Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle çok mutlu bir ilişkiniz var ve ufukta olumlu şeyler gözüküyor. Yakında sevgilinizle ciddi evlilik planları yapacaksınız ve bunun için oluşabilecek engelleri ortadan kaldırmak isteyeceksiniz.

İş hayatınızda olumsuz bir gün geçireceksiniz. İş arkadaşlarınız size olan güvenlerini kaybedecek ve onların güvenini tekrar kazanmak için çok çaba harcayacaksınız.

Önümüzdeki günlerde para durumunuzda oluşabilecek bazı sorunları önlemek için bugün bazı girişimlerde bulunacaksınız fakat bu girişimler sonuç vermeyecek. Kendinize başka bir çözüm yolu bulmalısınız.

Bugün günlük sıradan olaylara ve neşeli uğraşlara yönelerek kendinizi duygusal yönden motive etmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlarınızla aranızda sıcacık bir duygu alışverişi olacak. Adeta özlediğiniz çocukluk günlerine döneceksiniz. Gelecekle ilgili uzun vadeli planlar yapmak yerine, daha günlük yaşamaya çalışın. Çevrenizdeki insanlara yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyin. Siz ne kadar popüler olursanız, arkadaşlarınız da sizin üzerinize o kadar düşer, bunu unutmayın.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 07:30 Ay-Mars olumlu görünüm etkisinde, pek göz önünde olmak istemeyiz. Bize karışılmasından hoşlanmadığımız için, insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Eğer kafamıza bir şey takmışsak, sürekli onun üzerinde düşünebiliriz. Fakat bir sonuca varmamız, karar almamız zor olabilir. Mali konularda, şu sıralar kimseye eğilmekten yana değiliz. Ancak bizi sıkıştıran borçlarımız yüzünden bir çıkış yolu aramaktayız. Bu görünüm cinsel anlamda kuvvetlendiricidir. Partnerinizle aranızdaki paylaşımda arzular baş roldedir. Saat 11:44 Ay-Güneş görünümü hem duygusal yönde hem de güven anlamında rahat olmadığınızı işaret ediyor. Saat 18:43 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, iç sesiniz, â€'Huzurlu ol çağrısı yapıyor. Her şeyi denetlemekten, yoluna koymaktan, düzenlemekten vazgeç. Önünde duran yaşama bak ve rahatla diyor. İlişkisinde problemi olanlar,hayatında ve ailevi konularda zorluklar yaşayanlar bu sese kulak veriniz olur mu? Bize huzur veren, gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsan fikirlerin başarı getirecek. Ancak hırsına kapılıp hata yapabilirsin.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ödemeler ve finansal konularda aşamadığınız sorunların artık sonuna gelmek üzeresiniz. Kredi fırsatları ve alacaklarınızı tahsil etmek gibi konular sizi önemli ölçüde rahatlatacaktır.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde sıkışıklıklar olabilir. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında ihanet söz konusu olabilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kararsızlık yaşamaya müsait bir enerjide olduğunuz bugün, hayattan beklentilerinizi bir an evvel yaşamak, hayatınızdaki ikili durumların netleşmesini sağlamak ve artık belirli kararlar almak istiyorsunuz. Bugün herhangi bir konuda başkalarına fikir danışmak yerine kendi iç sesinizi dinleyerek hareket edin, para ve maddi konularda şansınızın açık olduğu bir gündesiniz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler hoşunuza gidiyor ama geçmişte yapılan bazı şeyleri de unutmuyorsunuz. Unutmak ve affetmek çok şeyin anahtarı olabilir, katılığınızı biraz yumuşatın.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne kotrolünüz dışı gelişmeler damgasını vururken akışta kalmak size çok şey kazandırabilir. Hayır, bağış işleri, başkaları için yararlı olabilecek konularla ilgilenebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 48' 36" R
Ay
Aslan
21° 03' 24" R
Merkür
Koç
29° 18' 45"
Venüs
Boğa
19° 17' 57"
Mars
Koç
11° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 01"
Satürn
Balık
17° 45' 27"
Uranüs
Boğa
23° 12' 23"
Neptün
Balık
29° 19' 00"
Plüton
Kova
02° 04' 06"
Chiron
Koç
21° 27' 48"
Lilith
Başak
24° 59' 09"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>