Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Bugünlerde baş başa bir yolculuk görünüyor.

Hırslı bir dönemde olmanız, işle ilgili engelleri biraz kırarak, dökerek aşmanıza neden oluyor. Başarılısınız ve bu başarınızı herkes takdir ediyor. Özel olarak titiz ve düzenli bir gününüzdesiniz.

Para durumunuz her zamanki gibi ve siz haklı kaygılar içindesiniz. Size her zaman destek olabilecek yakınlarınızın varlığını unutmamalısınız. Bugün bir harcama konusunda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Bir ahbap ilişkisinde koşulları biraz fazlaca zorluyorsunuz. Her şey yoluna giriyorken, daha fazlasını istememeli, yetinmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık bağlarınızı biraz daha güçlendirmeniz ve hep birlikte sorumlulukları iyice belirlemeniz gerekiyor. Özgür kişiliğinizi, bu anlamdaki sorumluluklarınıza engel gibi görmemelisiniz. İnsanlara şans tanıyan karakteriniz, sizi bu konuda pek dara düşürmüyor. Değerbilir insanlar arasındasınız, pek düş kırıklıkları yaşamıyorsunuz.

24 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 03:46 Aslan burcunda oluşacak Dolunay, finansal anlamda durumumuzu ele almamızı, bazı değişikliklerde bulunmamızı, en azından problem varsa bunları çözümlememizi sağlayıcıdır. Mevcut hale bir bakmamız faydalı olacaktır. Dışarıdan destekler gelebilir veya biz kazanç elde etmek amaçlı planlar yapabiliriz. Dolunayın görünümleri bize bu anlamda yol gösterici veya durumu gözden geçirirken nelerin dikkatimizi daha fazla çekeceğini işaret eder. Ay-Mars görünümü, hedef bilincimizin özellikle parasal kazanç elde etme yönünde etkili olduğunu gösteriyor. Menfaatlerimizi gözeteceğiz. Bu yönde istekli ve arzulu olacağız. Kazanmak adına işbirliğine açığız. Hani öyle duygusal anlamda değil, bilakis kimden ne elde edebiliriz, nasıl kazançlı çıkabiliriz, başkaları üzerinde nasıl daha etkin olabiliriz, bunları önemseyeceğiz. Hırslanabiliriz. Pek ılımlı düşünmeyiz. Başarılı ve güçlü bir kişi olduğumuzu kabul etmelerini bekleriz. Talepte bulunuruz. İsteklerimizi kabul etmelerini bekleriz. Ay-Satürn görünümü, iç dünyamızın derinliklerini tahlil etmek, kendimizi rahatlatmak, endişelerden kurtulmak adına bir uyarı gibi düşünülebilir. Belki de çok fazla endişelisiniz veya gereğinden çok köşeliyorsunuz birçok şeyi. Bazen bedeni ve ruhu dinlendirmek faydalıdır. Bu sizin birçok konuda enerjinizi doğru yönlendirmenizde yardımcı olur. 25 Ocak tarihinde Merkürün burcunuzdaki geri hareketi sona eriyor. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Kendinizle alakalı iş, özel, mali konularda bir daha düşünmek yararlı olur. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

24 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önümüzdeki on gün içerisinde, bazı kişilerin duygu ve düşüncelerinizi bilmesi gerektiği fikrinden hareketle bu kişiyle açık açık konuşabilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerinizde(nafaka, kredi, borç alacak, eşinizin gelirleri ve giderleriyle ilgili problemler, burs, vergi, sigorta, komisyon v.b) sıkıntılı durumlar oluşabilir aynı tarihlerde.

24 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Niyetlerinizi yaratıcı şekilde ortaya koymanız durumunda üzerinde yoğunlaştığınız anlaşmalar lehinize dönebilir. Samimi olmaya çalışmanızda fayda var. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde boşlukta ilerleyen Ay, gün içerisinde, ne yapacağımıza karar vermekte zorlanacağımıza veya belirsizlik, isteksizlik ya da kararsızlık hislerinin hakim olabileceğine işaret ediyor. İlişkilerimizde sorumluluk sahibi olmamız ve gerektiği durumlarda sakinliği korumamız, mantıklı çözümler üretmemiz daha doğru olacaktır. Bugün Oğlak burcuna geçecek olan Venüs ise, birkaç hafta boyunca, aşk hayatımıza daha ciddi yaklaşma ihtiyacı duyacağımıza, eğlenceli ve uçarı değil, ayağı yere basan ilişkilerin ve ilişkilerde sorumlulukların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay ortaklı işleri, sizi bir ölçüde hassas kılan konuları da gündeme getirmekte. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.

24 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Rahat bir nefes almak için hayatınızda son noktayı koymak istediğiniz konular var. Kendinizi yenileyeceksiniz.

24 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaya çıkacak bir borç veya ödeme sizi sıkıştırabilir. Bu dolunayda partnerinizin parasal durumundaki dengesizlikler, iki taraf arasında bir denge kurmanız için sizi harekete geçirebilir.

24 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi farklı konulara yöneltebilirsiniz. Ancak, düşünceleriniz hızlı olmakla birlikte çok dağınık olduğu için yanlış anlayabilir veya önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Sabırsız ve kararsız bir tutum içine girmekten kaçının. Yakınlarınıza anlayışla davranın.

24 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi geleceğe yoğunlaştırarak uzun vadeli planlar yapmak isteyeceksiniz. Özellikle kariyerinizde gelmek istediğiniz noktaya odaklanmanız mümkündür. Bunları yaparken günlük işlerinizi ihmal edebilirsiniz. Kısa vadede gerçekleşmesi gerekli şeylere isteksizlik gösterebilirsiniz.

24 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>