Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tek sorununuz yeterince açık konuşamamak. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, ama biraz daha açık konuşmak bazı sorunları büyümeden çözebilir. Yaşadığınız son gerilimli buluşmadan sonra ilişkinizde olumlu değişikliklerin siz de farkındasınız.

İşyerinde yaratıcılığınızı daha çok gösterebileceğiniz bir değişiklik önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman monoton biryaşamınız olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa monotonluk sizin bir gün bile katlanabileceğiniz bir şey değil.

Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu size kısa süreli bir rahatlama olanağı sağlayacak. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor.

Bugün hararetli tartışmalardan kaçınmalısınız. Bir yakınınızı, artık sınırı aştı düşüncesiyle istemeden kırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz. Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçecek.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:58 Güneş Uranüs görünüm etkisinde Cumartesi günümüz başlıyor. Güven arzusu hayatın genelinde önem taşıyor. Ayaklarımızı sağlam yere basmak istiyoruz. Bir değişim ve yenilik ihtiyacımız var. Hayata, ilişkilere, paraya ve güce bakış açımız özgürleşiyor. Bu görünüm bize güç sunuyor. İsteklerimizi elde etmemiz için yüreklendiriyor. Saat 09:46 Ay-Satürn görünümü, sizin için gayet olumlu bir enerjidir. Pratik çalışırsınız. Çözüme yatkınsınız. Bir işi başarmadan, bir olayı halletmeden rahat etmezsiniz. Saat 12:26 Merkür-Pluto karşıtlığı, ilişkide veyaortaklığında tarafların uzlaşıya açık olmasının önemini vurguluyor. Farklı yönlerinizi, hassasiyetlerinizi veya baskın tavırlarınızı gizlemeden, dürüstçe ifade etmeniz yerinde olacaktır. İlişki ortaklık demekse, sen-ben demenin anlamı yoktur. Bir taraf benim dediğim olsun diye gücünü kabul ettirmeye kalkışırsa, diğer taraf da buna karşılık kendi bildiğini okursa anlaşmak zor olur. Saat 12:41 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde sosyal hayatla ilişkiniz pek güçlü değildir. Bazı insanlar, olaylar, hal ve hareketler sizi rahatsız edebilir. Maddi-manevi anlamda sadece kendi çıkarını kollayan kişileri anlamakta ve onlarla anlaşmakta zorlanırsınız. Saat 15:24 Ay-Mars görünüm etkisinde, derinlikli düşünüyoruz. Ancak birçok kişiyle anlaşmakta zorlanmaktayız. Bunun bir nedeni de, maddi ve manevi anlamda özgür olamayışımızdır. Her anlamda rahat ve huzurlu düşünmek bu saatlerde pek kolay değil. Saat 19:34 Ay-Venüs görünümü, kendinizi diğer günlere göre daha hırslı, başarıya aç, dürtüsel hareket etmeye meyilli hissetmeniz mümkündür. İster istemez kontrolü elde tutabilmek amacıyla kişiliğinizin en güçlü yanlarınız, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca sergileyebilirsiniz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi geçirmeniz dileğimle,

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal kararların yerini mantığına bırakabilirsin. Sevgilininkonusundaki kararsızlığından rahatsız olabilirsin.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda fikirlerin çatışması yönünde bazı sorunlar oluşabilir. Finansal konular ve ortaklaşa değerler üzerinden olan bu çatışma günün ilerleyen saatlerinde üzerinizde belli bir miktar stres oluşmasına neden olabilir. Ancak özel ilişkilerde durum bunun tam tersi olacaktır. Alacağınız mutlu adımlar sayesinde kendinizi özel ve bir o kadar da huzurlu hissedebilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yenilikler ve hedefler üzerinde daha kararlı durabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplarla ilgili işlerde de ilerleme sağlayabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli olacağınız bir gün. Bazı konularda başkalarından yardım alacaksınız. Kişisel yeteneklerinizin üzerine eğilebilir ve akademik konularla ilgilenebilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde geçici bir mesafe ve problemli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından ilişkilerinizde keyifli ve mutlu bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

23 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde eşinizden veya ortağınızdan aradığınız desteği göremeyebilirsiniz. Olaylara soğukkanlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz. Fikirsel inatlaşmalardan kaçınmanız gerekiyor.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün başarı, güç elde etme ve hedefe odaklanma konusunda şans sizden yana.Sadece çevrenizle kuracağınız diyaloglarda kırıcı olmamaya, sert tavır takınmamaya özen göstermelisiniz. Resmi makamlarla pek çok işi halledebileceksiniz. Ev ortamında kavgacı diyaloglardan şiddetle kaçınmanızı tavsiye ederiz. Temizlik yapmak yeni bir düzene geçmek için uygun bir süreç.

23 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

23 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 07' 01" R
Ay
Koç
19° 03' 37" R
Merkür
Koç
20° 17' 21"
Venüs
Boğa
08° 13' 43"
Mars
Koç
04° 14' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 53"
Satürn
Balık
17° 04' 25"
Uranüs
Boğa
22° 41' 04"
Neptün
Balık
29° 04' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 07"
Lilith
Başak
23° 59' 19"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>