Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ne kadar gizli tutmaya çalışsanız da bugün yarın herkes ilişkinizi öğrenecek. Gizlilik neden ayrıca ? Bunu gerektiren bağlarınız yok ki. Geçmişteki hayal kırıklıkları mı ? Hiç gerekçe değil.

Çok rizikolu bir işe kalkışıyorsunuz. Bir etik sorunu değil tabi ki, ama yine de zor silinir bir başarısızlık unvanı alabilirsiniz. Kariyerinizi kaybedebilirsiniz. Bu yeteneklerinizi değil, ama elinizdeki yetkileri biraz aşan birgibi görünüyor. Bugün bir kez daha düşünün.

Bugünlerde işyerinin size çok ihtiyacı var ve bunu karşılıyorsunuz. Ama sizin de ona çok ihtiyacınız var, o ise ayak sürüyor. Bilirsiniz ama patronluk biraz da budur. Hiç sağa sola borç başvurusu yapmayın. Sıkıntının ömrü bir iki hafta görünüyor.

Geçmişle ilgili bir baş ağrınız var. Zaman geçtikçe kendinize yakıştıramadığınız bir hatanız bu hengame arasında bile beyninizdeki yerini koruyor. Paylaşın birileriyle.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tatil, artık rüyalarınıza girmeye başladı. Ama belki de bu gün alacağınız birlikte tatil önerisini, hiç tatil düşüncem yok diyerek geri çevireceksiniz. Tatil, artık rüyalarınıza girmeye başladı. Ama belki de bu gün alacağınız birlikte tatil önerisini, hiç tatil düşüncem yok diyerek geri çevireceksiniz. Bu konuda asıl niyetsizlik gösteren patronunuz olduğu için rüyalarda tatil yapıyorsunuz. Yoksa çoktan uçup gitmiştiniz. Çok küçük bir sağlık meselesi biraz özen istiyor.

27 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 01:42 itibariyle Aslan burcunda oluşan Yeniay, başkalarıyla ortaklaşa yürütülen işler, ilişkiler, mali konular, cinsel yaşam gibi geniş bir alanda tutkularımızı vurgulayıcıdır. Hayatın bizim üzerimizde dayatmaya çalıştığı, enerjimiz bloke eden duygusal krizleri aşabilmek adına yaratıcı düşünmemizi sağlar. Bu düşünce tarzı, otokontrolümüzü yeniden sağlamakta bize yardımcı olur. Demek ki, bir şeyler canımızı sıkıyor ve hayatı eğlenceli yanlarını görmemizin, yaşamamızın önüne geçiyorsa, bu Yeniay bunları düzene kavuşturmamızda yardımcıdır. Ayrıca, iç dünyamızdaki şüphelerin, takıntıların, duygusal hezeyanların tedavi olmasını sağlayacak güveni bize kazandırır. İrademizi güçlendirir. Neyi isteyip istemediğimizi belirlememizde yol gösterir. Her şeyi kontrol etmekten vazgeç, biraz hayatı akışına bırakmayı bil diyerek bizi rahatlatır. Cinsel istekliliğimizi, tutkularımızı yoğunlaştırır. Demek oluyor ki, bu Yeniay aslında biraz farklı pencereden bakmayı kabul ettiğimizde, karşımıza fırsatlar çıkarabilecek bonus gibidir. Şimdi olumlu ve güzel niyetlerle güne adım atalım. Hayatın bize, ihtiyacımız olanı getireceğine yürekten inanalım. Bu Yeniay, başarılı adımlar atabilmemizde ve doğru kararlar verebilmemizde bize ışık olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

27 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün geleneksel yönlerinizi aşarak, yeniliklere açık olacaksınız. Fakat her olayı kendi tarzınıza göre soğuk bir mantıkla yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlanabilir. Çekiciliğinize güvenerek bir çok işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz.

27 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz, arkadaşlık ilişkileriniz, grup aktiviteleri önümüzdeki 6 haftalık süreçte ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde esnek olmayı başarırsanız keyifli bir süreç ve yeni sosyal çevreler sizi bekliyor olacak. Ancak, esnek olmayı başaramayanlar ilişkilerinde ufak tefek sorunlar yaşayabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu fikirlerinizi bilinir kılmak ve kalabalıklara hitap etmek konusunda sabırsız olabilirsiniz. Gezegenler haftasonu için, fikirlerimizin belli durumlara uygunluğu konusunda bizi iknaya çalışıyor. Ancak, gerçek durum bu olmayabilir. Dolayısıyla, yeni çıkacağınız yolculuğu gazetelerden duyurmadan önce, gerekli testleri yapmanızda ve mevcut durumla ilgili detayları gözden geçirmenizde fayda var. Bugün Akrep burcuna geçecek ve altı hafta boyunca bu burçta kalacak olan Mars, artık hayatlarımızda farklı konuların ön plana çıkacağını gösteriyor. Tüm burçları farklı şekilde etkileyecek olan bu geçişin, altı haftalık etkilerini yukarıda burç yorumunuzda detaylı şekilde okudunuz. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

27 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ bir ilişkiye başlayan Oğlaklar, adımlarınızı yavaş atın. İlk intiba sizi yanıltıyor çünkü. Özveride bulunan bu sefer siz olmayın.

27 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

27 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 34' 41" R
Ay
Yay
16° 28' 46"
Merkür
Koç
16° 07' 06"
Venüs
Koç
27° 23' 20"
Mars
Balık
27° 27' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 30"
Satürn
Balık
16° 18' 45"
Uranüs
Boğa
22° 10' 50"
Neptün
Balık
28° 49' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 33"
Lilith
Başak
23° 00' 46"
True Node
Koç
15° 29' 10"
Son Güncelleme : 27/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>