Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok emin görünüyorsunuz. Ama bu ilişkiyi başlatırken kaybını göze alacağınız şeyler sizi biraz korkutuyor. Bugünlerde bu konularda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu, daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi yeterince anlatamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha ağırlık verip yoluna koymaya çalıştığınız bazı iletişim sorunlarınız var. Belli ortak amaçlarda birleştiğiniz kişi ya da kişilere karşı ani ve aşırı duygusal davranışlar içersine girebilirsiniz. Bugünlerde duygularınızın tamamıyla kendi denetiminizde olması, biraz karmaşıklık içinde görünen ilişkilere belli ölçülerde netlik kazandırabilmenize bağlı.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı gününü, saat 06:02 Ay-Merkür olumlu görümüyle karşılayacağız. Bu enerji,  ilişki meselelerinde geçmişte yaşananlar, hissettiğimiz duygular, karşımıza çıkan insanlar ve aşkı ele alış biçimimiz ön planda olacak. Belki affedeceğiz birilerini ve yaşananların tesadüf olmadığını düşüneceğiz. Bize öğrettiği ne çok şey olduğunu düşüneceğiz. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde, sadece bizi anlayabilecek bir eşe, sevgiliye ihtiyacımız olduğunu düşünürüz. Duygularımızı, inandığımız değerleri saygıyla karşılamasını bekleriz. Farklı düşünebilir, yeter ki bam telime basmasın diye içimizden geçiririz. Bu görünüm, bir problem yaşatmaz. Ancak bizim için kutsal olan değerler gözümüzde büyür. Bunun hafife alınmasını istemeyiz. Saat 13:06-16:22 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Ulaşımda dikkatli ve   tedbirli olmalarında yarar var.  Gün içinde  farklı görüşte olan insanlarla anlaşmakta zorlanabiliriz.  Bu gibi durumlar size sıkıcı gelse de doğal karşılamak durumundayız.  Herkesin kendince bir düşündüğü var. Bize doğru gelen, başkasına tuhaf görünebilir. Sakin olmaya çalışalım. Saat 14:07  itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümünde bizim için kıymetli olan tüm değerlerimize önem verilmesini bekliyoruz. Satürn öz yöneticiniz olarak size bugün aradığınız güveni veriyor. İlişkide kontrolü elinizde tutmanızı sağladığı gibi, bekar Oğlakların doğru karar verebilmelerinde yardımcı oluyor. Sorunlar bitti diyemeyiz. Özellikle kaygılarımız yine var. Sözgelimi çabuk parlıyoruz, mesleki konularda tam rahat değiliz ve ruhsal anlamda huzursuzuz. Fakat en azından bu enerji, bize kuvvet sunuyor. Her işin altından, her zorluğun üstesinden gelebilirsin diyerek güven aşılıyor. Saat 16:22  Ay-Terazi burcu geçişi, işimize, uğraşılarımıza, ailemize, sevgilimize karşı olan ilgimizi yükseltiyor. Ancak bir yandan da sürekli uyum sağlamak zorunda kalışımız canımızı sıkabilir. Bir şeyler yanlış gittiğinde, kibar bir dille konuşmamız beklenir. Eh bizim de buna gönlümüz yoktur. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğal yapınızı ortaya koyacak çalışmalarla ses getirmek istiyorsunuz. Güçlü bağların sizin için önemli olduğunu bildiğiniz için, ilişkilerinizde ortalama davranıyor ve kapınızı hiç kimseye kapatmak istemiyorsunuz. Bugün, partnerinize karşı koruyucu duygularla hareket edecek ve ona sahiplenici davranacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir. Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yolculuklar planlayabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olabilir. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumluluklarınız yoğunlaşabilir.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde acemi olduğunuz konularda başarılı olmaya çalışıyorsunuz. Çok meraklı olmayın.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren enerjinizi bulunduğunuz ortamlarda en iyi şekilde yansıtabilir, görüşmeleriniz ve yapmak istediğiniz işlerde başarı elde edebilirsiniz. Sportif faaliyetlere zaman ayırabileceğiniz bugün, özel hayatınızda keyifli görüşmeler yapabilir, istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki, arkadaş ortamlarınızdaki oluşumlar ilişkinizi destekleyecek. Ortaklaşave projelerinizde sorumluluğu da paylaşacaksınız. Güzel gelişmeler altındasınız.tasında olabilir, dikkatli olun.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın ihtiyacı olan maddi ve manevi kaynakları özenle gerekli yerlere ulaştırma başarısını gösterebilirsiniz. Eğitim ve donanımınız bu konuda size destek olacaktır. Yalnız bugün Ay/Neptün kontağı ile bugün mesajlaşmalarınızda, kuracağınız her türlü iletişimde yanlış ifadelere, gönderilerinizin doğru insanlara gidip gitmediğine dikkat edin.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>