Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin harika sürecini değerlendirmeye çalışmalısınız. Beraberliğinize duyulan ilgi ve verilen destek, büyük oranda onaylandığınızı, hatta imrenildiğinizi gösteriyor.

İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. İş hayatında yarışmalardan hoşlanmıyorsunuz. Ama en hırslı kişilikler bile, mütevazi karakterinizin kazanımlarının gerisinde kalıyor.

Bazı tartışmaların perdesini aralarsanız, orada parayla ilgisi olmayan başka duygusallıklar göreceksiniz. Umulmadık insanların paragöz bir tutum sergilemeleri, sizi yanılgılara götürmemeli.

Bugünlerde genelin dışına çıkmak size zarar getirebilir. Çoğunluğun karşı çıkıp tepki verdiği şeyler size bazen çekici geliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkmak üzere. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. İnsancıl yaklaşımlarınız, bugünlerde size bazı geçici kırılganlıklar yaşatabilir. Aynı yaklaşımlarla, sabırlı davranmanız gerekiyor.

26 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 09:43 Ay-Mars görünümü, çevremizle ilişkimizi güçlendiricidir. Hem ılımlı hem de gayet güvenilir bir kişi olarak takdir ediliriz. Bu görünüm aşkta güven ve dürüst yaklaşımları önemsediğimizi, bizi kimsenin üzmesine izin vermeyeceğimizi işaret ediyor. Saat 11:23 Ay-Neptün kavuşum etkisi, ılımlı bir havanın hem ruhsal hem bedensel anlamda bizi sarıp sarmalamasını sağlıyor. Nefes aldığımız dünyanın ve yaşadığımız her günün ne kadar kıymetli olduğunu yüreğimizin içinde hissediyoruz. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumuhayatımızdan ev yaşantımıza kadar her alanda değişim arzumuzu işaret ediyor. Yorulduk, sorumluluklar zorluyor, hep aynı işler, engeller, beklemeler bizi isyana yöneltiyor. Bir evimiz olsun, bir yuva kuralım, farklı bir şeyler yapalım, rutin hayattan uzak duralım istiyoruz. Ancak eğer gerçekten iyi bir planımız yoksa verilecek aceleci bir karar yine aynı derslerle karşılaşmamız olur ki, bizim burada dikkat edeceğimiz husus, aklımızın başımızda olmasıdır. Köklü, sağlam, uzun vadeli olana yönelmeliyiz. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, sizi güçlendirici, başarılı kararlar vermenizi sağlayıcıdır. Tutkulu ve kendinizden emin bir şekilde ilerlersiniz. Ruhunuzu sakinleştirici, keyfinizi yerine getirici, mutlu edici ve gülümsetici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılı bir ruh haline sahip olabilirsin. Evindeki fazla eşyalardan kurtulup tüm fazlalıklardan arınacaksın.

26 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak amaçlarınız uğruna bazı konulardan fedakarlık yapabileceksiniz. Kariyerde rekabet gerektiren konulara dikkat!

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayal gücünüzü harekete geçirecek konular yanında kardeşlerle, yakın çevrenizle daha çok ilgilenebilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizdeki bazı strateji değişikliklerine hazırlıklı olun. Sizler pratik zekanızla bu değişime ayak uydurabilecekken diğer arkadaşlarınıza da destek olun.

26 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde ilginç fikirlerinizle ailenizin dikkatini çekebileceğiniz bir gün olabilir. Sürpriz ziyaretler gündeme gelebilir, kapınız hiç beklemediğiniz misafirlerce çalınabilir. İletişim açısından her zamankinden farklı bir gün geçirebilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacağınız kısa vadeli planlar sizin de sevdiğiniz insanın da hoşuna gidecek. Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız her zamankinden farklı seyredecek. Bir ev alım, satım ya da kiralama durumu söz konusu olabilir.

26 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık gerektiren sosyal medya, pazarlama, eğitim ve reklamcılık konularında başarı grafiğiniz yükselecektir. Sulak yerlere küçük geziler yapıp ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınız ile aranızdaki ilişkileri daha sevgi ve empati dolu bir düzeye çıkartabilirsiniz. Yaratıcı ve ilham verici işlerde ilerleme sağlamanız mümkündür. Sanat alanında yaratıcılığını kullanabilir ve yeteneklerinizi, sezgilerinizle birleştirerek ortaya güzel eserler çıkarabilirsiniz. Bu etki üç gün boyunca etkisini sürdürecektir.

26 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yürütmekte olduğunuz faaliyetleri gizli tutmayı uygun bulabilirsiniz. Tasarılarınızı, görüşlerinizi ya da düşüncelerinizi, daha tam olarak netleşmeden çevreyle paylaşmak istemeyebilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 11" R
Ay
Koç
17° 50' 05" R
Merkür
Koç
20° 13' 32"
Venüs
Boğa
08° 07' 34"
Mars
Koç
04° 10' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 42"
Satürn
Balık
17° 04' 01"
Uranüs
Boğa
22° 40' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 50"
Lilith
Başak
23° 58' 45"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>