Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal ortamlara girmek için hevesli olabileceğiniz bugün, partnerinizin desteğine ihtiyaç duyabilir ve fikirlerinden faydalanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duyarlılık gösterebileceğiniz gözlenirken, konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkan tutumunuzla göz önünde olabileceğiniz bir gün. İşbirlikleriniz konusunda duyarlı olacağınız bugün,arkadaşlarınızın desteğini hissetmek isteyebilirsiniz. Fazla çalışmakmotivasyonunuzu artırsa da sağlığınızı fazla zorlamanıza neden olabilir.

Detaylı çalışmalarınızın karşılığını parasal anlamda alabileceğiniz bir gündesiniz. Yatırım projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar söz konusu.

Önemli kararlar vermekten uzak durmalı, en azından akşam saatlerini beklemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yabancı kimselerle yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar, yolculuk fırsatlarını beraberinde getirebilir. Sosyal açıdan ve arkadaşlıklar bakımından son derece keyifli, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün yeni önerilere açık olmanız size kazanç sağlayacaktır, önemli kararlar alırken güvendiğiniz kişilere danışmak faydalı olabilir.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi günümüz, saat 10:30 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Güneş-Venüs kavuşumuyla başlayacak. Bu enerji, hedefine ulaşmak ve herkes tarafından kabul edilir kişi olmak arzumuzu bir hayli yükseltiyor. Seçiciyiz ve oldukça kararlı bir şekilde amacımıza yönelecek gücümüz açığa çıkıyor. İlişkilerde baskın olan taraf biziz. Bir arzumuz varsa, bunu elde etmek için içimizden öyle çözümler, yöntemler geçer ki, bunların çoğu da başarılıdır. Bazı kişilerin oyunlarına, tuhaf  hallerine karşı şerbetli gibi oluruz. Biliriz ki, şu dosttur, şu da düşman. Ona göre taktik geliştiririz. Tatminkar bir ilişki, güçlendirici arkadaşlıklar, kazançlı çıkacağımız işlere yöneliriz. İnsanlar bizi son derece azimli, ihtiraslı hatta güçlü biri olduğumuzu düşünürler. Özel hayatımızda karşı cins tarafından bir hayli beğeniliriz. Gözler üzerimize çevrilir. Rakiplerimizi geçebiliriz. Sevdiğimiz her şeye sahip çıkarız. Amacımızı biliriz. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali hareket ederiz ve inandığımız değerlerimizden asla taviz vermeyiniz. Saat 19:11-26 Ekim saat 07:40 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince enerjinizi yenileyecek, size kendinizi huzurlu  hissettirecek bir şeyler yapmak istiyorsanız, size â€'Harikasınız diyebilirim. Çünkü bu zaman dilimi içinde en iyi yöntemlerden biri budur. Sosyal hayatta, sizi anlayacak, güven duyabileceğiniz kişilerle iletişimde bulunmanızı, bu zaman içinde yenilik anlamında kararlar almamanızı tavsiye ediyorum. Elinizdeki işlerinizi bitirmek en doğrusudur. 25 Ekim saat 22:16-9 Kasım saat 01:09  tarihleri arasında, Merkür-Terazi burcunda düz olarak ilerleyecek. İş hayatında ve gerekli ortamlarda  iletişimi önemsemek gerekiyor. Hem fikir alışverişlerinde bulunalım hem de tarafsız şekilde düşünelim. Bunu yapmak kolay mıdır? Bir Oğlak zaten kimseyle çok içli dışlı olmadığından, ayarını bilecektir. Otorite konumunda bulunan kişilerle veya hizmet ettiğimiz insanlarla nazik bir şekilde konuşursak, yaptığımız işe önem vermelerini, bize saygı göstermelerini sağlayabiliriz. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar, elle yapılan güzelleştirmeler, halkla ilişkiler, danışmanlık dönem boyunca başarılı işler çıkarabileceğimiz alanlar arasında sayılabilir. İş problemi olanlar yeni görüşmeler yapabilir. Bu süreçte, başkalarıyla işbirliğine dönük konuşmalı, ortaklaşa çalışmalı, ekip veya  takım çalışmalarına önem verilmelidir. Not: Merkür geri hareketi bugün sona eriyor olsa da, önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Yukarıda sözü edilen konularda yine de dikkatli olmayı, tedbirli davranmayı bilmekte yarar var. Günün güçlü yansımaları, her konuda size arzu ettiniz gücü sağlasın. Hayırlısı ne ise hepimizden yana olsun. Canı yürekten sevgilerimle,

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz fakat, aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda çekimser davranıyorsunuz.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçici bir süre için, sizi zorlayan ya da verimsiz olmasına rağmen çok fazla zaman ve enerji alan projelerden ya da planlardan uzaklaşmanızda fayda var. Zira, bir süre için, sizin için yararlı olabilecekbirliklerine ve ilişkilere odaklanmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sizin için çok önem taşıyan belli bir fikire, pozisyona, plana veya programa bağlı kalma isteğiniz (aslında işiniz, aşk hayatınız veya aile ilişkileriniz v.b açısından iyi olmayacağına dair işaretler olsa bile)çok normal. Ancak, yine de bazı öneri veya tavsiyelere de kulak vermeniz istediğiniz alanlarda ya da konularda daha hızlı ilerlemenize yardım edebilir. Önerilere kulak verin.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İKİLEMLERDE kalabilirsiniz. Ya gururunuz sizi engelleyecek yada fedakarlık yapacaksınız. Verici olmak iç huzurunuzu arttıracak rahat olun.

25 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

25 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 56" R
Ay
Balık
00° 16' 55"
Merkür
Koç
18° 04' 02"
Venüs
Boğa
04° 05' 50"
Mars
Koç
01° 39' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 41"
Satürn
Balık
16° 47' 37"
Uranüs
Boğa
22° 29' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 60"
Lilith
Başak
23° 36' 60"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>