Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş görünüyor. Duygusal açıdan pozitif bir gün, ama böyle günlerde aşırılıklara kaçabiliyorsunuz. Sevgilinize coşkuyu ve tedirginliği bir arada yaşatmamalısınız.

Önümüzdeki günler biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalacaksınız. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebilirsiniz.

Bugün abartı harcamalara çok elverişli ortamlarda olabilirsiniz. Yatırım konularında çok yerinde, faydalı kararsızlıklarınız olacak. Sizi ani kararlara yönlendiren tavsiyeler tehlike içeriyor.

Bugünlerde ayağınızı sağlam basmanız gerekiyor. Zaman ve para yitirip gerilim yaşadığınız bir oluşumun içinden bir an evvel çıkmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginizi çekecek yeni yaklaşımlarla karşılaşabileceğiniz ve bu yaklaşımlara uygun davranışlar geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi sevgi hissine çok yakın hissedeceksiniz. Duygusal hayatınızda bir hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel zaman geçirebilir ve işbirliği halinde çalışmalar yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda mecburi bir karar almanız gerekebilir ancak bu kararın sonucu sizin için olumlu olacaktır. Girişimlerinizde başarılı olacaksınız.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar  19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda geri hareketini sürdürecek. Bu süreç çalışma hayatımız veya sağlığımızı ilgilendiren konuların gözden geçirilmesi, mevcut durumun zorlayıcı ve kolaylaştırıcı yanlarını ele almamızı sağlayıcıdır. Evet geri hareket dönemi bir mola gibidir. Orada durur ve şöyle bir gözlemde bulunur, neler olup bittiğini anlamaya çalışırsınız. Geri hareket bir onarım sürecidir. İşlemeyen, verimli olmayan, zorlayan ne varsa onları tamir etmektir. Fiziksel sağlığımız en büyük zenginliğimiz değil midir? İşte bu gerileme döneminde kontrollerimizi yaptırabiliriz. Şartlarımıza bir bakarız. Ne olursa olsun, anın tadını çıkarmanın önemini biliriz. İşimizle alakalı veriler toplarız ve bunları özenle koruruz. Bilgisayarımızı gözden geçiririz. Öğreniriz, bilgileniriz, yarım kalan işlerimizi bitiririz.Geri hareket dönemi, birüzerinde, proje veya planlamalarda durup bekleme, yeniden gözden geçirme, eksikleri tamamlama yönünde önem taşıyor. Tam bitti derken, bir bakıyorsunuz bir aksaklık çıkmış, hadi tekrar ele almak zorunda kalıyorsunuz. Bunlar tabii ki yorucu olabilir. Henüz yeni işe girmiş olanların alışma döneminde zorlanmaları doğaldır. İşe alışmak,ortamında arzu ettiğiniz ilerlemeyi göstermek sabır ister. Bir işi öğrenmek, kurs, staj, dil öğrenmek, pratik kazanmak, beceri geliştirmek yönünde de önemli olan geri hareket, aslında öğrenme, bilgilenme yönünde olumludur. Öğretmek ise biraz zor olabilir. Çünkü eğitim verdiğiniz kişilere karşı sabırlı olmanız gerekir. Bir de yanlış yere giden mailler, bilgisayar arızaları, nakil, postalama, kurye işlemlerinde gecikmeler yaşanabilir. İşlerinizi mutlaka iyi takip etmenizde yarar var. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün yaşayacaksınız. İlginç insanlarla tanışmaktan zevk alacağınızı çevrenize hissettireceksiniz. Güven duygunuz gelişiyor.

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızı, aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara açık, yeni aşkların gündeme gelebileceği ya da mevcut ilişkilerin yenilenebileceği iki haftalık süreçtesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi krize sokan koşullardan uzak durmalısınız. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İletişimdeki aksaklıklar nedeniyle olayları çözmekte başarılı olamayabilirsiniz. Finansal konulardaki sıkışıklarla uğraşacağınız zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız sizi çözüme götürebilir.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Enerji... Hayatınızla ilgili aldığınız yeni kararlar size mutluluk sunmaya başladı bile. Değişimler hayatınızda olumlu etki yaratacak.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlerinizdeki aksiliklere karşı dikkatli olun, yeni bir işe başlamayın. Bu dönemde beraber çalıştığınız insanları anlamak veya kendinizi doğru ifade etmek sizin için kolay olmayabilir.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olacağına işaret etmekte. Bu etki size yeni hedefler kazandıracağı gibi kafanızın içindekileri cesaretle ön plana çıkarabilmeniz de destekleyici olacaktır. Tabi ki bu zaman içinde kendinizi daha fazla ön planda tutmanız mümkündür. Kimi zaman bencilce hareket etmeniz çevrenizdeki insanlar tarafından hakkınızda yanlış düşünülmesine yol açabilir. Bu konuda kendinizi ayarlayabilirseniz yeri geldiğinde dengeyi sağlamak adına ılımlı davranmaya çalışırsanız herhangi büyük bir sorun çıkmadan yolunuzda ilerlemeniz mümkündür.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 50"
Ay
Kova
23° 11' 24"
Merkür
Koç
17° 47' 54"
Venüs
Boğa
03° 28' 53"
Mars
Koç
01° 16' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 40"
Satürn
Balık
16° 45' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 45"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 19"
Lilith
Başak
23° 33' 40"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>