Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kısa bir süre bir kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkacak. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil.

İş yerinizde yapılacak yeni düzenlemeyle ilgili sizin görüşlerinize ihtiyaç var. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmelisiniz. Bu düzenleme kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir.

Satın alacağınız bir şey konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. Bugün size yapılacak önerileri ve uyarıları dikkate almanızda yarar var. Durumunuzu pek sarsmadan halledebileceğiniz bir yol var.

Açık davranmanız gereken bir gün. Parlak fikirlerinizi ilgili herkesle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir dostunuzdan sevindirici bir haber alabilirsiniz. Bu haber şimdilik sadece onu ilgilendiriyor ama yakın gelecekte sizi de ilgilendirebilir. Ona duyduğunuz güven projelerine de güven duymanızı sağlayacak. Bir aile büyüğünüz gereksiz yere sizin için endişe duyuyor, bu endişelerini bugün dile getirebilir. Onu rahatlamasına neden olacak bir konuşma yapabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 11:33-12:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkimizle alakalı meseleleri gözden geçirebiliriz. Ancak  bir konu üzerinde karar vermişsek geri dönmek, kararımızı değiştirmek boşluk süresince yanlış olur. Bu zaman dilimi içinde, özellikle maddi konularda bilinçli düşünelim. Saat 12:34 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, hijyeninize, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumları titizlikle ele alacağız. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Yeni haftamızın hepimiz için mutluk dolu geçmesi dileğimle,

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, oldukça hareketlisiniz. Çevrenizde birçok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Hava şartlarından kaynaklanan strese dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı ilişkileriniz veyabirlikleriniz zayıflıyor. Önemli bir ilişkinizi bozabilecek değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız. Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Fiziksel anlamda sağlam kalabilmek için rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girseniz dahi dikkatli ve tedbirli olmalısınız.Günün Atmosferi:Haftanın ilk günlerini keyifli aktivitelerle, yazılı ve sözlü olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Bağlayıcı sözler verilebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular sizi rahatsız edebilir. Ortaklı konularda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Günün ikinci yarısında sorumluluklarınız artabilir. Uğraştığınız işlerde başarı elde etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Olayları daha iyi görmeniz için fırsatlar oluşabilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin istekleri sizi yorabilir. Dikkatli olmanız gereken negatif bir gündesiniz. Duygusal anlamda boşlukta kalıp yanlış insanları hayatınıza alabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda insanlara karşı anlayışınız düşük olabilir. Hayatınızı gözden geçireceğiniz noktalarda, geleceğiniz için dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel ve fikirsel bütünlüğünüzü korumak üzerine düşünce üretebileceğiniz bir Ay günü deneyimleyeceksiniz. Fikir ve inançlarınızdaki titizliği bir nebze yumuşatmak ve farklı bakış açılarına yönelebilmek için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.Uzak Doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere gününüzü planlayabilirsiniz. Fikirlerinizde esnek ancak kuşkucu ve araştırmaya eğilimli bir yapıda olabilirsiniz. Mesleki konularda her zamankinden daha hırslı ve başarı odaklı olacaksınız. Etrafınıza baskı yapabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal açıdan oldukça hareketli bir ay geçirmiş olabilir, kendinize yepyeni bir vizyon oluşturmuş olabilirsiniz. Bugün ise artık bu alanda son rötuşları yapma zamanı. Bugünün ardından ruhunuzdaki iyimserliği, pozitif yönleri biraz daha tatma, hayatın keyfine varma zamanı olabilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>