Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok emin görünüyorsunuz. Ama bu ilişkiyi başlatırken kaybını göze alacağınız şeyler sizi biraz korkutuyor. Bugünlerde bu konularda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu, daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi yeterince anlatamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha ağırlık verip yoluna koymaya çalıştığınız bazı iletişim sorunlarınız var. Belli ortak amaçlarda birleştiğiniz kişi ya da kişilere karşı ani ve aşırı duygusal davranışlar içersine girebilirsiniz. Bugünlerde duygularınızın tamamıyla kendi denetiminizde olması, biraz karmaşıklık içinde görünen ilişkilere belli ölçülerde netlik kazandırabilmenize bağlı.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 03:25 Güneş-Uranüs arasındaki mücadeleci görünüm, kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınızı, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca gösterme hevesinizi işaret ediyor. -Ben ölmedim daha -bunlarla mı yıkılacağım -hadi bakalım görsünler benim kim olduğumu tarzı bir yaklaşımdır bu. Aslında günü bir bütün olarak incelediğimizde görüyoruz ki, bu tarz bir duruşun önemli nedenlerinden biri sorunların bir an önce üstesinden gelmek arzunuzdur. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İş hayatınız ile ilgili konular üzerinde yoğunluk çok fazladır. Mantıklı düşünmek pek kolay olmaz. Doyumsuzluk hali söz konusudur. Bazen işe dört elle sarılırsınız bazen de içinizden hiçbir şey yapmak gelmez. İletişim problemleri yaşanabilir. Başkasının ne söyleyeceği önemli değildir. Siz kendi düşüncenizi öne almaktan yanasınızdır. Saat 09:25 Güneş-Chiron görünümü, bir yandan yakın çevrenizde bulunan kişilerle(kardeş-komşu-yakın akraba) ilişkileriniz ve iletişiminizi güçlü kılmaya çalışırsınız, diğer yandan partnerinizin üzerinizdeki etkisini gözden geçirirsiniz. Hiç kimseyle problem yaşamak istemezsiniz. Elden geldiğince bir terapist gibi onları dinlemeye çalışırsınız. Ancak şu bir gerçek ki asıl ihtiyacınız dinlenilmektir. Birilerine derdinizi anlattığınızda, fikirlerinizi paylaştığınızda, planlarınızdan söz ettiğinizde o kişinin derdinize derman olmasını beklersiniz. Ailenizin varlığı, hassasiyetle üzerinde durduğunuz bir konudur. Geçmişi bırakıp yola devam etmek arzunuz bu etki altında oldukça önem taşır. Saat 11:10 itibariyle Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay, sevdiklerinizle aranızdaki iletişimi bir hayli duygusallaştırır. Problem çözmekten ziyade, işlerin kendiliğinden yola girmesini arzularsınız. Güvence gayet kıymetlidir. İş görüşmeleri için uygun bir zamandır. Geleceğinizi garanti altına almak istersiniz. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene kısa süreli bir ziyaret planlayabilirsin. İş yerinde patronunla kariyerine yönelik bir konuşma yapabilirsin.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı fedakar ve iyi niyetli davranışlar sizi biraz yıpratabilir.Bazı konular üzerine içsel çelişkiler yaşayabilirsiniz hemen karar vermeyin. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Karşınızdakine kendinizi ifade etmek için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler imzalanabilir. Bazı konuları kafanızda bitirdiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Tamamladığınız işleri tekrar kontrol etmenizde fayda var.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın esiri olmaya başladınız. Gün geçtikçe ona tutku ile bağlanarak romantik zamanlar geçiriyorsunuz. Yanıldığınızı anlayınca geç kalmış olabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günü kalabalıklar içinde geçireceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmanız bugün pek kolay olmayacak. Onun yaşadığı negatif deneyimler sizin hayatınıza ve psikolojinize de olumsuz bir şekilde yansıyabilir. Enerjinizi yüksek tutmaya özen gösterin.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

5 Eylül tarihine kadar Aslan burcunda seyahat edecek olan Mars, size işlerinizde umduğunuzdan daha hızlı bir şekilde maddi bolluk taşıyabilir. Aynı zamanda harcamalarınız da artar. İkisi arasında denge kurmayı unutmayın. Diğer yandan sağlıkla alakalı operasyonlar ortaya çıkabilir. Gurur, kibir ve öfke yerine her zaman koşulsuz sevgi, huzur ve mutlu olmayı seçin.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>