Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı ciddi kararlar almak isteyeceksiniz ve sevgiliniz bu kararları onaylamayacak.

Ortak çalışmalar sonucu çok yoruldunuz ve artık günlük işlerinize vakit ayırmak istiyorsunuz. Bir süre daha işlerinizi aksatmak zorunda kalabilirsiniz. Buna hazırlıklı olun.

Para durumunuzda son zamanlarda gözle görülür bir iyileşme görülüyor ve bu durum sizde para biriktirme eğilimi yaratabilir.

Ailenizde yeni konular gündeme gelecek ve bunun üzerine bugün bir ailetoplantısına katılmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Sorunlar uzak olacaksınız. Genelde kafanız dağınık olacak. Kafanızın dağınık olması sorunlarınızdan uzak olmanıza neden olacak. Gün içinde sinirlerinizin gerilmesine neden olacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, gerekve gerekse özel hayatımızda verimli, sağlıklı, işlerliği olana yönelmenin ve bu açıdan meseleleri ele almanın doğru olacağını vurguluyor. Gözlem gücümüz yüksek. Eğer doğru bir tercih ve saptamada bulunmak istiyorsak, gerçekçi şekilde meselelere bakmamızda yarar var. Yanlış ile doğruları net görebileceğimiz böyle bir enerji sayesinde işlerimizi başarılı şekilde halledebiliriz. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında, Başak burcunda ilerleyecek Güneş, dünya görüşünüzü, fikirlerinizi geliştireceğiniz bir zaman dilimidir.  Eğitimden girişimlerinize kadar geniş bir alanda sıkı çalışmanın işaretçisidir. Her durum titizlikle gözden geçirilir ve yaş tahtaya ayak basılmaz. Bu süreç, maddi ortaklıklar, bölüşümler, parasal konuların da gündeme gelmesini sağlar. Ayrıca sağlığınızı güçlendirici, çalışma hayatında verimliliği yükselticidir. Çevremizle olan ilişkimizde dikkatli olmamız gerekebilir. Bir sorun çıkmaz. Yazın rehavetinin yavaş yavaş yerini sorumluluklara bırakacağı ve 30 Ağustos itibariyle etkili olacak Merkür geri hareketini de göz önüne alırsak, kararlarımızı verirken daha dikkatli ve inceleyici olacağız. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizden ödün vermeyen bir yapıya sahip olmanıza rağmen, bugün olaylara bakış açınızda gözle görülen bir esneklik söz konusu. Yatırım konusunda kararlı adımlarınız mevcut. Oturduğunuz mekanı değiştirme veya yenileme söz konusu olacak. Etki altında kalmak istemiyor ve hiç kimsenin fikrini almaya yanaşmıyorsunuz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren, çevrenizi genişletiyor veya konumunuza göre dışa açılıyorsunuz. Bu hafta, etrafınızda dramatik olaylar yaşanıyor olabilir. Bu olayların dışında kalabileceğinizi düşünseniz de, olaylara kulak tıkamak kolay olmayabilir. Daha önce asla içerisine girmeyi düşünmediğiniz olayların ortasında kalabilirsiniz. Bundan sonraki hamle ise size ait olacaktır. Kandırılma riskiniz yüksek, kendi kendinize zarar vermemeye çalışmalısınız.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda tekrarlanan olaylar yaşanabilir. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bazı işlerde aceleye getirmeyin. Aldığınız kararları iyi düşünün, gözden kaçan durumlar olabilir. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerinize yeni farkındalıklar katabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün iletişime geçeceğiniz her kişi hayatınızda köklü ve başarılı kararlar vermenize sebep olabilir. Doğanın sesini dinleyin ve mesajları kaçırmayın.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinizin ve sevdiklerinizin özgüvenli ve egosal davranışları ile karşılaşabilir, onların ruhsal dengesini sağlamaları konusunda yardımcı olabilirsiniz. Finansal işlemlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, sevdiğiniz kişi ile romantik zaman geçirebilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi seyahat, yabancı ortaklı işler, farklı kültürler, eğitim, ticaret veya hukuk alanlarında ortaya koyabilirsiniz. Kurs ya da seminere katılabilir,seyahatine çıkabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç beklenmedik kanallardan belli fırsatlar gelebilir. Bencil tavırlar hayal kırıklıklarına neden olabilir ya da beklenmedik bir değişiklik belirsizliklere sebep olabilir.Günün genel atmosferi: Enerjisi yüksek bir gün bizi bekliyor.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim ve haberleşme trafiğinde yoğun artışlarla karşılaşacağınız bir dönemin ilk gününü geçirebilirsiniz. Birçok insanla bir araya gelip görüşmeler yapabilir, çeşitli toplantılara katılmak için kısa mesafeli seyahatlere çıkabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 39' 13" R
Ay
Balık
11° 55' 46"
Merkür
Koç
18° 32' 22"
Venüs
Boğa
05° 05' 54"
Mars
Koç
02° 17' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 06"
Satürn
Balık
16° 51' 46"
Uranüs
Boğa
22° 32' 16"
Neptün
Balık
29° 00' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 42"
Lilith
Başak
23° 42' 24"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>