Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özellikle Aslan burcu kadınlarının bu hafta riske girmeye niyetleri yok. Haftanın sonlarına doğru sevdiğiniz kişiyle küçük bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sevdiğinizle geçireceğiniz baş başa saatler size zindelik verebilir.

Özellikle sabah saatlerini değerlendirmekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Birarkadaşınız hafta sonunda sizinle ilginç bir görüşme yapacak. Size bir takım gizli fikirlerinden söz edecek ve sizin de fikrinizi almak isteyecek.

Bu hafta içinizdeki çılgınca para harcama isteğini dizginlemek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü önünüzde görünen oldukça uzun bir sure için hedefleriniz var. Paranızı çarçur etmek ve geçen zamanlarda yaşadığınız sıkıntıları çekmek istemiyorsunuz.

Zaten bütün zorlukların üstesinden gelecek enerjiye sahipsiniz. Sağlığınıza da özen gösterdiğiniz takdirde, huzurlu ve verimli günler sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcakkanlı yaklaşımlarınızla ilişkilerinizde bıraktığınız etkiyi, belli çözümsüzlüklerinizde güvenilir bir araç olarak görebilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle, kararsızlık yaşadığınız konularda çatışmalara girebilirsiniz. Kararlı olmanızı sağlayacak veriler için, iyi araştırmalara yönelmeniz ve son günlerde ısrarlı hale gelen duyumlara kapalı olmanız gerekecek.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, çevrenizdeki kişilerin taleplerine, sizden beklentilerine destek verdiğiniz ve ilişkilerinizi mercek altına aldığınız vakittir. Her şeyin ardındaki nedenleri öğrenmek, başkaları üzerinde etkin olmak istersiniz. Bazen kendinize ayıracağınız zamanı, başkalarına adarsınız. Danışmanlık, mistik faaliyetler, araştırmalar, için uygundur. Ancak kendinizi de özel anlamda ihmal etmeyiniz. Eğer yalnız kalmak, biraz kafanızı dinlemek istiyorsanız bunu mutlaka yapınız. Bu Dolunay, geçtiğimiz iki hafta önce verilmiş kararların gözden geçirilmesi, yarım kalan işlerin tamamlanması, bir mesele üzerinde düşünülmesi yönünde olumludur. Dışa endeksli olunduğu kadar, kendi içimizi rahatlat sağlar. Yarım kalan ve öncelikli yapılması gereken işinizi bitiriniz. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre ilişkilerinizde bazı dostlarınızın size önereceği tekliflere sessiz kalabilirsiniz. Etrafınızda sizi destekleyen yapıcı ve yetenekli arkadaşlarınız var. Bugün olayları uzaktan takip etmek istiyorsunuz. Bazı şeylerden emin olmak için, küçük molalara ihtiyacınız olacak. Daha sonra karanızı son duruma göre vereceksiniz..

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe dönük planlarınızı veya hedeflerinizi gerçekleştirmek açısından zorluklarla karşılaşmanız sizi gerebilir. Bir süre için daha günlük yaşamakta fayda var. Bugünlerde, bazı ilişkilerde gerilimler yaşanabilir. Evinizde arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni kişilere ilgi duyabilirsiniz. Eğlenceli diyaloglar dolunay sonrası sizi bekliyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile yaşantınızla ilgili beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde bazı konuların farkında varabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde kafanızı dağıtmak için sosyal konularla ilgilenmek size iyi gelecek. Denge içinde olmaya özen gösterin. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı olaylar kontrol dışı ilerleyebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugün hırçın ve gergin olabilirsiniz ama çevreniz nedenlerini anlamıyor olabilir. Maddi sıkıntılarınız sizi bunaltıyor.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, beklediğiniz para akışı, alım satım işleri ve ilişkilerde özgürlük ihtiyacınızla ilgili mücadele alanları oluşurken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu içinhayatınızda, sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ve özel hayatınızda sakinliğinizi korumanız ve ilişkileri dengelemeniz gereken bir günde bulunacaksınız.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda hassaslıklar, sıkıntılar, problemler yaşamaya meyillisiniz. Bu süreçte özel hayatınız ile sosyal çevreniz arasında kalmamaya dikkat etmelisiniz.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve toplum yararına çalışan kuruluşlarla ilgili gizli kalmış konularda aydınlanma ve farkındalık geliştirebilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı geliştirmek için ihtiyacınız olan ve görmekte zorlandığınız gerçekleri ortaya çıkartabileceğiniz bir farkındalık bilinci geliştirebilirsiniz. Yakın dostlarınızın sırları ve itirafları ile yüzleşmeniz mümkündür. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel çalışma eğilimlerine girebilir, bu şekilde de çok daha rahat hareket edebilirsiniz. Takım çalışması yerine yalnız başınıza çalışmayı tercih ederseniz, bugünün potansiyelleri doğrultusunda daha fazla yol alabilirsiniz.

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>