Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin son günlerdeki özensizliği sizi hızla ondan uzaklaştırıyor. Epeyce zamandır süren eş, dost arasındaki kabalıklarına, bir anlam vermeye çalışıyorsunuz.

Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız işbirliği, biraz kader birliğine benziyor. İşin oluşturulmasında diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz.

Eşit ölçülürde kazandığınız bazı yakınlarınızın, sizi bir borç isteme kapısı gibi görmesi canınızı sıkıyor. Böyle durumlarda, onlardan daha tasarrufçu biri olduğunuz için kendinize kızıyorsunuz.

Birinden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Dün akşam sırf bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamamalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 06:37 Ay-Pluto kavuşumu kendinize olan güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Saat 11:26 Venüs-Neptün güzel akış sayesinde ilişkimiz, yakın çevremiz ve duygusal anlamda kendimizi güvende hissedebiliriz. Biz ne kadar belli etmesek de, aslında sevdiklerimiz hususunda gayet tutkulu ve bonkör insanlarız. Aşkımızı sahiplenir, canımız bildiklerini kaybetmek istemeyiz. Venüs-Yengeç burcunda ilerlediği için, partnerimizle olan sevgi alış verişimiz gayet kıymetli. Problemleri olan çiftler bu görünüm sayesinde bir araya gelebilirler. Güzel bir şekilde konuşup anlaşabilirler. Cumartesi gününün arzuladığınız şekilde geçmesi dileğimle,

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün isteklerini gözden geçireceksin. Hayatında eksikliğini duyduğun konuları belirleyerek, sıfırdan başlamak isteyebilirsin. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla kısa bir şehir turu yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, beklemediğin kişinin itirafı karşısında ne tepki vereceğini şaşırabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle birlikte maddi birikimlerinizi nasıl değerlendireceğinize yönelik planlamalar yapabilirsiniz. Bugün aynı zamanda yakın akrabalar arasındaki küslüğün nedenini öğrenebilirsin. Mide problemi yaşayan bir Oğlak burcuysan, hazır gıdalardan uzak durmanda fayda var.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle sizden uzun süreden beri saklanmış olan bazı durumları bir arkadaşınız aracılığı ile öğrenebilir ve arkanızdan yürütülen bu oyunun nedenlerini araştırmak üzere harekete geçebilirsiniz. Ancak her şeye rağmen aklının bir köşesinde hala konuyla ilgili şüpheler bulunması sizleri sağlıklı bir karar alma noktasında çaresiz bırakabilir.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi duygusal açıdan daha hassas kılıyor. Ailevi konularla, sevdiklerinizle ilgilenebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında romantik ve idealist davranabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hayallerinizin ötesinde güzel veya iyi olduğunu düşünebilirsiniz. Birebir ilişkilerin her zamankinden rahat kurulacağı bir gün.

2 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki güçlü ilişkileriniz, yakın çevrenizdeki insanlarla keyifli bir iletişim kurmanıza neden olabilir. Sabahtan alacağınız kararları öğleden sonra değiştirebilirsiniz.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim gezegeni Merkür ile yaşam dinamosu Mars arasındaki güçlü etkileşim,hayatınızda ne kadar zeki ve başarılı olduğunuzu gözler önüne serecek. Online eğitimler, sosyal medya üzerinden yapacağınız tanıtımlarhayatınıza şans ve fırsat taşır. Gündelik hayatınızdatoplantılarınızın arkası kesilmez. Ani para harcamalarına dikkat edin.

2 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

2 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>