Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın çevreniz onu çok beğeniyor ve tam size göre biri olduğunu söylüyor. Siz de onunla birlikte olmaktan çok memnunsunuz. Bugün haberleşebilirsiniz ama görüşmeniz pek mümkün değil.

Birarkadaşınızla yakaladığınız uyum ikinizin de başarısına başarı katıyor. İkiniz de bunun farkındasınız ve bunu kaybetmemek için çaba harcıyorsunuz. Bugün yine ikiniz için de verimli bir gün.

Çok karlı bir alış verişin eşiğindesiniz. Bu alış verişle ilgili çeşitli kaygılarınız var ama kaygılarınız yersiz. Bu konuda bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız.

Bir arkadaşınız size akıl danışabilir. Ona onunla ilgili gerçekleri söylemekten kaçınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mütevazi olduğunuz için elinizdekilerin değerini iyi biliyorsunuz. İş ve aşk yaşamındaki huzurunuza ailenizle kurduğunuz problemsiz ilişki de eklenince, kendinizi şanslı buluyorsunuz. Sizin huzurunuza ayak uyduramayanlardan hızla uzaklaşıyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın sizi eleştirmesine neden olabilir. Ama siz bu eleştirileri umursamayacaksınız.

20 Haziran 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:53 Ay-Boğa burcu geçişinde, huzur ve güvenlik bizim için kıymetlidir. İnsan çevresinde inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Saat 01:26 Güneş-Chiron görünümü, bir yandan hızlı birtemposu, uğraşılar, sağlık veya işiniz gereği bilgilenme yönünde aktif hale getirirken aslında gücünüzü de test ediyor gibi. Çünkü bu yoğunluk içinde doğal olarak nefes almak pek kolay değil. Diğer bir taraftan, çevrenizle alakalı iletişiminizde hoşgörülü ve insanları kucaklayıcı tarzda davranmanız gerekiyor. Aynı bugün olduğu gibi. Ne yapmak gerekiyor. İşlerinizi mutlaka bir düzen içinde, kendinizi yormayacak şekilde düzenlemek. O zaman hiç kimsenin zamanınızı almasına izin vermemiş, yorulmamış olursunuz. Saat 06:31 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, çalışma hayatı, sağlık ve maddi konuların sağlam ve verimli şekilde işlerlik kazandırılmasında yardımcınızdır. Saat 11:25 Venüs-Neptün görünümü, sizleri rahatlatıcı, güven duygusuyla sarıp sarmalayıcı, ideallerinize sahip çıkmanızı destekleyicidir. Size yararı olabilecek girişimler için şifalandırıcıdır. Dışarıda aradığınız gücü, kendi içinizde bulabilmenizde yardımcıdır. Zor deneyimlerin yarattığı endişeleri gidermenizde size fırsatlar sunabilir. Tam aşkı kaybettim derken, sizi aşkla yeniden buluşturabilir. Bir söz vardır. -Öfkeyle geçen her dakika mutluluğunuzdan çalınmış 60 saniyedir diye. Evet bazen yaşanılanların izlerini yüreğimizden atmak zaman alıyor. Pişmanlık ve öfke içimizde pusu kuruyor. İşte bu görünüm, size kaybettiğiniz zamanı geri getirebilir. Yeter ki, siz hayattan umudunuzu kesmeyiniz. Bu görünüm sizi kuvvetlice yaşama bağlayıcıdır. Saat 12:31 Merkür-Uranüs görünümü, ev-aile-yerleşim-büyüklerinizle olan ilişkiniz-aynı evi paylaştığınız kişilerle olan paylaşımlarınız anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında son derece hızlı ve heyecanlı bir biçimde değişimler yaşayabilir. Yerleşim alanını değiştirebilir, aile kurabilir veya yuvasından ayrılabilir,hayatıyla ilgili yeniliğe kalkışabilir, üzerindeki tüm baskılardan uzak durmak isteyebilir, yaşamıyla ilgili konularda radikal kararlar verebilir. Saat 18:21 Ay-Mars görünümü, gerek flört gerekse ciddi ilişkilerinizde huzur, güvence, sadakat ilkelerini önemsediğinizi işaret etmekte. Görüş alışverişinde bulunarak, güzellikleri paylaşmak istersiniz. Bu enerji, bir beraberlikte neyi arzuladığınız, neyi hedeflediğinizi gayet iyi bildiğinizin göstergesidir. Ciddi olanla olmayan, huzur verenle vermeyen, doğru olanla olmayan arasındaki ayrımı iyi bilerek ona göre karar verirsiniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağın bir organizasyonda insanları anlamakta güçlük çekebilirsin. İlişkindeki sorunlar çözülmeye başlıyor.

20 Haziran 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyin kontrol altında olduğuna kendinize inandırmak isterken kontrolsüz davranışlar içerisine girebilirsiniz. Bugün gerekli olanı kabullenip uyum sağlamaya doğru yönelik olmalısınız. Hürriyet Aile /

20 Haziran 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz konusunda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalar olabilir. Eğitsel konularda gelişmeler olabilir. Ticari işlerinizde farklı konular gündeme gelebilir.

20 Haziran 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. İstekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Mali konularına vereceğiniz ağırlıkla yeni aşamalar kaydedeceksiniz.

20 Haziran 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

20 Haziran 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda yapacağınız sıradışı konuşmalar sizi keyiflendirecek. Sevdiğiniz insana karşı romantik yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıkları gözünüzde fazla büyütmeyin.

20 Haziran 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın klasik sürecine dur deyin. Hayatın size sunduğu tüm hazlardan yararlanma günü. İster yaratıcılığınızı ortaya koyan hobilerle ilgilenin isterseniz de arkadaşlarınızla keyif çatın. Günün gülümseyen yüzü sizden yana olacak.

20 Haziran 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

20 Haziran 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 02' 31" R
Ay
İkizler
17° 27' 55" R
Merkür
Koç
23° 51' 20"
Venüs
Boğa
13° 13' 21"
Mars
Koç
07° 21' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 08"
Satürn
Balık
17° 23' 40"
Uranüs
Boğa
22° 55' 10"
Neptün
Balık
29° 11' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 16"
Lilith
Başak
24° 26' 18"
True Node
Koç
15° 11' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>