Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Farklı Konulara İlgi Duyuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı ve kontrollü olmaya çalışın. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kalmadığınız takdirde pek sorun yaşamayacaksınız. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Mesleğinizle ilgili konularda daha temkinli olmaya çalışın. Her şeye hemen ulaşmak istiyor olabilirsiniz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece sorun yaşamayacağınız bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha rahat ve konforlu bir hayat için yer değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ortak bir karar alarak yaşamınıza yeni bir düzen dahil edebilirsiniz. Yeni rutinler kazanmanın ve farklı yerler görmenin getireceklerine hazırlıklı olun.

19 Nisan 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcundaki insanlar için, güçlü iradeniz ve kararlılığınız sayesinde hedeflerinize daha da yaklaşabileceğiniz bir gün olabilir. İş hayatında önemli adımlar atabilir, projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise duygusal derinliğiniz ve sadakatiniz partnerinizle aranızdaki bağı daha da güçlendirebilir. Ancak gün içinde aşırı baskıcı ya da kuralcı olmamaya özen göstermenizde fayda var. Umuyorum ki bugünü verimli ve huzurlu bir şekilde geçirirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Spiritüel konulara olan ilgin günden güne daha da artabilir. Öğrendiğin bilgileri arkadaşlarınla paylaşıyorsun. Hafta sonu şehir dışına çıkmak için bugün bir program organize edebilirsin. Kalabalık olmak yerine sadece yakın arkadaşlarını çağırmayı tercih edeceksin. Bu konuda bazı arkadaşların sana kırabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir şeyin garantisi yokken kendinizi düşüncelerin, sorunların ortasında bırakmamalısınız. Bazı konulara haddinden fazla zaman ayırmak, kendi hayatınızdan çalmanıza neden olabilir. Fiziksel sağlığınızın iyi yönde ilerlemesi, zihninizi nasıl kullandığınıza ve de ona nasıl davrandığınıza bağlıdır. 

19 Nisan 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik konularla ilgileniyorsanız çalışmalarınızla daha fazla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. İş arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Çalışmanın sizi çok daha iyi yerlere götüreceğini hissedebilirsiniz. Bütünü anlayabilmek için daha fedakâr davranabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüklendiğiniz sorumluluklar hedefinize giden yolda dahi olsa size fazla gelebilir, doğal olarak dinlenmeye ve hayattan keyif almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

19 Nisan 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha sakin kalmalı ve tepkilerini kontrol etmelisin. Karşında yaşanan olaylara ani tepkiler vermek seni yorabilir. Olayları gözlemlemek ve fikrini sonradan ifade etmek ise seni daha önemli bir konuma getirebilir.

19 Nisan 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, ayrıntılar konusunda net olmasanız bile bugün kişisel planlarınızı tartışmaktan keyif alabilirsiniz. Konuşma veya öğrenme deneyimlerine yönelik ihtiyaçlarınızı karşılamak için kendinizi uygun bir konumda bulabilirsiniz. Aileyle veya aile hakkında yapılan konuşmalar ödüllendirici olabilir. İşleri gayri resmi tutmak ve hemen sonuca varmaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Bazı gerçekler şimdilik eksik olabilir ancak bazı şeyleri düşünmek ve hissetmek için harika bir zaman. Ayrıca çözülmemiş ilişki meselelerine de daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Adil ve önyargısız olmanın ve bir zamanlar sizi rahatsız eden bir konuyu daha olumlu bir açıdan görmenin zamanı geldi.

19 Nisan 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz..

19 Nisan 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

19 Nisan 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularına odaklanabilirsiniz ancak kararlarınızı alırken dikkat etmeniz tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

19 Nisan 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.Sevdiğinizle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

19 Nisan 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 38' 47" R
Ay
Terazi
20° 43' 49" R
Merkür
Boğa
05° 57' 22"
Venüs
Boğa
25° 28' 29"
Mars
Koç
14° 56' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 05"
Satürn
Balık
18° 05' 37"
Uranüs
Boğa
23° 29' 51"
Neptün
Balık
29° 26' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 01"
Chiron
Koç
21° 42' 57"
Lilith
Başak
25° 32' 33"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 20/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>