Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Acelecilik, gelişmeleri başlarken bitirebilir. Duygularınızın karşılığından emin olmanız ve daha somut adımlar atmak için, uygun zamanı ve şartları beklemeniz gerekiyor.

Bazı yetki ilişkilerini onaylayıp kabullenmekte zorlanıyorsunuz. Kolayca değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Önemli bir konuda sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz.

Para konularında süreklilik arz eden karamsarlıkların bir süre sonra kalıcı umutsuzluklara dönüşmesine izin vermemelisiniz. Bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda küçük para konularını ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz.

Çok emin görünmediğiniz konularda, bir sonuca varma kararlılığınız biraz tıkanmalara neden oluyor. Ayrıntılara takılıp kalabiliyor ve ana konudan kopabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda genel bir gerginlik olabilir ve ailenizle fikir çatışmaları içine girebilirsiniz. Kendi içinize dönem eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz. Duygusal olarak bir huzursuzluk içine gireceksiniz ve nedensiz bazı gerginlikler olabilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir. Herhangi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 16:56 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde, ev, aile, güvenlik,ve parasal konular üzerinde iyice düşünmeliyiz. Ancak bu düşünce şekli bir yanıyla oldukça yorucudur. Çözüm arayan ruhunuz, kimi zaman dağılabilir bazen de sisteme boyun eğebilir. Elinden bir şey gelmediğini  düşünerek pes edenleriniz bile olabilir. Ancak unutmayalım ki toprak grubunun öncü burcundaki bir insana havlu atmak yakışmaz. Bir şekilde düşünülür, alternatif yollar bulunur ve işler yoluna koyulur diyerek azimle işlerinize sarılmanız gerekir. Kaldı ki boşluk saatlerinde algılama oldukça yüksektir. Mutlaka bir çözüm yolu bulunacaktır. Saat 16:56 itibariyle karşıt burcunuzda ilerleyecek Ay, ilişkide birbirinizi dinlemenin önemini göstermektedir. Eğer sadece kendi duygularınıza önem verip, başkalarını es geçerseniz, yanlış olur. Zaten belli bir hassasiyet söz konusu olduğundan tabii ki ayarı bilmek lazım. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinizde arkadaşlarınızdan kaynaklanan veya finans konularındaki sorunlardan dolayı bazı gecikmeler olabilir. Beklentileriniz; iletişim konusunda ağır giden şartlar veya bürokratik sorunlar yüzünden sekteye uğrayacaktır. Yaşama dair hiçbir ödün vermeden hayatınızı sürdürmek istiyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün için kurallar, yöntemler, uygulama veya zamanlama sorunları, karışıklıklar veya benzeri aksilikler nedeniyle yapmak istediklerinizi yapmanız zorlaşabilir. Sabrınızı ölçmek için güzel günler.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal konulara ilgili bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizdekiyükünü paylaşma fırsatlarını değerlendirin. Her şeyi kendiniz halletmekte diretmeyin. İş bölümü ile çok daha verimli çalışacaksınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde maddi durumunuzu ilgilendiren gelişmeler yaşayabilir, para alış verişinde bulunabilir, çalışma hayatınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebilir ve çalışmalarınızla göz doldurabilirsiniz. Özellikle öğlen saatlerinden itibaren görüşmeler ve arkadaş çevrenizle iletişiminiz ile katılacağınız etkinlikler konusunda geçici problemler yaşayabilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gününüz yapılması gereken rutin işlerinizle başlayabilir. Kafanızı kurcalayan ve bitirmeniz gereken işlerinizin üzerine eğilmelisiniz. İş alanlarınızın etkileri öğleden sonra yerini daha özel konulara bırakabilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşlerinizde arkadaşlarınızdan kaynaklanan veya finans konularındaki sorunlardan dolayı bazı gecikmeler olabilir. Beklentileriniz; iletişim konusunda ağır giden şartlar veya bürokratik sorunlar yüzünden sekteye uğrayacaktır. Yaşama dair hiçbir ödün vermeden hayatınızı sürdürmek istiyorsunuz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 04"
Ay
Kova
19° 22' 28"
Merkür
Koç
17° 39' 36"
Venüs
Boğa
03° 08' 52"
Mars
Koç
01° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 52"
Satürn
Balık
16° 43' 39"
Uranüs
Boğa
22° 26' 49"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 25"
Lilith
Başak
23° 31' 52"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>