Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.

Evinizde özel uğraşlarınızla ilgilenmek ve sevdiklerinizle olmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bireysel çalışmalar bugün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, beden ve ruh sağlığınıza da dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerde yaşanan olaylar bugün daha farklı bir boyutta devam edebilir. Parasal konular sorunları gündeminize girerken daha önlemci olmalısınız.

Çok rahat olduğunuz söylenemez, ama öğle saatlerinde alabileceğiniz önerilere karşı kapalı olmamalısınız. İkili ilişkilerde ısrar ve terslikler parasal açıdan etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde tanıyabileceğiniz yeni bir kimsenin olgun davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bugün çıkabileceğiniz yolculuklarda veya devam ettiğiniz eğitim kurumlarında beklenmedik olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz görülüyor.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Çarşamba gününe, Ay-Terazi burcu geçişiyle başlıyoruz. Dış dünyada sorumluluklar canımızı sıksa da, kendimizi mutlu etme çabamız yüksek olacak. Öyle veya böyle hayatın güzel olduğunu düşüneceğiz. Saat 12:09 Ay-Pluto zorlayıcı görünümünde, evde veya dışarıda nerede olursanız olun, öğlen saatlerinde,  her durumu fazla ciddiyet ve derinlikli bir şekilde gözden geçirirsiniz. Saat 17:24 Ay-Uranüs  görünümü, eğer  bir değişim düşünüyorsanız, beklediğiniz haber gelirse bunun uzun vadeli olup olmadığına bakınız. Şu aralar iş, sağlık, ev hayatınızla ilgili meseleler bir hayli zamanınızı alabilir. Ancak bunların tümü yenilenmek adına yapılacak değişimlerin göstergesidir. Heyecan vericidir. Bir miktar paraya gereksinim duyabilirsiniz. Her doğan gün, yeni bir fırsatın işareti olabilir. Umutlu düşünelim, güzellikler bizi bulsun.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda ve isteklerinizde hedefleriniz belli. Bugün, karşı tarafın duygularından etkilenebilirsiniz. Siz mükemmel kuralcı yapınızla, çevrenizdeki kişilere de örnek olmayı başarıyorsunuz. Sevdiğiniz kişi de bu konuda sizin fikirlerinize çok önem veriyor. İştahınızı denetlemek zorundasınız. Kilolarınızı denetlemelisiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağlayıcı ve hareketlerinizi kısıtlayan ilişkilerinizden veyabirliklerinizden kurtulmak üzeresiniz. Yakında önünüzde çok daha özgür olabileceğiniz ilişkiler ve sosyal çevreler oluşacak. Çok az bir süre daha sabır gerekiyor. O kadar. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde, ufak tefek sakarlıklara, tartışmalara, gerilime veya kazalara karşı dikkatli olmalıyız. Gün genelinde, bırakın işler kendiliğinden gelişsin. Olayları akışa bırakmak, benzini biten arabayı yokuş yukarı istasyona taşımaktan daha faydalı olabilir. Etkisiz, zaman kaybı olabilecek veya yararsız adımlar atmak veya bu tür konularla ilgilenmek yerine. Serinkanlı olmak, olumlu tavırlar geliştirmek ve sabırla beklemek daha doğru olabilir.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve kariyer konuları önem kazanıyor. Hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde akılcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz artacak. Zekanızı ve tecrübenizi gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yine de sabırlı olmalı ve iyi ilişkiler kurmaya devam etmelisiniz. Elinizdeki projeleri tamamlamaya öncelik verin.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Partnerinizden aldığınız yoğun ilgi sizi biraz şımartıp utandırsa da bu his olmadan da yaşayamıyorsunuz. Maddi sıkıntılarınız zamanla düzelecek.

22 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

22 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 28" R
Ay
Koç
14° 52' 23"
Merkür
Koç
20° 04' 25"
Venüs
Boğa
07° 52' 41"
Mars
Koç
04° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 52"
Satürn
Balık
17° 03' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 05"
Neptün
Balık
29° 04' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 10"
Lilith
Başak
23° 57' 25"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>