Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın karşılığı var, bunu hissediyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz.

İş bağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin tezahürü olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Bir araya toplayıp biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Önemsemediğiniz bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüzün kara olduğu bir konuda biraz kenarda durmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tezcanlısınız. Aceleciliğin aslında insanı geciktirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:03 Merkür-Mars kavuşumu Perşembe günümüzün ilk etkili görünümüdür. Bu enerji, maddi açıdan ayaklarınızın üzerinde durabilmenizde size yardımcıdır. Boğa burcundaki bu kavuşum, Oğlakların iç huzurunu yükselttiği gibi,  gelişimleri yolundaki önemli gelişmelerin de işaretçisidir. Saat 07:25 itibariyle karşıt burcunuzda etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyri,  ilişki, evlilik,ortaklığı konularını ön plana getirirken, güven veya güvensizlik duygusu yaşadığınız konular üzerinde odaklanmanızı sağlıyor. Saat 12:48 Ay-Güneş görünümü, kim ne düşünürse düşünsün, her  türlü mücadeleye hazır olmanızı sağlar. İşte bunun adı özgüven duygusudur. Bu sayede her engeli güce dönüştürebilirsiniz. Lütfen biraz rahat olunuz. Çünkü bunu yapmadığınızda enerjinizi kendi kendinize engellemektesiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Regaip Kandilimiz kutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin artık, Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

23 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmelerhayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir. Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var. Maddi sıkıntılardan kaçınmak için ani tepkiler vermemek gerekiyor! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yıkılan Kule... Ev veyadeğişimi gün içinde sizi hüzne sevk edebilir. Unutmayın ki bugün sizler için her şeyin başlangıcı olacak. Pozitif düşünceye yer açılın.

23 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, beklediğiniz para akışı, alım satım işleri ve ilişkilerde özgürlük ihtiyacınızla ilgili mücadele alanları oluşurken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu içinhayatınızda, sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ve özel hayatınızda sakinliğinizi korumanız ve ilişkileri dengelemeniz gereken bir günde bulunacaksınız.

23 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kendinizi insanlardan oldukça uzakta tutmaya çalışabilirsiniz. Sadece kendinizi değil, tüm işlerinizi ve çalışmalarınızı da gizlemek isteyebilirsiniz. Her hamlenizi perde arkasında gerçekleştirmeniz, günün ana konusu olabilir.

23 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>