Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bir süredir görüşemiyordunuz. Fakat bugün onunla görüşme fırsatı bulabileceksiniz. Onu görmek sizi oldukça sevindirecek. Bugün sevgilinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı değişikler gündemde. Bu değişiklikleri hoş karşılamıyorsunuz fakat kendinizi çaresiz hissediyorsunuz. Bugün kariyerinizle ilgili girdiğiniz bir sınavın sonucunu öğrenebilirsiniz.

Para konularında oldukça tutumsuzsunuz. Bu yüzden sıkıntı çekiyorsunuz. Bu sıralar harcamalarınızı azaltmalı ve gelirinizi arttırıcı çözümler düşünmelisiniz.

Bir arkadaşınızın davranışları sizi çok sinirlendiriyor. Sakin olmalı ve sinirlenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için genel olarak huzurlu bir gün olacak. Sıkıntı ettiğiniz , endişelendiğiniz bazı konularda olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu durum sizi oldukça rahatlatacak. Ailenizden birinin sağlık problemleri aklınıza geldiği zamanlarda biraz sıkıntı duyabilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, maddi yöndeki istikrarın, manevi yöndeki tatminin önemini vurguluyor. Ancak endişeye düşmeden, bireysel becerilerinizi öne alarak gayretli çalışmalısınız. Bu düğüm kavuşumu, duygusal açıdan da tatmin arzumuzu işaret ettiğinden, birilerine güvenmekte zorlanırsınız. Oysaki gönlünüzü başkalarına açmanız, bir şeyler beklemeniz, istemeniz de gerekir. Sürekli veren kişi olmak yerine, almayı da bilmeniz gerekiyor. Bu kavuşum sizin hissiyat gücünüzü yükseltiyor. Eğer tüm gönlünüzle bir şeyi arzularsanız elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında etkili Ay-Boşluk süresince, parasal ve toplumsal aktivitelerinizde, paylaşım içeren konularda ne dediğinize ne yaptığınıza dikkat ediniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenden bir yakınının senden borç istemesiyle ekonomik durumunda biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Konu sevdiklerine yardım etmek olunca varını yoğunu ortaya koyuyorsun. Merhametli bir yapının olması sebebiyle bugün sevdiklerine karşı daha iyimser olacaksın. Evlilik hazırlığı yapan bir Oğlak burcuysan, hazırlık stresi seni biraz duygusal yapabilir. Buluşacağın arkadaşına içini dökebilirsin. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi seninle tekrar görüşmek isteyebilir. Günün yorgunluğunu atmak ve yeni bir haftaya dinç başlamak için akşamı evde dinlenerek geçirebilirsin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda hala kendinize doğru bir rota belirlemediyseniz bu eşinizle aranızda önemli bir gerilim yaşanmasına neden olmaya açık. Bunun yanı sıra eşinizle ya da ortaklarınızla ilgili bazı finansal gerçekleri öğrendiğinizde ise şimdiye kadar boşuna yol katetmişsiniz gibi bir duyguya kapılabilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeye gayret edebilirsiniz. Ancak parasal konularda daha gerçekçi davranmak gerekebilir.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı yeniden gözden geçirip, değerlendirmek durumunda olabilirsiniz. Ancak önemli bir adım atarken gerekli tedbirleri alıp, her şeyi etraflıca gözden geçirdiğinizden emin olmalısınız.

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Komşularınız ve arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar yüzünden sorunlar çıkabilir. Kafanızı karıştıran kuruntular içine girmeniz mümkün. Ancak, kendinize olan güveniniz sarsılmayacak. Çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızdaki oluşumları maddiyata dökmek ve karşılığını almak için harika bir gün olabilir. Yalnız henüz dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Ortaklaşa atılacak adımlar daha çok işinize yarayacak.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Kova burcundaki seyahati size beklenmedik kazanç kapıları açar.Müşteri portföyünüzde artış meydana gelir. Dijital dünyanın tüm nimetlerinden faydalanıp network ağınızı genişletin. Partnerinizin duygusal beklentilerine cevap vermeniz yerinde olur. Her zaman mantıklı olmak doğru değil bazen duyarlılığınızın sesini dinleyin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 06' 26" R
Ay
Terazi
01° 40' 50"
Merkür
Boğa
03° 43' 38"
Venüs
Boğa
23° 30' 29"
Mars
Koç
13° 44' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 25"
Uranüs
Boğa
23° 24' 17"
Neptün
Balık
29° 23' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 12"
Lilith
Başak
25° 21' 55"
True Node
Koç
14° 56' 00"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>