Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız. Göz ardı edilen bazı hatalar, yine de söz konusu.

Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ince eleyip sık dokuyorsunuz. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi düşündürebiliyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi deneyeceksiniz. Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 13:26 itibariyle gerçekleşecek Ay-Merkür zorlu görünümü, yeni haftamızın ilk etkili enerjisidir. İş konularında ve parasal meseleler üzerinde detayların önemine işaret ederken, aşk hayatınızdaki hızlı gelişmeleri kontrollü bir şekilde ele almanın önemini işaret ediyor. Endişelerinizi gidermenin yolunun, şüphe ve kuruntulardan uzak durmakla mümkün olacağını hatırlatıyor. Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığında, ne kendimizi yıpratacak kadar aşırı  titiz,  ne de  gereğinden fazla rahat davranmayalım. Sağlığınıza,  hijyeninize, kişisel bakımınıza bir önem verelim.  Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmaya gayret gösterelim.  Hangi konuda huzur bulmak istiyorsak, o konuyu dikkatlice, aklı başında ele alalım. Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bu yıl yanıyla finansal anlamdaki gelişim, yenilik  ve fırsatların işaretçisi olurken, diğer yanıyla da ev içinde, ailevi konularda, yerleşim yerinizle alakalı değişimlerin de startını veriyor. Bu görünüm de, aynı şekilde bir değişim simgesi oluyor. Yeni ortaklıklar, kazanımlar, destekler sayesinde büyümekte olduğunuzu, gelişeceğinizi,  canlanacağınızı söylüyor.  Tabii ki bazen yanlış adımlar attığımız da olur veya finansal zorluklar yaşanabilir. Ancak bunların önüne geçmenin yolu, geçmişte yaşanan zorlukları unutmamakla mümkündür. Elinize geçeni veya geçecek olanı mutlaka iyi değerlendirin. Geleceğinizi düşünerek yatırım yapın. Hani büyükler der ya, su  akarken kovanı doldur diye. Aynen öyle. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi duygularınızın atağa kalkmasıyla sizden beklentileri olanların isteklerine elinizden geldiği kadar karşılık vermeye çalışacak, dostlarınızla birlikte yalnız kalmak isteyecek ve onların sırlarına ortak olacaksınız. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyecek.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar karşısında net bir fikir sahibi olmak güç olmasına rağmen, net olmanız gerekmesi, sizin için hoş bir öneri gibi durmasa da, denemeniz gerekeceğe benziyor. Tüm burçlar için gün geneli: Haftanın ilk yarısına, kafa karışıklıkları, yanıltıcı kişiler, konsantrasyon problemleri, yanılma ihtimali, unutkanlıklar ya da dalgınlıklar damga vurabilir. Belli imzalar atmadan önce her şeyin net olarak belirtilip belirtilmediğinden emin olmakta, aldatıcı kişilere karşı tedbir almakta fayda vardır. Unutulan eşyalar, karıştırılan yollar, dikkat eksikliğine bağlı hatalar, sanıldığı gibi olmayan kişiler, olaylar ya da kararsızlıklar söz konusu olabilir. Hayallerimize uyum sağlamayan fikirler veya açıklamalar da gündemde bu hafta, ama genelde yenilikler ve olumlu gelişmeler var hayatlarımızda. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde daha rahat bütünü görebilirsiniz. Bilginin hızlı aktığı bir gündesiniz. Ufkunuzun açıldığı ve yeni şeyler öğrenmek için cesaret göstereceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda reform yapmak isteyebilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabiki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda muazzam fırsatlar elde ederken, sevgi ve aşk konusunda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde romantik görüşmeler yapabilir, işlerinizde kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilir, sportif faaliyetler yapabilir ve tatil planlayabilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya ortağınızın hayatındaki gelişmeler sizin hayatınızı da olumlu etkiliyor. Parasal konularda önemli fırsatlar sizi bekliyor. Çalışma arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarınız olabilir

22 Haziran 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızda kavgalar, gerginlikler, baskılara karşı dikkatli olun. Bugün kazalara ve yaralanmalara oldukça açık olabilirsiniz, sağlığınızı riske atabilecek her türlü riskli girişimlerden uzak durun. Gereksiz kaprislerle özel hayatınızda krizler yaratmayın. Maddi konularda, banka ve kredi işlerinde sinirlerinizi bozabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

22 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

22 Haziran 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 56' 17" R
Ay
Terazi
11° 55' 24"
Merkür
Boğa
04° 55' 03"
Venüs
Boğa
24° 34' 10"
Mars
Koç
14° 23' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 40"
Satürn
Balık
18° 02' 47"
Uranüs
Boğa
23° 27' 17"
Neptün
Balık
29° 25' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 46"
Lilith
Başak
25° 27' 39"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>