Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Bu engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir.

Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız.

Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız. Ara sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Güçlü kimselerle biraraya gelebilirsiniz. Kadınlardan kaynaklanabilecek kriz durumları söz konusu olabilir. Üzerinizde psikolojik baskı ve stres hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ve sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamız saat 06:26-11:41 kısa süreli Ay-boşluk etkisiyle başlayacak ve ardından saat 11:41 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Titiziz. Bütünden ziyade detayları önemseriz. Her şeyi analiz ederiz. Laf olsun diye konuşmayız. Saat 14:19 Ay-Uranüs görünümü, seçici ve oldukça dikkatli hareket etmemizi sağlıyor. Yenilikler ilgimizi çekiyor ancak güven olgusunu asla gözden kaçırmıyoruz. Saat 22:39 Ay-Satürn görünümü, olumlu bir enerjidir. Söyledikleriniz, yaptıklarınız diğerleri tarafından başarılı bulunur. Kararlı ve dikkatli şekilde işlerinizi yoluna koyarsınız. Ciddi ve oldukça tutarlı davranırsınız. İnsanlar size saygı duyarlar. Yeni haftamız her birimiz için güzel gelişmelerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün anlaşılmayı beklemiyorsun. Kendi işini yapmayı planlıyorsan güvendiğin kişilerden akıl alabilirsin.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda sizi mutlu edecek davranışları karşı taraftan alabilir ve bu beklentinin gerçekleşmiş olmasından dolayı kendinizi rahatlamış ve mutlu hissedebilirsiniz. Ancak yine de ilişkinizde bazı finansal sorunlar yüzünden gerginlikler ve birtakım anlaşmazlıkların yaşanabileceği gözüküyor. Ailevi ilişkilerde ise büyüklerinize karşı bir fikir beyan ederken bir daha ılımlı ve orta yolda konuşmaları tercih etmeniz faydalı olacaktır.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde daha rahat bütünü görebilirsiniz. Bilginin hızlı aktığı bir gündesiniz. Ufkunuzun açıldığı ve yeni şeyler öğrenmek için cesaret göstereceğiniz anlar var. Çocuklarınızın gelişimi konusuyla ilgilenmeniz olasıdır. Kendinize zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gün. Hobilerinize vakit ayırmanız size iyi gelecektir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Riskli hareketlerden, ani tepkilerden, tartışmalardan uzak durun. Ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda var.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kimse tarafından anlaşılmayı beklemiyorsun. Kendi işini yapmayı planlıyorsan aklıselim düşündüğüne inandığın kişilerden akıl alabilirsin. İşinden memnun olmayan bir Oğlak burcuysan,ortamında sabrını zorlayan olaylar karşısında bir süre sessiz kalmayı tercih edeceksin. Bir yandan da yeni birarayışına gireceksin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, birlikte olduğun kişiyle bambaşka dünyalara ait olduğunuzu düşünebilirsin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, geleceklerinden kaygılanman onlara da yansıyabilir. Yakın bir arkadaşının ilişkisine dair duyacakların karşısında şaşkına dönebilirsin. Konuya ilişkin fikirlerini açıkça dile getirebilir, hatta arkadaşına inceldiği yerden kopsun, kendi yoluna bak bile diyebilirsin.

18 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli kararlarınızı öğleden sonraya bırakmanız olayları daha geniş bir çerçeveden görmenizi sağlayacak. Sizi az tanıyan insanlarla işbirlikleriniz olacak

18 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, size ani bir seyahat kararı aldırabilir. Yada uzaklardan gelen biriyle vakit geçirebilirsiniz. Bugün medya ve basın çalışmaları, lansmanlar için verimli. Tutkuyla ele aldığınız konuyu azimle tamamlama isteği duyarsınız. Kariyer çalışmalarınızda somut sonuçlar elde edeceksiniz. İnsanlara karşı duyarlılığınızı kaybetmeden, ilişkilerinizi koruyun.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı olaylara içerleyebilir, arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlık çıkabilir. Dikkatinizi yönelttiğiniz konuda daha yoğun bir çalışma yapmalısınız. Yoksa, dağınıklık ve unutkanlık yüzünden sıkılabilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 06' 37" R
Ay
Koç
18° 57' 29" R
Merkür
Koç
20° 17' 02"
Venüs
Boğa
08° 13' 13"
Mars
Koç
04° 14' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 47"
Satürn
Balık
17° 04' 23"
Uranüs
Boğa
22° 41' 03"
Neptün
Balık
29° 04' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 05"
Lilith
Başak
23° 59' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>