Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakında uzun bir yolculuğa çıkacaksınız ve sevgilinizden bir süre ayrı kalacaksınız. Bu durum sizi psikolojik olarak çok yıpratsa da gittiğiniz yerde biraz rahatlayacaksınız.

İşyerinizde gelişen çoğu olaya tepkisiz kalıyorsunuz ve gelişmeleri takip edemiyorsunuz. İşinizde biraz daha dikkatli olmalısınız. Özellikle detaylara daha fazla özen göstermelisiniz.

Para durumunuza ilişkin bugün bir haber alacaksınız ve ani kararlar vermek zorunda kalacaksınız. Her ne kadar bu kararı vermek için az zamanınız olsa da dikkatli düşünmelisiniz.

Bugün sağlığınız ile ilgili bir sorun gündeme gelebilir. Bu sorun çok önemli olmamakla beraber canınızı biraz sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilgi duyduğunuz işlere yöneleceksiniz. Kimseyi olduğu gibi kabullenme durumunda olmadığınızı düşüneceksiniz ve eleştirilerinizi çekinmeden dile getireceksiniz. Yalnız başkalarının da size zaman zaman katlanamadıklarını da bilmeniz gerekiyor. Bugün ailenizle büyüklerinizden biri ile aranızda bugün ufak bir tartışma geçecek

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığı etkisiyle Cumartesi gününe adım atıyoruz. Çevremizdeki insanlarla gayet ılımlı, sevgi dolu, merhametli bir şekilde iletişimde bulunabiliriz. İşimizde de buna önem vereceğiz. Bizim arzumuz, yaptıklarımızın değerinin bilinmesidir. Ben titiz çalışıyorsam, özen gösteriyorsam, insanlara yardımcı oluyorsam, onların da bana karşı aynı şekilde yaklaşmasını beklemek hakkımdır diye düşüneceğiz. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcı olacaktır. Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir. Ancak gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için bu zaman dilimi etkili değildir. Yanlış değerlendirmede bulunmamıza neden olabilir. Birilerinin bizi anlamasını, çektiğimiz sıkıntıları anlamasını beklesek de, bunu elde etmemiz pek kolay olmaz. Bu süre içinde kendinizi rahatlatmak, hayatın gürültüsünden uzak, huzur içinde zamanı geçirmekte yarar var. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, bulunduğunuz alanı koruma dürtünüzü işaret eder. Bu ister aileniz olsun isterse yaşadığınız eviniz, hiç fark etmez. Hemen savaşçı kesilirsiniz. Kimsenin sizin hakkınızı yemesine, yaptıklarınızı hafife almasına müsaade etmezsiniz. Sert konuşabilirsiniz veya tepkisel davranabilirsiniz. Hatta bunda da kendinizi haklı görebilirsiniz. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal ve mantıksal birleşime çok önem veriyorsunuz. Bugün, rutin işlerinize hız kazandırmak için, daha fazla çalışmanız gerekebilir. Çevresel sorunlar yüzünden, asıl yapmak istediğiniz işlerden uzaklaşıyorsunuz. Kardeşlerinizin bazı sorunlarını çözmek zorunda kalacaksınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel bir şeyler yapmanız için size bazı şanslar verilebilir. Belli tekliflerin avantajını yaşamaya çalışırken para kaybetmemeye veya sizden faydalanmaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Size karışılmasını veya sınırlandırılmanızı engelleyecek kurallara ihtiyacınız var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alacağınız haberler ya da yakın çevrenizdekiler sizi duygusal açıdan daha hassas kılıyor. Düşüncelerinizde fazlasıyla dalgalanabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı arkadaşlarınız sizden destek taleplerinde bulunabilir. Bu durum ilişkilerinizi sağlamlaştırabilir. Desteğinizi esirgemeyin, yeri geldiğinde onlar da sizin yanınızda olacaklar.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize ve ailenize zaman ayırabileceğiniz, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabileceğiniz pozitif bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmeniz faydalı olacaktır.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikir alışverilerinizin bir hayli yüksek olduğu bu dönemde çevrenizden duyacaklarınız sizi fazlasıyla etkiliyor. Bir düşündüğünüz diğerini tutmayabilir. Bu tarz ani değişiklikller kararsız algılanmanıza neden olacaktır.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Olgun bir ruh yapısıyla gerekağınızdaki insanlarla gerekse kardeş, akraba ve komşularınızla sempatik yakınlıklar deneyimleyebilirsiniz. Hatta toplanıp keyifli oyunlar düzenleyebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 58' 09" R
Ay
Koç
16° 48' 48" R
Merkür
Koç
20° 10' 22"
Venüs
Boğa
08° 02' 26"
Mars
Koç
04° 07' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 43"
Satürn
Balık
17° 03' 40"
Uranüs
Boğa
22° 40' 32"
Neptün
Balık
29° 04' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 36"
Lilith
Başak
23° 58' 18"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>