Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinize ettiğiniz itiraflarda bazı noksanlıklar da olabilir. Doğru tespitleriniz var, kıskançlıklar genellikle haklı nedenlere dayanıyor. Ama çok ender de olsa, tersi de mümkün.

Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Başarılarınız, çalışma temponuzun karşılığı. İşinize olan bağlılığınız, kişisel yetenekleriniz önünüzü açmaya devam edecek.

Beklentilerinizi sınırlamalısınız, daha sıkı bir para politikası izlemeniz yararlı olacak. Beklentilerinizi tam karşılayacak standardı, hiçbir çalışma temposunun kazandıramayacağını biliyorsunuz.

Bazı diyaloglarla, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlamak sizi mutlu edecek. Aşk yaşamınıza hakkettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaret arttırıcı görüşmeleriniz var. Destek gerektiren atılım düşüncelerinizi ertelemeniz gerekmeyecek gibi. Yenilgiyi kolay kabullenen biri olmamanıza karşın, cesaretlenmek için fazla done istiyorsunuz. Eskilerde yarım kalmış bir mutluluk, bugünlerde onu tamamlamanız için yeniden karşınıza çıkabilir. Kısa, ama çok hareketli bir yolculuk görünüyor.

25 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:56-13:06 arasında Ay-boşluk etkisi, çabuk karar almaya eden olabilir. Tabii ki durup şöyle bir mantıklı düşünmekte yarar var. Saat 13:06 Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde başımız dinlemekten yanayız ve huzursuzluğundan uzak durmak niyetindeyiz. Saat 13:17 Güneş-Venüs kavuşumu,hayatınız, eğitim konuları, parasal meseleleri bağlantıları, gelişmeleri, heyecanları ailenizle, partnerinizle veya bazı kişilerle paylaşmanızı sağlıyor. Bazen gerginlik bazen aşırı coşkulu haldesiniz. Sevdiklerinizi önemsiyor ve onlarla ilgili konular üzerinde hakim olmaya çalışıyorsunuz. Venüs gerilediği için, yeni bir şeyleri yürürlüğe koymak, karar vermek yerine üzerinde düşünmek gerekiyor. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her konuda geleceğimizi önemsememizi sağlıyor. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

25 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne kararsızlığın damga vurabilir; hangi işini halledeceğini, kime vakit ayıracağını şaşırabilirsin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tercihlerinizin doğruluğunu ölçüp tartacağınız önemli bir gün. Maddi kazanımlarınızı dikkatli yönetmeniz gereken bir süreç.

25 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular düşüncelerine dağınıklık getirebilir. Ancak hayal gücünüzden faydalanabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerden nefret etmenize rağmen bugün adli başvurularınız olacak. Haklı olduğunuz konuları atlamayın. İstediğiniz hedefe oldukça yakınsınız, pes etmeyin.

25 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

25 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli aile meselelerini halletmek için uygun bir hafta sonu olabilir. Parasal konularda ailenizin isteklerine göre hareket edeceksiniz. Bugün, bazı planlarınız hızlanabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatleri başlayıp öğlene kadar olan zaman zarfında boşluk etkisinde olmasından dolayı, bilhassa maddi konularda herhangi bir başlangıca girişmeden akışta kalmanız en hayırlısı olacaktır.Kişisel kaynaklarınızın öğlene kadar toplum yararına ve diğerlerine yardım amacıyla kullanmanız, organize etmeniz ve paylaşmanız olası gözüküyor. Kendi plan ve projeleriniz üzerinde sistemli ve biraz takıntıya varan bir bakış açısıyla ilerlemeniz günün olumlu etkilerinden birini oluşturuyor.

25 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kalabalık insan grupları arasına girme isteğiniz artabilir. Sosyal hayatınızın canlanması ve oldukça renklenmesi mümkündür. Sosyal ilişkiler kurduğunuz kişilere açılmanız, sorunlarınızı paylaşmanız da günün ana konularından olabilir.

25 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 01' 47" R
Ay
Koç
17° 43' 57" R
Merkür
Koç
20° 13' 13"
Venüs
Boğa
08° 07' 03"
Mars
Koç
04° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 36"
Satürn
Balık
17° 03' 59"
Uranüs
Boğa
22° 40' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 49"
Lilith
Başak
23° 58' 43"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>