Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan hızla uzaklaştığınızı hissediyor, karamsarlığa düşünüyorsunuz. Farklı çevrelerde bulunmak zorunda oluşunuz yakınlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Siz duygularınızdan bağımsız davranamadığınız için sık sık hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

Küçük birikiminiz sizi rahatsız ediyor adeta. Yakınlarınızın önerilerini dikkate almak yerine zevkinize harcamak düşüncesi ağır basıyor. Bugün bir büyük alış veriş planı yapabilirsiniz.

Objektif bir insan olmanıza rağmen sevgilinize her zaman objektif davranamıyorsunuz. Son durumu daha tarafsız değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde kendinizi sizi direkt ilgilendirmeyen bir problemin ortasında bulabilirsiniz. Soğukkanlılığınız sayesinde büyüyebilecek bu problemi daha doğmadan önleyeceksiniz. Bu davranışınız ve sağduyunuz çok takdir toplayacak. Akşama doğru işinizle ilgili alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Bu haber bir kutlama nedeni olabilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 28 Haziran saat 07:53 burcunuzda oluşacak Dolunay, sadece başkalarını koruma ve kollama, onların güvencesini önemseme dışında, bizim de kendimize karşı sorumluluklarımız olduğunu vurguluyor. Sizi biraz ciddileştirebilir, önemli konuları gözden geçirmenizi sağlayabilir. Satürn, bu Dolunayın yöneticisi olarak burcunuzda geriliyor. Eylül ayına kadar sağlamlaştırma, görev ve sorumluluklar bir hayli etkili olacak. Ancak sizin gelişiminizde çok hayırlara vesiledir. Hedef bilinci, sabır, konsantrasyon, kararlılık ve azim Satürn gerilerken bir hayli yoğundur. Bu Dolunayda size ayak bağı olan, yoran, yük teşkil eden kişi ve durumları kendi içinizde gözden geçireceksiniz. Bu bir ilişki, bir büyüğünüz, birortaklığı da olabilir. Sağlam olan kalır, gitmesi gereken gider. Ancak şunu söyleyeyim, Satürn kendi burç mensuplarını dar patikalardan geniş yollara geçirmeyi de bilir. 29 sene sonra burcunuzu ziyaret etmesi boşuna değildir. Çabalarınız karşılıksız kalmayacaktır. Mars bu Dolunayda Kova burcunda geriliyor. Maddi konularda ek kazanç fırsatları ve farklı projeler aracılığıyla para kazanma hedefinizi içten içe yükseltiyor. Daha önce başlanmış, üzerinde düşünülmüş, adım atılmış işler tekrar gözden geçiriliyor. Yepyeni planlar ise, Eylül ortasına kadar ele alınıyor. Bekliyoruz, gözlemliyoruz, eskiye ait olan sorunları çözüyoruz. Gün boyu sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

28 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çözümü zor gibi görünen maddi durumunla ilgili beklemediğin birinden yardım görebilirsin.

28 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda büyük sorumluluklar almanız gereken hareketli günler yaşayabilirsiniz. İlişkiler alanında da bazı sorumlulukları tek taraflı göğüslemeniz gereken olaylar yaşadığınızda ise artık bunu duygusal olarak kaldıramayacağınızı düşünebilir ve bir duygu ikilemi arasında kalabilirsiniz. Bugün kendinize bir iyilik yapın ve içinizdeki güce güvenin.

28 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kariyeriniz ile ilgili konuların gündeminize gelmesi olasıdır. Takip ettiğiniz işlerinizin sorumluluğu artabilir. İşlerinize yön verirken sağlam zeminler üzerine oturtmak, amacına uygun ve net sonuçlara ulaştırmak için özveriyle çalışacaksınız. İlerlemeniz için üstleriniz tarafından destek görebilir, yüksek motivasyonla çalışabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize kardeşiniz kadar yakın gördüğünüz kişilerle iletişiminiz yoğunlaşacak. Bugün kendinizi daha pozitif hissedip projelerinizi gözden geçireceksiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars geri harekete başlıyor. 12 Ağustos'a kadar sürecek olan bu dönemde maddi konulara,ve para konularına daha temkinli ve tedbirli yaklaşmanızı gerektiriyor. Harcamalara, alışverişlere, bütçenize daha çok dikkat etmeniz gerekebilir.

28 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı ilgilendirecek sonuçlar oluşacak. Duygusal kararlar devrede olabilir. Karşı tarafı yapacaklarınız konusunda ikna edebilir veya yapacaklarınızı ona dayatabilirsiniz.

28 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda Dolunay meydana geliyor. Kendinize çeki düzen vermek istediğiniz konular için harika bir zaman. Para kazanmaya odaklanmak, hırslı bir şekilde atılımlarda bulunmak için kolları sıvayın. Bireysel anlamdaodaklı bir süreç içinde ilerleyebilirsiniz. Sorumluluklarınızın altından kalkmak için yeni stratejiler geliştirmek iyi bir fikir olacaktır.

28 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

28 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>