Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk için parmağınızı bile kıpırdatacak haliniz yok gibi. Moral durumunuz bu duyguyu yaşamaya hiç elverişli görünmüyor. Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Buna da hazırlıklı olmanız gerekiyor.

İş yaşamınızda bazı hazırlıklar içindesiniz. Ama sonuca ulaşmanız biraz zaman alacak gibi görünüyor. İşyerinizdeki bir çalışma arkadaşınıza duyduğunuz güven önümüzdeki günlerde doruklara çıkacak.

Yüklü miktarda emanet bir paranın kullanımının gönülden bir tavırla yetkinize sunulması sizi çok duygulandıracak, ama bunu yapmayacaksınız. Yakında bir alım satım işiniz olabilir.

Sorunlarınızı çözme konusunda yeterince cesaretli davranmıyorsunuz. Bugün karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için atak davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde duygusallığınız temel sorun gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde uzakça bir yerden davet alacaksınız. Bu davetin, sizi mutlu etme, size hayatla yeni bağlar kurdurma olasılığı çok fazla. Gurup içinde, dostlarınızın gözündeki değerinizle gururlanacaksınız.

3 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 06:03-12:47 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Birilerine ihtiyaç duyduğunuz için sustuğunuz meseleler size yorar. Aileniz, evinizle ilgili konularda çabucak tepki göstermeye açıksınızdır. Haksızlığa gelemezsiniz. Ancak elimizden geldiğince durum analizinde bulunmak sakin olmak yararlıdır. Bu bakış açısı çözüm bulmanızda yardımcı olur. Saat 11:31 Venüs-Satürn görünümü, mecburi olduğunuz görev ve sorumluluklarınız sizi biraz dış dünyanın aktivitelerinden uzak tutabilir. Birçok meseleyi gözden geçirdiğinizde aslında bazı kişilerin sizi nasıl da yorduğunu düşünürsünüz. Bu ister ilişki isterveya başka bir konuda olsun, gerçek anlamda bir arayış içindesiniz. Huzur, güvence ve özgürlük. Belki de birçok meseleyi fazla kuruyorsunuz. Kendinize zaman tanıyınız ve molalar vermeyi unutmayınız. Saat 12:47 Ay-Boğa seyir etkinliğinde, aşka ve hayata bakış açınızın özünde huzur ve güvenlik baş tacınız olacak. Bu enerji, rahatlatıyor, sakinleştiriyor. Kişi değerlerinin ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Etrafında inandığı, güvendiği ona güzellikler sunan insanları arar. Sevdiğini yanında ister. Karmaşadan uzak durmaya niyetlidir. Geçici olan, mutluluklar yerine kalıcı olanı isteyen gönlümüzü susturmak öyle kolay değil. Saat 21:26 Ay-Jüpiter karşıtlığı, kişisel arzu ve isteklerimizi ortaya koyabileceğimiz ve karşılıklı anlayış ve ortaklaşa hareket edeceğimiz kişilerle olacağız. Sosyal dünya ve özel hayatımıza bakış açımız bu yönde olacak. Saat 22:23 Güneş-Neptün görünümü, çevremizle ılımlı, iyimser, şefkatli paylaşımlarda bulunmamızı, rahatlamamızı sağlayıcıdır. Duyarlıyızdır, hayatın zorluklarını düşünmek istemeyiz. Bir olumsuzluk söz konusu olsa bile, biz halledilir diye düşünürüz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

3 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarına dikkat et. Farkında olmadan bütçeni aşabilirsin. Ev için ekonomik seçeneklere bakmalısın.

3 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sır tutmak ve kimseye bir şey anlatmamamız gerektiğine dair bazı dersler alabiliriz.

3 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde sorumluluk gerektiren işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda değişiklikler olabilir.

3 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabah saatlerinin stresini üzerinizden attıktan sonra öğle sonrasında kendinizi çok daha rahat ve destekleyici koşullar altında bulabilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün, kendinizi çok renkli ve etkileyici şekilde ifade edebilirsiniz.

3 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm olumlu ve iyi enerjiler sizinle. Sevgi dolu yaratılışınız tüm çevrenize olumlu etki sunuyor ve sizin moralinizi yükseltiyor. Özellikle akşam saatlerinde hayattan beklentileriniz ve ne istediğinizle ilgili olumlu düşüncede kalın ve niyetinizi doğru kelimeleri kullanarak ifade edin. Bugün sizin için muhteşem bir şifa enerjisi sözkonusu.

3 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olaylara duygusal açıdan yaklaşabilirsiniz. Alacağınız bir haber sizi heyecanlandırabilir. Son derece başarılı ve yüksek potansiyelle çalışacaksınız. Parasal konulara yönelik atılımlarda bulunmak için uygun zaman.

3 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile yönetici gezegeniniz Satürn arasında meydana gelen olumlu etkileşim sizi kariyer hayatınızda önemli değişiklikler yapmaya itecek. Uzun zamandır süren birkoluyla uğraşmayı bırakıp yeni ufuklara yelken açarsınız. Açıkçası yenilenme ve değişim zamanı! Tırtıl kozadan kelebek olarak çıkmaya hazır.

3 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

3 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 21" R
Ay
Aslan
28° 04' 10"
Merkür
Boğa
00° 01' 49"
Venüs
Boğa
20° 01' 01"
Mars
Koç
11° 34' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 17"
Satürn
Balık
17° 47' 54"
Uranüs
Boğa
23° 14' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 36"
Lilith
Başak
25° 03' 02"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>