Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide daha verici, daha yapıcı olduğunuzu inanıyorsunuz. Partneriniz böyle düşünmüyor. Beraberliğiniz partneriniz tarafından umutsuz bir vaka gibi görülmeye başladı. Bir şeylere hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Günü daha önceden belirlenmişkonulu randevunuz yaklaştıkça heyecanınız artıyor. Bu görüşmeden çok şey bekliyorsunuz Son günlerde yavaş, yavaş da olsa hareketliliğe doğru bir gidiş gözleniyor..

Kendinizi para sorunlarından iyi koruyorsunuz. Bu işe çok mantıklı bakıyor, ihtiyaçlarınızı kazancınızla sınırlıyorsunuz. Acil bir konuyla ilgili bugünlerde birikiminizi biraz azaltacaksınız.

Sırtınızdaki ağrılar geçen hafta tatilinden kalmış olabilir. Ama yine de kendinizi göstermenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Onu esen ve mutlu olduğunuz konusunda ikna edemiyorsunuz. Ama bu ilgi sizi yine de hoşnut ediyor. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, sürekli onu düşünüyorsunuz. İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız.

22 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, burcunuz üzerinde ilerlemekte olan Ay, prensiplerinize verdiğiniz önemin işaretçisi. Ciddiyet ve sorumluluk duygusu bir hayli yoğun.  Etrafınızdaki insanların size karşı saygılı davranmasını bekleyebilirsiniz. Kendinizle çelişmezsiniz. Duygularınız ve istekleriniz aynı doğrultudadır. Saat 05:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, iyileştirici bir gücün yanınızda olmanızı sağlar. Bu güç size şifa verir ve sorunlarınızı mantık yoluyla çözmenizi sağlar. İletişimdeki becerikliliğiniz bu görünüm sayesinde yükselir ve dış dünyada kendiniz için uygun olanı saptamanız kolaylaşır. Çevresel, eğitsel, yakın aile ilişkileri konusunda bugün kendinizi daha iyi hissetmeniz mümkündür. Saat 07:57 Ay-Jüpiter görünümü, bize kuvvet veren, umutlanmamızı sağlayan, olumlu hislerle hayatı kucaklamamıza vesile olan bir etki. Her işimizde bize kolaylık getiriyor. İyi niyetimizin karşılığı olan güzellikleri bize sunuyor. Saat 15:04 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz.  Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 17:56 Ay-Merkür görünümü, moralimizi yüksek tutmak, biraz rahatlamak, günün stresini üstümüzden atmak taraflısı olduğumuzu gösteriyor. Sıkıntı verici şeyler  düşünmek istemeyeceğiz. Merkür geri hareket döneminde, şartlara göre duruma bakmak, sabırlı olmak, tarafsız düşünmek yararlı olur. Bir şeyler yerli yerine oturmuyorsa, sizi sıkıyorsa, zorlamayın. Ekim ortasına kadar obsiyonlu düşünmeliyiz. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

22 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı planlarınızda değişiklikler yapılması gerektiğini görebilirsiniz. Bazıları güzel ilerlemesine rağmen, daha da iyi olabileceğini fark edebilirsiniz veya tam tersi, kötü giden taraflarda değişiklikler yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yardım isteyebileceğiniz günler.

22 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak tefek rahatsızlıklar veya sorunlar sizi uzun vadeli düşünmekten alıkoymamalı.Kısa vadeli düşünmemeli ve yanlış anlaşılabilecek veya iyi şeylerin önünü kesebilecek görüşlerinizi henüz diğerleriyle paylaşmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gündem yavaş yavaş farklılaşmaya başlıyor veya farklı olaylar meydana geliyor. Bazı planlarda değişiklikler yapılması gerekebilir. Bilmek istemeyeceğimiz şeyleri öğrenebilir veya duyabiliriz. Bu hafta, öğrendiğimiz şeylere vereceğimiz tepkiler ve bu bilgilerle nasıl ilerleyeceğimiz önem taşıyor. Bilgilerin doğruluğundan emin olmamız ve gerçekçi planlar yapmamız gerek. Günün genel hatlarıyla, gergin veya tartışmaları, kavgaları, ani hareketlere bağlı ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları desteleyen atmosferine rağmen, sevgi temalı ilişkilerimiz veya aşk hayatımız açısından olumlu gelişmelere açık günlerdeyiz. Yeni aşklar, bayram dolayısıyla artan sevgi paylaşımları veya ilişkilerde sürprizler ön plana çıkmaya başlıyor. Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi hassas olduğunuz konular meşgul edebilir. Hayatınızla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal konularda derinleşeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

22 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ruh... Bu aralar sizin için görünen en yakın endişe sizi şefkatle sevecek birine ihtiyaç duymanız. Ancak sevgi alışverişi karşılıklıdır. Sevgisini bildiğiniz kişi ile ilgilenin.

22 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

22 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabahki isteksizlik, öğleden sonra yerini daha etkili bir enerjiye bırakacak. Konuştuklarınızla, yaptıklarınızın örtüşmesine özen gösterin. Herhangi bir olayı saklamaya çalışmayın.

22 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizden gelecek desteklerle hayatınızın kriz bölgelerini yönetebilmeniz kolaylaşacaktır. Bu destek parasal olacağı gibi sizin görmeyi başaramadığınız yepyeni fikirler de olabilir. Bugün sevdiklerinize karşı sert, katı, soğuk bir tutum sergilememenizi tavsiye ederim. Daha anlayışlı ve sevginizi göstermelisiniz onlara. Bazı dostlarınız size özel sırlarını açabilir.

22 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

22 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>