sezgilerinizi dinlemek iyi gelecek.

19 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atak ve cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin. Olumlu ya da olumsuz anlamda çabanızın dikkat çekeceği tesirler altındasınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

19 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde kim varsa onların hayatında bazı belirsizlikler ve karmaşalar oluşabilir. Günlük hayatın ritminde ve akışında birtakım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize samimi ve affedici olma günündesiniz.Kontrolünüz dışında gelişen konularda daha kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Başkaları için kendinizi konumlandırdığınız davranış şekillerinin analizini yapabilirsiniz. Olumsuz deneyim ve gelişmeleri hatırlayabileceğiniz ve bunu moral bozuntusundan çok gelişme olarak değerlendireceğiniz bir gün olacaktır.

19 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çıkacağınız seyahatler uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor.

19 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 43' 19" R
Ay
Akrep
04° 17' 22" R
Merkür
Boğa
07° 34' 30"
Venüs
Boğa
26° 50' 58"
Mars
Koç
15° 47' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 55"
Satürn
Balık
18° 09' 50"
Uranüs
Boğa
23° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 27' 32"
Plüton
Kova
02° 01' 28"
Chiron
Koç
21° 46' 14"
Lilith
Başak
25° 39' 59"
True Node
Koç
14° 54' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>