Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunsuz bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizde aranızdaki uyumun artacağı ve ortak bazı planlar alacağınız bu dönemde, dışsal faktörlere karşı gözlerinizi dört açmalı ve ilişkinizi zedeleyebilecek insanlarda uzak durmalısınız.

İş hayatınızda sorunlar sizi çok yordu. Aynı zamanda sorunlara karşı bağışıklık kazandınız. Üzerinizde büyük bir yorgunluk var. Bu yorgunluğu en azından bir kaç gün işten uzak kalarak atabilirsiniz.

Bazı planlarınız var fakat bu planları gerçekleştirmek için yeterli maddi kaynağa sahip değilsiniz. Bu durum sizi kara kara düşündürüyor. Bu aralar para biriktirmek düşüncesindesiniz. Fırsatını olacaktır.

Sağlığınızla ilgili konulara yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Aşırı yorgunluk ve stres sağlığınızı çok olumsuz etkileyecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel bir hafta sonu geçirdiniz. Tüm yorgunluğunuzu ve sıkıntınızı atmayı başardınız. Bugün gün içinde yapmanız gereken işler için gerekli enerjiyi kendinizde bulabileceksiniz. Ailenizden biri hakkında alacağınız güzel bir haber size moral verecek. Bir planınız var. Bu planı gerçekleştirmek için gerekli şartları sağlamayı başaracaksınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. İş hayatında ve gerekli ortamlarda iletişimi önemsemek gerekiyor. Hem fikir alışverişlerinde bulunalım hem de tarafsız şekilde düşünelim. Bunu yapmak kolay mıdır? Bir Oğlak zaten kimseyle çok içli dışlı olmadığından, ayarını bilecektir. Otorite konumunda bulunan kişilerle veya hizmet ettiğimiz insanlarla nazik bir şekilde konuşursak, yaptığımız işe önem vermelerini, bize saygı göstermelerini sağlayabiliriz. Sanatsal faaliyetler, yaratıcı çalışmalar, elle yapılan güzelleştirmeler, halkla ilişkiler, danışmanlık dönem boyunca başarılı işler çıkarabileceğimiz alanlar arasında sayılabilir. İş problemi olanlar yeni görüşmeler yapabilir. Bu süreçte, başkalarıyla işbirliğine dönük konuşmalı, ortaklaşa çalışmalı, ekip veya takım çalışmalarına önem verilmelidir. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda gerileyecek Merkür,hayatımız, otorite konumundaki kişilerle ilişkimiz, arzularımız ve hedeflerimiz işte bütün bunları gözden geçireceğiz. Venüs bu bölgede, geri hareketi olumlu yönde destekliyor. Demek oluyor ki, düşündüğümüz yeniliklerde sabırlı olursak, gerginleşip kararlar vermezsek, dış dünyada ilişkilerimizi güçlü tutarsak her şey yoluna girer. Bu süreçte aklıselim olarak,ilişkileri ve kariyer hayatıyla ilgili konulara bakmak lazımdır. Şu anki mevcut işimizle ilgili meselelerde işverenle alışveriş gözden geçirilmeli, işin tatmin edip etmediğine bakılmalıdır. Bitirilmesi ve halledilmesi gereken işler varsa onlar bir sonuca erdirilmelidir. Yeni birteklifi alırsak da durup bir resme bakalım.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,  

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağınız işlerin çevrenizde ses getirmesini istiyor ve bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarınız daha da sıkı tutuyorsunuz. Önemli kişilerle bir araya gelme planları içindesiniz. Bu büyük buluşmalar için, kendinizi şimdiden güçlü ve sorumluluklarınızın bilincinde hissetmeniz, değişik kulvarlarda da önemli adımlar atmanızı sağlayacak.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız. Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bütçenizi, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde çok daha iletişimi yüksek zamanlar var. Beklentide olduğunuz konularda gelişmeler yaşanabilir. Sosyal konularla ve arkadaşlarınızın hayatıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynaya baktığınızda, giyim tarzınızla ya da görünüşünüzle ilgili hoşnut olmayabilirsiniz. Estetik konularla alakalı negatif olanı görme eğilimindesiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, geziler ve yabancılarla yapılacak her tür işinizde şans sizden yana. Talih kuşunu çok yakınınızda hissedeceksiniz. Önemli teklifler oluşabilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal meselelerinizi halletmek için uygun bir zaman değildir. Hayatınızda işle ilgili konulara önem vermeli ve gününüzü bu konulara ayırarak ilerlemelisiniz. Yeni stratejiler belirleyebilirsiniz. Sağlık olarak özellikle dişlerinize dikkat etmeli, sindirimi zorlayacak gıdalardan uzak durmalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 59"
Ay
Kova
26° 37' 48"
Merkür
Koç
17° 55' 37"
Venüs
Boğa
03° 46' 51"
Mars
Koç
01° 27' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 05"
Satürn
Balık
16° 46' 18"
Uranüs
Boğa
22° 28' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 08"
Lilith
Başak
23° 35' 17"
True Node
Koç
15° 21' 07"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>