Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi asla kaybetmek istememenize rağmen bağlılık sizi biraz korkutuyor. Yaşınızı göz önünde bulundurup durulmaya bakın. Sevdiğiniz kişiyi kaybettikten sonra çok pişman olabilirsiniz.

Sesinizi duyurmak,ortamınızda artık parlamak istiyorsunuz. Dikkat çekme çabası içinde komik durumlara düşmemeye dikkat edin. Her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu hatırlayın.

Ek gelir kapıları sağlama düşüncesi içindesiniz. Bu düşünce oldukça yerinde ama pratikte gerçekleştirilmesi pek de kolay olmayacak. Maaşınıza talim etmeniz gerekebilir.

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük biryoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde önemli kararlar aşamasındasınız. Bu ilişkide biraz daha zaman kazanmanız yararlı olabilir, acelecilikten kaçınmalısınız. Gelip geçici bir gerginlik içindesiniz. Yeni tanışma ortamlarında kişilik özelliklerinizin dışında davranışlar gösterebilirsiniz. Abarttığınız bazı problemlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında Mars-İkizler burcunda geçişini sürdürecek. Bu süreci yöneten Merkürün geri hareketi gölgeli günleriyle birlikte 10 Mayıs tarihine kadar etkili olacak. Görünenle yetinmeyeceğiz. Sağlığımız, çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde duracağız. Her şeyin iyice bir kontrol edilmesinde yarar var. Belirsizlikler ve önünüzde engeller varsa veya siz kararsızlık çekiyorsanız o zaman durup resme bakmak lazım. Emin olmak için bu şarttır. Eviniz, aileniz, yerleşim yerinizle alakalı değişim ve hedeflerin de aynı şekilde gözlem altına alınarak üzerinde düşünülmesi faydalıdır. Başka bir yereveya farklı bir sebeple gidilecekse şartlarınızı göz önüne alarak karar veriniz ve eksiklerinizi tamamlayınız. Mars-İkizler döneminde bilgilenme, bildiklerinizi uygulama, harekete geçme yönünde genelde istekli oluruz. Fakat akıl ve mantık süzgecinden geçirmeden karar vermeyelim. Sadece kendimiz değil, eşimiz,ortağımızla ilgili konular üzerinde de duracağımız bu dönemde, meseleleri mantıklı bir şekilde ele almak, olasılıkları gözden geçirmek, işlerimiz, sağlığımız, projelerimiz gibi konulara mercek altına almakta yarar var. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü, çevremizle olan ilişkilerimizin, kardeşlerimiz, yakın akrabalarımız veya oturduğumuz mahalle,ortamımız, çocuklarımız, aşk hayatımızla ilgili konuların dikkatlice gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Kendimizi mutlu, huzurlu, sevgi dolu hissediyor muyuz. Kimler veya hangi konular bizi yoruyor. Yalnızlık hissediyor muyuz, bizi yoran meseleler neler, bunlara bir bakalım. Özellikle sorumluluklarımız, beklenmeyen bazı problemler çevremizle aramızdaki ilişkiyi zorluyor olabilir. Bunlara gerçekçi şekilde bakmalıyız. Biraz geriye çekilmek, kimseyle bağlantı kurmamak, sakin olmak isteyebiliriz. Bunun altında yatan sebepleri de gözlemde bulunmak faydalıdır. Bu görünüm çevremizle aramızdaki duygudaşlığın niteliğini, yaşadığımız ortamın bizi tatmin edip etmediğini gerçekçi bir şekilde ele aldığımızda daha doğru kararlar vermemizi sağlayıcıdır. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinin bugüne kalması seni strese sokabilir. Kafanı dağıtmak için şimdiden tatil planları yapmanda fayda var.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda oluşan bazı konulara dikkat etmelisiniz.Kariyerinizde engeller oluşturabilir. İletişimleriniz de yanıltıcı söylemler kullanmamalısınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Kadınlarla ilgili konularda zorlanmalar olabilir. Beklediğiniz paralar gelmeyebilir.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiğiniz çok hızlı olacak ve kararlarınızı bildirmek için kuvvetli arzular duyacaksınız. Sempatik ve etkileyici bir biçimde isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Daha önce yapmak istediğiniz halde bir türlü gelişmeyen işler ile ilgili yeni gelişmeler meydana gelecek ve moraliniz yükselecek. Bugün alacağınız haberlerle yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçeceksiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihinsel faaliyetlerinizin karmaşık olduğu bir dönemdesiniz. Çok çeşitli fikirleriniz olacak. Fakat, karar vermek için sabırlı davranmalısınız. Yapamayacağınız sözler vermekten kaçının. İlginç teklifler alabilirsiniz. Parasal açıdan bazı sıkıntılar duymanız mümkün. Moralinizi yükseltin.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı ilişkilerinizde sonlanmalar oluşabilir. Bugün itibarıyla işle ilgili mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi sağlığınızla ilgili alanlarda harcayacaksınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gece saatlerine kadar hayatınızın akışını yönlendirmek sizin özgürlüğünüzdedir. Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilirsiniz.Finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Ebeveyninizle baskıcı bir üslupla konuşmamaya dikkat etmelisiniz. Mars 5 Haziran tarihine kadar hizmet ve sağlık alanınızda ilerleyecektir. Bu alanlarda motivasyon, hareket, canlılık ve mücadele enerjisiyle hareket edebileceksiniz. Gece saatlerinde enerjiniz düşecektir. Akışta kalmalısınız.

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal yaşamınızı herşeyin üzerinde tutmaya eğilim gösterebilirsiniz. Tüm vaktinizi kalabalıklar içinde geçirmek istemeniz mümkündür. Ancak; maddi konular zihninizi meşgul edebilirler ve sosyal faaliyetlerin tadını çıkaramayabilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 19" R
Ay
Balık
14° 26' 11"
Merkür
Koç
18° 38' 46"
Venüs
Boğa
05° 18' 43"
Mars
Koç
02° 25' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 32"
Satürn
Balık
16° 52' 38"
Uranüs
Boğa
22° 32' 52"
Neptün
Balık
29° 00' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 17"
Lilith
Başak
23° 43' 34"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>