Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz bir süredir boş ve şu günlerde yeni bir aşk macerasına atılmak için kendinizi hazır hissediyorsunuz. Yakın çevrenizde hoşlandığınız biri var fakat onunla nasıl konuşacağınızı bilemiyorsunuz.

İş yerinizde amirlerinizle aranız çok iyi. Bu durum size önemli bir ayrıcalık kazandırıyor. Bugün zor bir işin altından amirlerinizin yardımı ile rahatlıkla kalkabileceksiniz.

Para konularında ailenizin desteğini alıyorsunuz. Fakat son günlerde yapmış olduğunuz gereksiz ve yüklü harcamalardan sonra ailenizden destek istemeye yüz bulamıyorsunuz.

Bugün fiziksel görünümünüze önem vermeniz gerekiyor. Bu arada yeni tanışacağınız biri aklınızı karıştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınız üzerine gittiğiniz ölçüde küçülüyor. Önümüzdeki günlerde alacağınız bazı haberler, sizi sorunsuz biri haline getirebilir. Dostlar arasında bir sağlık koşuşturması söz konusu olabilir. Size ait duygularına karşılık göremediği düşüncesinde olan bir yakınınız sizi duygulandıracak ve bugün onu aramak için fırsat yaratacaksınız.

2 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz saat 04:49 Ay-Mars görünümüyle başlıyoruz. Bu enerji, fikirlerinizi titiz ve dikkatli bir şekilde ifade etmeye çalıştığınızı ancak bir çok konuda yeteri kadar kendinizi gösterememenin verdiği gerilimin işaretidir. Ancak bu gerilim öylesine ateşler ki sizi, yaydan fırlamaya hazır bir ok gibisinizdir. Kimi zaman çalışarak kimi zaman duruşunuzla bazen de istemeden de olsa kendinize yüklenebilirsiniz. Saat 06:22 Ay-Satürn görünümü sizin için olumlu bir enerjidir. Söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. Saat 19:29 Neptün ile karşıtlık oluşturacak Ay etkisi altında, dinlenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

2 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın cesaret veren gücünü bugün üzerinde hissedeceksin. Yakın bir arkadaşına bir itirafta bulunabilirsin.

2 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı ciddi kararlar alacağınız, artık yaşamınızdaki her şeye yeni bir oluşum getirmek isteyeceğiniz ve kendinizi bu anlamda çok güçlü hissedeceğiniz bir gün geneli olabilir. Yeni ufuklara yelken açmak belki de size hiç bu kadar cazip gelmemişti. Aynı zamanda, yükseköğrenim, eğitim, yurt dışı faaliyetli konular yoğunluk gösterirken, bir takım ciddi görüşmelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İş ilişkisinde olduğunuz kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde inşa etmek istediğiniz işlere yönelebilirsiniz. Teknik konularda değişiklik yapmanız gerekebilir. Yeniden harekete geçirmek istediğiniz işlerinizde başarılı olabilirsiniz.

2 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün olayları gerçekçi olmayan bir karamsarlık içinde değerlendirirseniz hem kendinize hem de çevrenizdeki insanlara haksızlık etmiş olursunuz. Aile bireyleri ile aranızda görüş aykırılıkları yaşayabilirsiniz. Duygusal ön yargılarınız size karşı yapılan olumlu konuşmaları bile eleştiri olarak algılamanıza ve yanlış tepkiler vermenize neden olabilir. Kendinize güvenin ve karamsar düşüncelerinizin duygularınıza zarar vermesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise size karşı anlayışlı davranan partnerinize karşı sizde ilgili olmalısınız.

2 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken kendiniz için küçük bir tatil veya eğlenceli ortamlar yaratarak keyifli planlar yaratabilir, sevdiklerinizle son derece eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bugün, geleceğe yönelik hayallerinizi yeniden düşünün. Mutlu seneler.

2 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişik ve farklı yerlerde bulunmak hayat arzunuzu güçlendirebilir. Özel yaşantınızda duygularınızı gösterememeniz sevdiğiniz insanla aranızda sorunlara neden olabilir.

2 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, size ani bir seyahat kararı aldırabilir. Uzaklardan gelen biriyle vakit geçirebilirsiniz. Bugün medya ve basın çalışmaları, lansmanlar için verimli. Tutkuyla ele aldığınız konuyu azimle tamamlama isteği duyarsınız. Kariyer çalışmalarınızda somut sonuçlar elde edeceksiniz. İnsanlara karşı duyarlılığınızı kaybetmeden, ilişkilerinizi koruyun.

2 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yalnız başınıza kalma arzusu yüzünden sosyal ortamlardan çekilebilir, işlerinizi bile tek başınıza sırtlayabilirsiniz. Kendi dünyanızda bir çeşit gerilim yaşıyor olabilirsiniz ve bunu dışarıya sert tepkilerle gösterirseniz olumsuzluklar yaşarsınız. Yalnız kalmak yerine sevdiklerinize açılın.

2 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>