Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizin konuştuğu her sözün sizin sinirinize dokunması, sizin çok yoğun bir tempoda çalışıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Bütün bu işlerin üstesinden sadece tek başına siz gelemezsiniz. Bugün size harika bir sürprizi olacak ve rahatlayacaksınız.

İş yeri değişikliği veya bir terfi söz konusu. Ne olursa olsun bu durum sizin için daha huzurlu günlerin başlangıcı olacak. Zaten sizin beklentinizi de bu doğrultuda. Tahminlerinizde yanılmayacaksınız.

Aile içindeki bir kişinin ani rahatsızlığı sizi bir miktar masrafa sokup paradan çıkarabilir. Fakat hiç beklemediğiniz bir yerden bir destek alabilirsiniz. Kalıcı dostluklarınız var.

İletişimsel anlamda bazı sorunlar yaşayabilir ve kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok uğraşarak yerine oturttuğunuz dengeler, birtakım etkilenmelerle yine yerinden kıpırdayabilir. Bugünlerde alacağınız etkilerde, doğru hesaplar yapmanız gerekecek. Yaşamınıza belli konularda yeni bir yön verme niyetlerine girebilirsiniz. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişilerce destekleneceksiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunayda dünya görüşünüz, huzur ve güvene verdiğiniz önem, gayretiniz, kendinizi geliştirmeniz iç dünyanızda hassasiyet yaratan sıkıntıları aşmanızı sağlar. Dolunaylar ışıktır, farkındalıktır bazen de gerçekleri görmemiz için uyarıdır. Şimdi dünyaya bakıyoruz. Biz dürüstçe ve disiplinli şekilde çabalıyoruz. Ancak en yakınımızda bulunanlar veya karşılaştığımız insanların halleri derinden etkiliyor bizi. Hani deyim yerindeyse dağları aşıp, küçük bir su birikintisinde boğulmak gibi. Canımızı sıkılıyor, tahammül edemiyoruz. Dünyanın tuhaf bir yer olduğunu düşünerek kendi kendimizi engelliyoruz. Oysaki bu Dolunayda yaratıcı fikirleriniz, mütevazı duruşunuzla başkalarını kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Bunca karmaşa içinde bu denli bilgece davranan, mücadele eden kişiye gıptayla bakarlar. Demem o ki, dünya mükemmel bir yer değil belki ama aldığımız her nefes armağan bize. O zaman gelin bugün çalışmalarımızı, araştırmalarımızı, bilgilenmeyi, tecrübelerimizi başkalarına sunalım. Kendimizi böylece çelişki ve hassasiyetten uzak tutmuş oluruz. Merkür birkaç gün sonra Koç burcunda ilerleyecek. Evimizle ilgili işler, ailemizi ilgilendiren konularda zihnimiz bir hayli hızlı çalışacak. Yapılacakları şimdiden ajandamıza not etmekte yarar var. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki tanıdıkların aracılığıyla kariyer ve meslek hayatına yeni bir güç ve ivme kazandıracaksın.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

gereğinden fazla çaba gösterdiğiniz ve emek sarf ettiğiniz halde olmayan işleriniz için bir müddet durmalı ve neden olmadığı konusunda etraflıca düşünmelisiniz. Belki de yaşamınızda Yer etmeyecek konularla ilgili çaba göstermek yerine sizin hayrınıza olabilecek ve daha kolay yürüyebilecek işlere ağırlık vermeli ve bu konuda emek sarf etmelisiniz. Bunu anlamak için mutlaka size biraz zaman ve düşünce gücü gereklidir. Bazen Yeni fırsatları görmek için biraz ara vermek ve dinlenmek gereklidir. Belki de size iyi gelecek şey en yakınımızdadır. Fakat siz onu göremediğiniz için uzaklarda ararsınız.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ya da akademik konularla ilgili oluşumların içine girebilirsiniz. Yeni ve aydınlatıcı fikirlerle tanışabilirsiniz. İnandıklarınızı daha baskın bir şekilde dile getirmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yolculuklara çıkabilir ve yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Gün içinde bazı konularda yön bulmakta zorlanabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mart ayının ilk günü ilişkiler açısından pozitif ve iyimser bir gün olabilir, gündelik yaşamınızda size destek ve yardımcı olan kişilerle tanışabilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gününüzü ailenize vakit ayırıp, keyifli etkinliklere katılarak geçirebilir, hoşgörünüz ve sevginiz sayesinde ilişkilerinizdeki problemleri giderebilir, çalışma hayatınızla ilgili herhangi bir beklentiniz varsa,görüşmeleri, finansal konular ve ev alım satımı işlerinde başarı elde edebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay zamanında bir seyahat imkânı ortaya çıkabilir. Uzun zamandır istediğiniz geleceğe yönelik bir adım ilginizi büyük konulara ve olaylara kaydırmanıza neden olacak.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay size yurt dışı konularıyla ilgili olumlu sonuçlar taşır. Vize, pasaport, bilet işlemlerini bu dönemde halledebilirsiniz. Akademik konularla ilgili şans sizden yana olacaktır. Uzun zamandan beri beklediğiniz hukuki bir konu, eğitsel çalışmalarınızla ilgili sonuçlar elde edersiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>