Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizden uzak kalacaksınız. Onunla yaptığınız buluşma planını işlerinizin yoğunluğu sebebiyle gerçekleştiremeyeceksiniz. Son zamanlarda sevgilinizle eskisi kadar sık görüşemiyorsunuz. Bu siz de sıkıntı ve şüphe yaratıyor. Ama endişelenmenize gerek yok.

Kariyerinizle ilgili çalışmalarınıza hareketlilik kazandıracağınız bugün, bilgisine ve düşüncelerine güvendiğiniz kimselerle görüşme yapabilirsiniz. Onlardan ilginç fikirler alacaksınız.

Parasal konularda çok kararsız olacağınız bir gündesiniz. Beğendiğiniz bir şeyi almakla almamak arasında gidip geleceksiniz. Sonuçta almamaya ve tasarruflu olmaya karar vereceksiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi bir takım problemler yaşamanız olası. Bu problemlerin kaynağı , siz kabul etmeseniz de, kendinizsiniz. Bugün aile ortamından kaçmak isteyeceğiniz bir gün olacak. Dostlarınız ile zaman geçirmek , kafanızı dağıtmak isteyeceksiniz. Kendinizi bugün çok güçsüz hissedeceksiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 06:37 Ay-Başak burcu geçişiyle bayramın ikinci gününe adım atacağız. Herhangi bir şey bize uygun şekilde gelişmiyorsa, onu nasıl düzene koyabiliriz buna bakacağız. Dolaşık olanı açmaya çalışacağız. Saat 10:02 Ay-Mars görünümü, fikirlerinizin kabul gördüğünü ve sosyal hayatta gücünüzün bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. İnsanlar sizin bakış açınız ve kendinize olan hakimiyetinizden bir hayli etkilenebilirler. Saat 20:46 Neptün ile karşıtlık oluşturacak. Dinlenmek arzumuz bir hayli yükseliyor. Sözleriniz gayet mantıklıdır ve şefkat duygunuz ön plandadır. Ancak tavırlarınız, size nasıl yaklaşıldığına bağlı olarak değişebilir. Huzurlu bir bayram  günü geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

29 Temmuz 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla birlikte unuttuğunuz veya rafa kaldırdığınız konuların tekrar gündeme gelmesini sağlayabilirsiniz. Zamanı kullanma konusunda bazı kısıtlamalar yaşıyor ve bunun sancısını hissediyorsunuz. Enerjinizi doğru aktarımlara yöneltmelisiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle bazı olumlu paslaşmalar gerçekleştireceksiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler, siz onların yerinde olsanız, sizin davranmayı seçeceğiniz yönde davranmayabilirler. Bu durumda, bu kişilerle aranıza mesafe koymak yerine, belki sizin de sandığınız gibi davranmayabileceğiniz seçeneği üzerinde de durmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Hedeflere ulaşmanın veya belli amaçları gerçekleştirmenin birden fazla yolu olabilir. Tek yol, bildiğimiz veya alışık olduğumuz yol değildir. Dolayısıyla, kendinizi köşeye sıkışmış ve ilerleme imkanınız yokmuş gibi hissediyorsanız, amaçlarınıza ulaşmanın diğer yöntemleri üzerine düşünmelisiniz. En imkanlı görünenden en imkansız görünenine kadar türlü seçeneğin yaratacağı mükemmel sonuçları görüp çok şaşırabilirsiniz.

29 Temmuz 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Mesleki uzmanlaşmaya yönelik çalışmalarınız açısından son derece verimli bir gündesiniz. Öğrenme ve geliştirme kapasiteniz artıyor. Yeniye ve yenilenmeye hazırsınız. Bu durumu kişisel gelişiminiz açısından da olumlu şekilde kullanabilirsiniz. Başkalarının fikirlerinden daha çok yararlabileceğiniz olanaklar da var.

29 Temmuz 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖZLERİNİZDE bir yorgunluk hissedebilirsiniz. Sakın hafife almayın bu durum ilerideki olası bir problem için bir uyarı olabilir.

29 Temmuz 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

29 Temmuz 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 29' 25" R
Ay
Yay
15° 19' 03"
Merkür
Koç
16° 06' 18"
Venüs
Koç
27° 16' 40"
Mars
Balık
27° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 15"
Satürn
Balık
16° 18' 16"
Uranüs
Boğa
22° 10' 31"
Neptün
Balık
28° 48' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 14"
Lilith
Başak
23° 00' 09"
True Node
Koç
15° 29' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 09:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>